Kunde får finansieret sin ny bil

FINANSIERING
AF DIN NYE BIL

Finansiering
- Sådan får du råd til din bil

Hver dag hjælper vi kunder med at vælge den rigtige bil og den rigtige måde at finansiere den på.

De forskellige finansieringsmåder kan være lidt af en jungle. Derfor vil vi udrede hvilke muligheder, man som kunde har og give vores bedste uforpligtende rådgivning til den enkelte kunde. Se de forskellige finansieringsmuligheder nedenfor.

Nederst på siden kan du finde svar på de mest almindelige spørgsmål i forhold til finansiering.

Hvis du ikke kan finde svaret på dit spørgsmål her, eller ved du måske allerede, hvilken finansiering der passer på dig, så kan du kontakte os direkte her via kontaktformularen.

Vil du kontaktes om, hvordan din fremtidige bil kan blive finansieret?

Det kan vi godt forstå – udfyld blot felterne herunder.

Dine data bliver kun brugt i forbindelse med finansieringen af en bil. Vi opfordrer dig til at læse hele vores privatlivspolitik.

Finansiering uden udbetaling

Går du og drømmer om en ny bil, men har ikke penge nok til udbetalingen? Eller vil du hellere bruge dine penge på noget andet end lige udbetaling til en bil? Så kan du naturligvis stadig blive godt kørende hos Andersen Biler med et billån uden udbetaling.

Når du vælger at købe en bil uden udbetaling, skal du normalt betale en lidt højere rente end ved finansiering med udbetaling. Det skyldes, at finansieringsselskabet løber en højere risiko, i tilfælde af at du skulle blive ude af stand til at betale. Samtidig kræver de fleste finansieringsselskaber også en obligatorisk kaskoforsikring samt, at man ikke er registreret i RKI.

Læs mere og se hvordan du med et billån kan få din nye bil med hjem for 0 kr.

Finansiering med udbetaling

Ved et billån, med udbetaling, vil du normalt betale mindst 20% af bilens værdi i udbetalingen. Ved at lægge 20%, eller mere af bilens kontantpris, kan du nemlig få lånet til en markant bedre rente og i nogle tilfælde også billigere oprettelsesgebyr, fordi risikoen for långiver vil være lavere.

Oftest er det billigere at optage et billån i forbindelse med køb af ny bil, end at oprette lånet i sin bank. Det skyldes, at vi kan tilbyde dig bedre vilkår, da du både køber bilen og finansiering gennem os. Samtidig har vi også ofte kampagner på en lav rente i forbindelse med bestemte typer biler imellem os og vores samarbejdspartnere.

Privatleasing finansiering

Privatleasing er for dig, der er træt af dyre værkstedsregninger, og ønsker en bil uden uforudsete udgifter eller værditab. Med privatleasing får du en attraktiv løsning, hvor du betaler en fast månedspris, der dækker de reelle omkostninger, som er forbundet med at køre i en personbil.

Med vores privatleasingaftale er du dækket, når bilen skal til service og reparation. Derfor er du fri for at skulle betale uforudsete udgifter.

Alle biler taber værdi, også dem der privatleases. Det skal du dog ikke bekymre dig om, for når du leaser en bil, afleverer du den bare tilbage igen, når leasingperioden er slut.

Erhvervsfinansiering

Med erhvervsfinansiering skal du som regel betale mindst 20% af bilens værdi som udbetaling og resten i månedlige rater, der er afhænge af finansieringens størrelse og løbetiden på lånet. Men udover friheden til at udskifte bilen når du vil og ingen binding på antal kørte kilometer, så er der også store fordele ved i stedet at vælge en erhvervsleasingsaftale.

Erhvervsleasing giver dig alt, hvad du har brug for i en samlet leasingpakke. Vi står altid klar til at tage en dialog, ansigt til ansigt, for at finde den rette firmabil-løsning til dig. Med andre ord: Leasing tilpasset din virksomhed.

Vi rådgiver din virksomhed og hjælper jer med at finde frem til, hvad der er den bedste løsning for jer. Skal bilerne fungere som et mobilt kontor? Hvad er kørselsbehovet? Og hvilke aftaler inden for erhvervsleasing passer jer bedst? Med vores rådgivning kommer der styr på alt det praktiske, og du og din virksomhed kan fokusere på det, der er vigtigst: Komfort, køreglæde og tryghed på bundlinjen.

Skal du finansiere brugt bil?

Det kan du også hos os!

Oftest stillede spørgsmål

Find svar på dine spørgsmål her, eller kontakt din nærmeste forhandler via kontaktformularen øverst på siden.

 • ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent) indbefatter alle de omkostninger, der er ved et lån.

  Man skal altså ikke blot stirre sig blind på en meget lav rente, da det ofte kan ende med at blive dyrere i sidste ende. ÅOP er altså i virkeligheden de samlede omkostninger ved et lån. En vigtig detalje, hvis man sammenligner lån ud fra ÅOP, er dog, at udbetalingen og løbetiden er den samme.

 • De fleste billån der laves er normalt med pant i bilen, mens andre såsom Ford tilbyder at man selv kan vælge.

  Fordelen ved at der tages pant i bilen er, at du som udgangspunkt ikke behøver at fremvise husstandens årsopgørelser, for at få din låneansøgning godkendt.

  Ved et lån uden pant sparer du dog stempel- og tinglysningsomkostninger, som er forbundet med det ejendomsforbehold, der tinglyses som pant i bilen. Men med billån uden pant i bilen kræves forevisning af husstandes seneste positive årsopgørelser.

 • Dette er et rigtigt ofte stillet spørgsmål, der desværre ikke har et klart svar. Men spørgsmålet skulle nok også snarere være, hvad er konsekvensen ved at vælge det ene eller det andet – og hvad er prisen ved at vælge forkert?

  De meget firkantede vil sige, at de variable lån er for gamblere og de faste er for tøsedrenge eller tryghedsnarkomaner. Men i sidste ende er valget mellem variabel og fast rente individuelt og afhænger af din økonomiske styrke, din livssituation og dine risikopræferencer.

  Høj indkomst og jobsikkerhed taler for chancen med en variabel rente. Men hvis du f.eks. har forsørgerforpligtelser trækker det måske mere i retning af en fast rente. Din egen mavefornemmelse skal heller ikke underkendes, og hvis du ved, at usikkerhed omkring din økonomi vil holde dig vågen om natten, så kan fast rente være at foretrække alene af den årsag.

 • Andersen Biler har flere samarbejdspartnere. Dette er både pga. vores forskellige bilmærker, men også så vi kan tilbyde dig den allerbedste rente på netop dit billån.

  Vores samarbejdsaftaler gør, at vores tilbud placerer sig blandt markedets absolut mest konkurrencedygtige.

Brugte biler til attraktive priser!

Hos Andersen Biler har vi altid et bredt udvalg af brugte biler i forskellige mærker til attraktive priser.