Privatleasing af personbiler hos Andersen Biler

Vælg et mærke herunder, eller benyt søge-modulet længere nede på siden.

.

Privatleasing af ny bil
Nulstil Se biler

36 Biler

matcher din søgning

Privatleasing information

 • I bund og grund kan privatleasing beskrives som langtidsleje af en bil. I stedet for at skulle tage et lån i banken, finde en pålidelig forhandler, forhandle pris og så videre skal du med en privatleasingaftale blot finde den bil, du vil have, og den bedste tilhørende leasingaftale. Og det kan vi hos Andersen Biler hjælpe dig med – men mere om det senere.

  Når du privatleaser en personbil, vil aftalen indeholde en fast månedlig ydelse, en førstegangsydelse (ved nogle tilbud fjernes denne), et fast antal kilometer, som bilen må køre årligt, og derudover er der en række ekstra betingelser, som du selv kan have indflydelse på.

  Det gode ved privatleasing er de faste betingelser og aftaler i forhold til betaling, varighed og vedligeholdelse. På den måde ved du altid, hvor meget du skal betale for din bil, og du slipper for ubehagelige overraskelser, da leasingudbyderen står for service og reparation. Ved at privatlease din bil slipper du desuden for alt det besværlige, der normalt følger med det at være bilejer. Det tager leasingudbyderen sig nemlig af.

 • Privatleasing er på få år blevet uhyre populært i Danmark. Leasing udgør fortsat en større og større del af bilmarkedet, så hvis du endnu ikke har stiftet bekendtskab med privatleasing, vil vi her forklare alt, du skal vide om leasing af biler.

  Vi vil blandt andet komme ind på fordele, ulemper, ting, du skal holde øje med, forskelle på leasingaftaler og bilerne, du kan privatlease. Først og fremmest vil vi dog forklare, hvad privatleasing i bund og grund er for en størrelse. Har du fortsat nogle spørgsmål angående privatleasing, er du altid velkommen til at kontakte os med dem.

 • I mange tilfælde vil det være smart at vælge privatleasing over et traditionelt bilkøb. Det handler mest af alt om, hvad du vægter højest, når det kommer til din bil og økonomien bag.

  For at gøre det nemt for dig at danne et overblik lister vi herunder fordele og ulemper ved at vælge privatleasing frem for almindeligt bilkøb:

  Fordele ved privatleasing

  • Udgifter til service og reparation er inkluderet i aftalen – udgifter, du slipper for at bekymre dig om
  • Du ved, hvad du skal betale hver måned
  • Du behøver ikke at optage et lån for at betale førstegangsydelse
  • Du skal ikke tænke på bilens værditab
  • Mindre risikofyldt end almindeligt bilkøb
  • Du har en bil, der passer til dine behov netop nu

  Ulemper ved privatleasing

  • Du kan ikke sælge bilen efter endt leasingperiode
  • Begrænsning på antal kilometers årlig kørsel – det kan dog justeres løbende
  • Du kan ikke have en opsparing i din bil
 • Der er et rigtig stort udbud af leasingtilbud i Danmark. Hvis du overvejer at privatlease en bil, kan vi lige så godt advare dig på forhånd – det er lidt af en jungle at begive sig ind i. Det er netop derfor, at vi har lavet vores leasingberegner. Vores leasingberegner vil helt sikkert spare dig for en masse besvær ude på leasingmarkedet.

  Problemet er, at det er svært at finde rundt i alle begreberne i de forskellige leasingaftaler. Kender du ikke ret meget til privatleasing, gennemgår vi her nogle af de vigtigste begreber, som typisk vil være inkluderet i en leasingaftale:

  • Månedlig ydelse: Beløbet, du skal betale hver måned, mens du leaser bilen. Den månedlige ydelse afhænger af, hvor mange kilometer du vil køre årligt
  • Førstegangsydelse: Det beløb, du skal betale, når aftalen indgås
  • Årlig kørsel: Det antal kilometer, du må køre i bilen om året
  • Leasingperiode: Antallet af måneder, du har bilen i

  En leasingaftale kan indeholde en række ekstra elementer, såsom forsikring og dæk, men betingelserne på disse kan variere fra udbyder til udbyder.

 • Hvis du vil privatlease din næste bil, har du god grund til at undersøge markedet grundigt. Prisen på at privatlease den samme bil kan nemlig variere ret markant. Det er dog ikke kun prisen, der kan variere. Også de øvrige betingelser i aftalen kan være forskellige. Det kan for eksempel handle om dæk, forsikring, leveringsomkostninger eller lignende.

  Når du har fundet din ønskede model, bør du derfor kigge dig lidt omkring, så du ikke vælger en unødvendigt dyr løsning.

  Du kan hurtigt få fat på os via vores kontaktformularer på vores undersider. Og husk, at alle tilbuddene, vi sender din vej, er helt uforpligtende.

 • En af de store fordele ved privatleasing er, at du har den optimale bil til den situation, du står i lige nu. Øges familien pludselig med et eller to børn, passer den gamle bil måske ikke længere, hvorfor det er ærgerligt at have købt en bil. Der er det i stedet smart at kunne privatlease en noget større bil, så der eksempelvis er plads til barnevogn og udstyr.

  Når leasingperioden er ovre, kan du igen vurdere, hvordan din bilsituation kommer til at se ud i de næste par år. For du kan både privatlease store og små biler. Udvalget af biler til privatleasing varierer lidt fra mærke til mærke, men generelt er det muligt at lease alt fra mikrobil til store stationcars.

  De fleste tilbud på biler til privatleasing kommer i de små mikro- og minibilklasser. Det skyldes også, at netop disse biler er meget populære herhjemme.

 • Uanset om du vælger privatleasing eller traditionelt bilkøb til din næste bil, er det en god idé at undersøge begge dele. Hvis du vægter en tryg, fast betaling, hvor risikoen for negative overraskelser er minimal, vil privatleasing være den rigtige vej at gå. Men hvis du er villig til at lægge nogle penge for at købe din egen bil, kan bilkøbet også give mening.

  I sidste ende er det dig selv, der skal mærke efter og træffe beslutningen. Det, vi kan bidrage med her på siden, er at garantere dig den bedst mulige pris på privatleasing på markedet.

  Og som vi også skrev i indledningen, er du altid velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har nogle spørgsmål angående privatleasing eller bilkøb generelt.

.