Ny Suzuki Swift 2024 i farven Frontier Blue Pearl Metallic

Suzuki
Swift
Smart og økonomisk minibil

Ny Suzuki Swift med uhørt meget udstyr

Fjerde generation af Suzuki Swift er ankommet. Den ikoniske minibil har fået mere charme, nyt design, bedre teknik og den mest økonomiske motor nogensinde set i Swift.

Men ikke nok med det, den nye Swift trumfer virkelig igennem på udstyrsfronten, hvor selv den billigste model er udstyret som en dyr topmodel. Den har en lang række sikkerhedsfunktioner som er helt uhørt i dens klasse.

Det gælder bl.a. adaptiv fartpilot, et udvidet nødbremsesystem, som også reagerer på cykler og fodgængere, skiltegenkendelse, 9” infotainmentsystem og bakkamera.

Suzuki Swift har fået en ny og mere effektiv motor. Den har stadig mild hybrid, men systemet er opdateret og sørger for en uovertruffen benzinøkonomi på hele 22,7 km/l (WLTP-norm).

Siden introduktionen af den første Swift i 2005 er den blevet solgt i flere 40.000 eksemplarer i Danmark. Kunne du være interesseret i den nye? Udfyld formularen så kontakter vi dig.

Vil du høre mere om den nye Suzuki Swift?

Udfyld nedenstående felter, så tales vi ved.

 

Specifikationer og model detaljer

Forbrug v/blandet kørsel

21,3 / 22,7 km/l.

Bagagerumsvolumen

265 l

Acceleration fra 0-100 km/t

11,9 - 12,5 sek.

Længde

3,860 meter

Ydelse

82 hk

Bredde (uden spejl)

1,735 meter

Maks. anhængervægt med bremser

1.000 kg

Højde

1,495 meter

Vejledende prisliste

Suzuki Swift Upgrade

SWIFT Upgrade

Pris fra kr. 169.990,-

Inkl. bl.a.:

12V mild-hybridteknik

6 airbags - ESP & ABS

Automatisk nødbremse

Skiltegenkendelse med hastighedsassistent

Blind-vinkel advarsel

 • Aktiv vognbaneassistent

  Rear Cross Traffic Alert

  Førerovervågning

  Adaptiv fartpilot

  Parkeringssensor (bag)

  9" Infotainmentsystem

  Navigation

  Trådløs CarPlay/Android Auto

  Bakkamera

  Aircondition

  LED lygter for og bag

  Automatisk nedblænding af fjernlys

  Nøglefri betjening og trykknap start

  El-ruder for og bag

  Sidespejle med varme

  Multi-justerbart rat

  2 højtalere (for)

  Suzuki Connect

  E-call (nødkald)

Automatgear
+ 25.000 kr.

Suzuki Swift Advance

SWIFT Advance

Pris fra kr. 184.990,-

Inkl. Club-udstyr + bl.a.:

Infrarødafvisende forrude og sideruder for

Sorte ruder (bag)

Sædevarme (for)

Højdejusterbart førersæde

Læderrat

 • Højtalere bag og 2 tweeters for

  Ekstra USB-C/A stik

  16" alufælge (sølv)

Automatgear
+ 25.000 kr.

Suzuki Swift Desire

SWIFT Desire

Pris fra kr. 199.990,-

Inkl. Action-udstyr + bl.a.:

Klimaanlæg (automatisk)

Foldbare sidespejle

Blink i sidespejle

Krom detaljer på instrumentpanel og dørsider

Luftkanal til bagsæder

 • Højdejusterbare seler (for)

  16" alufælge (sort/krom)

.

Interesseret i privatleasing af Suzuki Swift?

En af fordelene ved privatleasing af Suzuki Swift er, at bilbudgettet kommer i helt faste rammer.

Med en aftale om privatleasing af Swift skal du ikke bekymre dig om udgifter til service eller vedligeholdelse. Begge dele er dækket af privatleasingaftalen i hele perioden.

Nyt friskt design med typiske Swift-designelementer

Selvom udtrykket på den nye Suzuki Swift er blevet mere karakterfuldt, ligner den stadig en Suzuki Swift.

Den har stadig sin svævende taglinje men har fået nye designlinjer, der løber hele vejen rundt fra bagsmækken, langs siderne og hen over de ny-designede forlygter. På fronten er Suzuki-logoet nu flyttet op over kølergitteret.

Kabinen er helt ny med bl.a. et nyt 9” infotainmentsystem med opkobling, der er vinklet mod chauføreren. Instrumentbordet er udført i 2-farvet design, og både instrumenter og klimaanlæggets betjeningspanel er nyt.

Ligesom forgængeren fastholder Swift muligheden for et tag i kontrastfarve, og den vil forsætte med at være femdørs.

Ny Suzuki Swift kørende på dansk skovvej
Fronten på den nye Suzuki Swift
Ny Suzuki Swift kørende inde i byen
Ny Suzuki Swift med fart på
Ny Suzuki Swift set bagfra
Instrumentbrættet i den nye Suzuki Swift
Instrumenteringen i den nye Suzuki Swift
Forsæderne i den nye Suzuki Swift
Motorrummet i den nye Suzuki Swift
Ny Suzuki Swift 2024 i rød set fra siden ved daggry
Ny Suzuki Swift i hvid set fra siden
Ny Suzuki Swift 2024 i gul metallisk farve set kørende rundt om et hjørne

Klasseledende sikkerhedspakke

Den nye Suzuki Swift stiller mere selvsikkert op end nogensinde før. Faktisk har den nye Swift så meget sikkerhedsudstyr, at den mere end opfylder de fremtidige nye EU-sikkerhedskrav til biler.

Se mere herunder omkring hvad du får med - som standard!

 • Den nye Suzuki Swift er udstyret med et nødbremsesystem, der fungerer ved hjælp af to sensorer – et kamera og en radar. De registrerer, om der er risiko for at påkøre en bil eller en blød trafikant som f.eks. en fodgænger eller cyklist forude.

  Det er også muligt for systemet at ”kigge om hjørner” f.eks. under svingning i lyskryds, og dermed kan systemet evt. forudse og reagere på mulige farlige situationer, som er ved at opstå – selvom det ikke er lige foran bilen.

 • Den adaptive fartpilot er koblet til bilens radar, og den måler hele tiden afstanden til den forankørende bil. Dermed kan Swift holde afstanden til den forankørende bil selv ved skiftende hastigheder.

  Det er afslappende for føreren, og den rigtige sikkerhedsafstand holdes ved, at bilen selv sætter farten op og ned. Den adaptive fartpilot er aktiv fra omkring 30 km/t og op, og det er muligt at skifte gear, uden at systemet slås fra.

 • Med fartpiloten aktiveret kan du ved tryk på en ratknap aktivere en ekstra assistance, som hjælper med at holde Swift i midten af vognbanen, så du aldrig kommer i nærheden af striberne.

 • Lane Departure Prevention (LDP) er aktivt ved hastigheder over cirka 60 km/t. Systemet registrerer vejstriberne forude og giver dig en advarsel, hvis Swift krydser striberne, uden at blinklyset er aktiveret.

  Advarslerne kommer i form af vibrationer i rattet og et blinkende signal i instrumentpanelet. Hvis systemet tolker, at bilen krydser linjerne – eller viger ud af vognbanen – vil bilen automatisk hjælpe føreren til at holde bilen i vognbanen, ved at det elektriske styretøj aktivt leder styringen ind/retur i vognbanen.

 • Når den automatiske op- og nedblændingsfunktion er slået til, skiftes der automatisk mellem fjern- og nærlys afhængig af trafikken forude og de aktuelle lysforhold.

 • Systemet bruger det monokulære kamera til at overvåge vejen for trafikskilte. Når det registrerer vejskilte såsom hastighedsgrænser, overhaling forbudt eller indkørsel forbudt, viser det skiltet på informationsdisplayet, som hjælp for at påminde føreren, hvilke vejskilte bilen har passeret.

  Når flere skilte registreres, kan der vises op til tre skilte samtidigt.

 • Systemet overvåger føreren og giver en visuel og akustisk alarm, hvis det vurderer, at føreren er uopmærksom eller ved at falde i søvn.

  Systemet registrerer førerens døsighed ved at overvåge graden af øjenlågslukning og gabefrekvens

Rat, Touchskærm og andet interiør i den nye Suzuki Swift
Ny Suzuki Swift front

Swift kører vildt langt på literen

Den tidligere Suzuki Swift var allerede en af de mest brændstoføkonomiske biler på markedet, men ikke desto mindre har Suzuki har arbejdet grundigt for at optimere netop denne i den nye Swift.

Aerodynamikken på karosseriet er tilgodeset med et skørtesæt ved panelerne og en spoiler på bagklappen. Sammen med den nyudviklede og lettere 3-cylindrede energieffektive motor med 83 hk og mild hybrid-teknik, betyder det, at Swift præsterer hele 22,7 km/l ved blandet kørsel (WLTP).

Fra koncept til realitet

Suzuki havde i oktober premiere på sin nye Swift på ”Japan Mobility Show”, hvor den blev den omtalt som ”Swift Concept”. Dog har Suzuki nu frigivet billederne for den næste Swift i rækken, og den er rimelig meget ens med den der blev vist til showet.

Dens nye blå kampagnefarve hedder Frontier Blue Pearl Metallic. Ud over at se drøngodt ud, har den nye lak den store fordel, at den er meget lettere at "plet reparere", så man i de fleste tilfælde ikke behøver at skulle lakere en hel dør eller bagklap.

Ny Suzuki Swift 2024 i gul metallisk farve set kørende rundt om et hjørne

Spar penge på en lettere brugt Suzuki Swift

Hos Andersen Biler har vi altid mange lettere brugte Suzuki Swift modeller til salg. Er du interesseret? Det kan vi godt forstå. Klik dig videre herunder.

Serviceaftaler

Med en serviceaftale fra Andersen Biler kan du være helt tryg og behøver ikke længere at bekymre dig om uforudsete værkstedsregninger. Du vil altid kende dine serviceomkostninger og slipper for uforudsete udgifter og eventuelle prisstigninger.

Find din Andersen Biler Suzuki forhandler her: