Honda CR-V plug-in hybrid

Honda CR-V 2023
plug-in hybrid

Book en prøvetur

Honda CR-V: Den Ultimative Plug-in Hybrid SUV

Honda CR-V Plug-in Hybrid kombinerer det bedste fra to verdener - kraften og alsidigheden i en SUV og muligheden for ren elektrisk kørsel på kortere ture samt en imponerende brændstoføkonomi på længere strækninger.

Denne sjette generation af Hondas mest populære SUV, er mærkets første plug-in hybrid i Europa, og det lover virkeligt godt.

Honda CR-V e:PHEV har en rækkevidde på 82 km i elektrisk tilstand, hvilket betyder, at du kan udføre de fleste daglige ture på de elektriske motorer alene. Under optimale forhold kan en 100% opladning udføres fra tom tilstand på kun 2,5 timer.

I den nye CR-V har også sikkerheden fået et ekstra nøk op med den helt nye Honda SENSING 360 teknologi. Den kommer med ekstra sensorer og kameraer, der giver SUV’en en 360 graders beskyttelse.

Pris, specifikationer og lanceringsdato kommer snart. Udfyld kontaktformularen, så siger vi til når bilen kan ses og prøves.

Vil du holdes opdateret på den nye Honda CR-V?

Det forstår vi fint. Skriv dig op herunder, så holder vi dig opdateret!

Bredere, længere og højere end forgængeren

Honda CR-V e:PHEV er både bredere, længere og højere end den nuværende CR-V, hvilket betyder mere kabineplads til passagererne og bl.a. mere benplads ved bagsædet og 18 % mere bagageplads.

Med sine store vinduespartier tilbyder CR-V et fremragende udsyn hele vejen rundt for alle personer i bilen, hvilket reducerer stress og giver alle passagerer en følelse af sikkerhed og ro.

Hvis du har brug for et anhængertræk monteret, er dette naturligvis også muligt. CR-V e:PHEV har en trækvægt på op til 1.500 kg.

Honda CR-V front
Honda CR-V skråt forfra
Honda CR-V fra siden
Honda CR-V skråt bagfra
Honda CR-V bagfra
Honda CR-V forenden med forlygter og gitter
Digitale skærme i Honda CR-V
Honda CR-V interiør
Ladestikket i Honda CR-V
Honda CR-V emblem
Honda CR-V AWD emblem