Hyundai NEXO eksteriør

Hyundai
NEXO

Hyundais innovative brintbil

Hyundai NEXO fakta

Længde: 4,670 meter

Bredde (inkl. sidespejle): 1,860 meter

Højde: 1,640 meter

Forbrug ved blandet kørsel: 1 kg/100 km.

Rækkevidde op til: 666 km.

Acceleration fra 0-100 km/t: 9,2 sek. (med 17" alufællge)

Anhængervægt: 0 kg - Ikke muligt.

Motor max ydelse: 120 kW

Kontakt mig vedrørende denne bil!

Udfyld felterne herunder - så kontakter vi dig snarest muligt.

Dine data bliver kun brugt i forbindelse med testkørslen af Hyundai NEXO. Vi opfordrer dig til at læse hele vores privatlivspolitik.

NEXO findes i to ultra-veludstyrede udgaver

Få et hurtigt overblik her!

Hyundai NEXO Premium

NEXO Advanced

fra kr. 629.995,-

Inkl. bl.a.:

10.25" digital instrumentering

12.3" touchskærm

17" alufælge

Adaptiv fartpilot med Stop & Go-funktion

 • Aktiv blindvinkel-sensor

  Automatisk nødbremse

  Automatisk skiltegenkendelse

  Bakkamera

  Bluelink*

  Dørhåndtag med flush-betjening

  El-betjent bagklap

  Fjernbetjent parkeringsassistent

  Højtalere for og bag

  Klimaanlæg, 2-zonet

  Navigation

  Paddle shifters

  Trådløs opladning af smartphone

  Varme i rat og forsæder

  Ventilationskanaler ved 2. sæderække

  Vognbaneassistent med følgefunktion

  *Inkl. 5 års gratis abonnement på tjenesten.

Hyundai NEXO Premium

NEXO Ultimate

fra kr. 664.995,-

Inkl. Advanced udstyr + bl.a.:

19" alufælge

360 graders kamera

Blindvinkel-sensor med visning i instrumentering

KRELL Premium-lydsystem inkl. diskant

 • Soltag med vippe- og skydefunktion

  Tagrælinger

  Varme i bagsæder

  Ventilerede forsæder

.

Elegant og højteknologisk design

NEXOs design er en fantastisk kombination af aerodynamik, teknologi og æstetik. Med et strømlinet design der mindsker vindmodstanden, dens rene form og flydende tag-design, gør at brintbilen ser fremragende ud fra alle vinkler.

Dens gennemtænkte arkitektur og design er både med til at sikre den en hurtig acceleration, skarp styring og masser af kabineplads.

Kabinen oser af luksus og komfort, der fx understreges af sæder betrukket i kunstlæder og den flydende midterkonsol. Her styrer man alt fra klimaanlæg og radio til navigation. De fire døre åbner op til en indbydende kabine med god plads både foran og bagved, ligesom bagagerummet med sine 461 liter både er stort og regulært. Dørhåndtagene kører automatisk ud, når man nærmer sig bilen med nøglen.

Top avanceret udstyr

Hyundai NEXO kan kun fås i luksusversionen Premium, der er spækket med komfort og sikkerhedsudstyr fra alle hylder.

Da NEXO, som den første brintbil nogensinde, blev crashtestet og gennemgået af den europæiske uafhængige biltestorganisation Euro NCAP, opnåede den topkarakter – de maksimale fem stjerner.

Hyundais elbil der aldrig skal lades op

Inspirationen til navnet NEXO er hentet i det bornholmske ’Bright Green Island’-projekt, der via energimæssig nytænkning handler om, at gøre Bornholm et bæredygtigt og CO2-neutralt øsamfund i 2025.

Og med NEXO får man en yderst miljøvenlig Hyundai, der udelukkende kører på brint og altså ikke benytter sig af fossile brændstoffer. Men det bedste af det hele er dens rækkevidde på hele 666 km pga. verdens højeste brændselscelleeffektivitet.

Brintbilen NEXO er udviklet til at producere sin egen strøm og kører udelukkende på brint. Brint fremstilles ved at spalte vand i brint og ilt. Når brinten igen blandes med ilt fra luften, løber processen baglæns, og der dannes vand og strøm. Vandet ledes ud af bilens udstødningsrør, og strømmen sendes direkte til elmotoren. Så enkel er en brintbil.

Så med Hyundai NEXO vil du køre mod en renere fremtid, da det eneste bilen udleder er vand og absolut intet CO2. Rent faktisk renser NEXO den luft den suger ind. Brændselscellerne har brug for ren luft og derfor renses luften som kommer ind via fronten så 99,9% af partiklerne bliver fjernet.

Den luft, som ikke bruges, udledes igen via udstødningsrøret men renere end før. Denne rensning kræver ikke engang ekstra vedligeholdelse.

Hyundai NEXO med fart på
Hyundai NEXO parkeret inde i byen
Hyundai NEXO set fra siden
Hyundai NEXO set fra oven
Interiøret i Hyundai NEXO
Bagsæderne i en Hyundai NEXO

Hvorfor NEXO

Hyundai har siden 1998 udviklet på brintteknologien og i 2013 kom den første brintbil fra Hyundai på markedet: Hyundai iX35. Den havde en imponerende lang rækkevidde på 594 km, svarende til de almindelige biler der kører på benzin.

Som pioner i udviklingen af brændselsceller (hydrogen fuel cells), har Hyundai nået langt. I modsætning til de tætteste brintbils konkurrenter såsom Toyota Mirai, så har NEXO en rækkevidde der er mere end 100 km længere.

At køre i en ”hydrogen powered car” er så miljøvenligt at udover at de ikke udleder nogen CO2, så renser de faktisk også luften. Det vurderes at 10.000 NEXO biler på vejene, vil rense ligeså meget luft som 60.000 plantede træer.

Da Bornholm er kendt for Folkemødet, hvor man også har diskuteret brintbiler, blev der kigget efter et navn på bilen på Bornholm. Derfor endte det med at bilen er opkaldt efter den bornholmske by Nexø. Det at Danmark er blandt de lande, hvor der procentuelt bliver solgt flest brintbiler, var også med i begrundelsen til at den nye brintbil blev opkaldt efter Nexø.

Optankning i Danmark

Der er indtil videre otte brinttankstationer i drift på tværs af Danmark og endnu flere er undervejs allerede i år. De er placeret ved eksisterende servicestationer eller ved større centrale parkeringspladser. Navigationssystemet i NEXOen vil naturligvis vise dig brinttankstationerne lokationer.

En optankning af NEXO tager blot 3-5 minutter.

Ekstra info

Brintbilen er CO2-neutral under kørsel. CO2 er blevet udledt ifm. produktionen af bilen og ved fremstillingen af brint.

Rækkevidden er beregnet ud fra WLTP og kan variere afhængigt af kørestil, udendørstemperatur, brug af komfortudstyr som sædevarme, aircondition m.m.

Den viste pris er beregnet ud fra nuværende afgifter for 2022 og kræver indregistrering senest 31/12 2022.

Serviceaftaler

Med en serviceaftale fra Andersen Biler kan du være helt tryg og behøver ikke længere at bekymre dig om uforudsete værkstedsregninger. Du vil altid kende dine serviceomkostninger og slipper for uforudsete udgifter og eventuelle prisstigninger.

minHyundai app

Få flere fordele med minHyundai – og det er gratis!

Hvis du ejer en Hyundai og gerne vil have alle informationer om din bil samlet på ét sted, så er minHyundai noget for dig.

Find din Andersen Biler Hyundai forhandler her: