Mand siddende ved siden af sin nedbrudte bil

Vejhjælp
Godt at vide…

Findes der gratis vejhjælp?

Ja, men det kommer an på dit bilmærke!

Flere og flere bilimportører tilbyder gratis vejhjælp, så længe ens bil regelmæssigt bliver serviceret. Andre tilbyder det kun indenfor garantiperioden.

Har du gratis vejhjælp? Vælg dit bilmærke, og se, om du er omfattet af gratis vejhjælp.

Få hjælp døgnet rundt

Så kan du komme videre på vejene

Uanset om du kører Citroën, Ford, Honda, Hyundai, Mitsubishi eller Nissan, kan du meget vel være omfattet af gratis vejhjælp 24 timer i døgnet – 365 dage om året.

Med vejhjælp får du hjælp til din bil på stedet – fx til fritrækning, småreparationer eller hjælp med at låse bilen op, hvis du har låst din bilnøgle inde og ikke kan køre videre. Vi er sikre på, at du kan finde en løsning, der vil passe godt til dine behov.

Hvis uheldet er ude, og din bil ikke kan repareres på stedet, omfatter vejhjælpen også bugsering af bilen og passagerer til nærmeste værksted. I nogle aftaler er transport til nærmeste autoriserede værksted inkluderet, i andre aftaler vil det være transport til et valgfrit værksted.

Kvinde der ringer efter vejhjælp
Mand der har brug for vejhjælp

Vejhjælp i Europa

Vi hjælper dig videre

Alle kan få brug for vejhjælp i Europa, når de er på bilferie. Derfor er vejhjælpen også gældende i hele Europa – dog med få undtagelser. Det giver derfor mening at undersøge din dækning, inden du og familien drager afsted på køreferie i Europa.

Du kan læse mere om, hvilke lande i Europa dit mærkes vejhjælp omfatter foroven eller ved at kontakte dit autoriserede Andersen Biler værksted.

Uanset om din aftale har sit eget nummer til vejhjælp, eller den er tilknyttet nummeret til SOS Dansk Autohjælp, giver det god mening at notere nummeret og ligge det i handskerummet. Dermed kan du altid ringe, så vi kan give dig hjælp på stedet og dermed hjælper dig videre, hvis uheldet er ude, og du har brug for hjælp.