Online bilvurdering

Online bilvurdering
- Ganske gratis og uforpligtende

Bilvurdering online - vurdering af din bil

Går du og overvejer at sælge din brugte bil, så er du kommet til det rette sted. Vi køber gerne din brugte bil uanset bilmærke og uanset om du bare vil have pengene eller om den skal indgå i en byttehandel.

Udover vores gratis bilvurdering, hvor vi aftaler en tid, du kan komme forbi en af vores forretninger med din bil, så har vi nu lanceret online bilvurdering, hvor du kan få vurderingen af din bil, helt uden at skulle forlade dit hjem.

Fra denne side tilbyder vi en gratis online bilvurdering, hvor du kan få vurderet din bil via vores formular foroven.

Laptop der er inde på hjemmesiden med Online bilvurdering
Kvinde der udfylder formularen for online bilvurdering

Hvad er min bil værd? Indtast din nummerplade!

Når du står overfor at skulle sælge din bil, er det først og fremmest vigtig at få vurderet, hvad bilen er værd. Bilens pris afhænger af bilens stand, dens mærke, model, udstyrsvariant og meget andet. Bilens værdi bliver større hvis den har automatgear, men den bliver til gengæld ringere, hvis der f.eks. er blevet røget i den.

I vores online bilvurdering starter du med at indtaste din nummerplade (registreringsnummer), og så bliver din bils mærke, model, første indregistrerings dato og dens motorstørrelse automatisk hentet. Herefter skal vi vide hvor langt den har kørt og lidt om dens stand.

På det næste trin kan du uploade nogle billeder af din bil set udefra og indefra, så vores salgskonsulent kan danne sig et endnu bedre billede af din bils værdi.

Til sidst skal vi bare have dine kontaktoplysninger, så vores salgskonsulent kan ringe dig op, og fortælle dig din bils pris. Vi vil også gerne vide om du har kig på en anden bil, eller bare kunne tænke dig at høre prisen på din nuværende bil.

Hvor meget er min bil værd?

Og vil jeg tjene mere på at sælge den selv?

Når du har fået bilen vurderet, vil prisen matche lignende biler markedet, på tidspunktet vi kommer med vurderingen. Hvis du mener at bilen er mere værd, er du naturligvis velkommen til selv at sælge bilen. Nogle mener, at de kan tjene flere penge på at sælge bilen til en privat person end hvis de sælger bilen til en forhandler.

Dette skyldes, at vi tager os af alle praktiske og administrative ting i forbindelse med salget. Når du sælger din bil privat, skal du selv stå for alt det administrative, oprettelse af profiler samt diverse henvendelser fra både seriøse, men i høj grad også useriøse købere.

Vi har ligeledes heller ikke noget imod at vurdere din bil, selvom hvis du bare er nysgerrig på prisen. Det er helt uforpligtende.

Kvinde der har solgt sin bil til en forhandler

Din bil bliver solgt – Hvad nu?

Hvis du ikke længere skal have bil, så er vi bare glade for at vi kunne hjælpe dig med at komme videre. Men hvis du er på udkig efter en ny, så har vi altid mange biler til salg – uanset om din næste bil skal være en ny bil eller en brugt bil.

Vi vil gerne hjælpe dig ud fra dine behov, men ellers kan du søge inspiration her.

.