Skadeværksted hos Andersen Biler

SKADESERVICE
Opretning af buler og ridser i bilen

Book skadeservice nu

Opretning af skade på din bil

At få en skade på sin bil kan være en irriterende affære og når vi først ved at den er der, ser vi den hele tiden!

Da mange bilejere har en selvrisiko på flere tusinde kroner, undlader nogle at få udbedret de små skader såsom buler og ridser.

Dog bør dette ikke undlades da langt de fleste små buler, mindre ridser og lakskader ganske nemt kan laves, og endda uden at de nødvendigvis bliver en større økonomisk omkostning. I dag bruger vi moderne værktøjer og produkter, som hurtigt og nemt kan klare langt de fleste mindre skader og skrammer. Du kan få et 100% færdigt resultat og det behøver altså ikke at koste en formue.

Så skulle uheldet være ude og er din bil skadet, er Andersen Biler Skadeservice parat til at hjælpe dig videre. Hurtigt og effektivt. Vi sætter en ære i at lave vores arbejde ordentligt. Så du skal desværre kun sige hej til os én gang.

Book værkstedstid nu, eller prøv vores nye online skadeservice booking, hvor du kan uploade billederne af din skade:

Fået en bule? Opretning af buler i bilen

Hvis uheldet har været ude, kan vi hjælpe dig med rette bulen i bilen ud. Vi har mange års erfaring med opretning af buler på alle typer af biler.

Uanset om du har en lille eller stor bule, står vi klar til at rådgive dig og hjælpe med opretningen af bulen. Ved opretning af små, bløde buler hvor lakken ikke er skadet, kan reparationen hurtigere og billigere end traditionelt pladearbejde.

Skal du have lavet en mere omfattende udretning af buler, tilser vi gerne din skade og giver dig et uforpligtende tilbud på reparationen, hvis skaden ikke dækkes af dit forsikringsselskab.

Stor bule
Stor Ridse

Ridser eller lakskade på bilen?

Har der været trængsel på parkeringspladsen eller har din bil på en anden måde fået en ridse eller to? Så fortvivl ikke, for i de fleste tilfælde kan mindre ridser repareres på kort tid og uden store omkostninger.

Man kan naturligvis allerede her vælge at kontakte vores værksted, men ved en lille ridse så kan du muligvis selv udbedre skaden.

Først skal du bedømme din ridse. Hvis det er en dyb ridse, der gaber, så metallet kan ses gennem lakken, så anbefaler vi at du kontakter os. For hvis der er hul igennem lakken til metallet, er der fare for rustskader. Rustskader kræver langt mere arbejde og flere udgifter end udbedringen af en lille ridse.

Men mange afskrabninger er ofte ikke lakskader, men afsmitning af en farve, man har strejfet. Og her kan du formentlig klare arbejdet selv. Med en ren og blød klud kan du ofte fjerne farven. Er der alligevel sket en afskrabningsskade på lakken, skal denne repareres.

Lakstift og polermiddel til din bil

Er du en rigtig gør-det-selv-mand og har mod på at kaste dig i lag med klud, polering, lakstift eller spray, så er det vigtigt at vælge rigtigt mellem de mange produkter på markedet. Den bedste løsning er som regel at kontakte din lokale Andersen Biler forhandler for dit bilmærke og bede dem om hjælp, til at finde det rigtige produkt for din bil. Dette kan vi gøre ved at du oplyser din bils stelnummer.

Hvad gør jeg når uheldet er ude?

Typisk bliver din bil indleveret til os, hvorefter vi gennemgår bilen og får undersøgt skadens omfang. Herefter vil vi gå i gang med reparationsarbejdet på din bil.

Vi bestræber os på at udføre arbejdet så hurtigt og effektivt, som muligt. I særligt spidsbelastede perioder vil du desværre kunne opleve en længere ekspeditionstid. Du vil selvfølgelig altid blive oplyst om den forventede behandlingstid, før vi går i gang med arbejdet.

Du kan finde os her

Skadecenter Amager

Adresse:
Englandsvej 382 2770 Kastrup

Tlf.:
88 77 55 00

E-mail:
skadecenter-amager@andersenbiler.dk

Skadecenter Ballerup

Adresse:
Energivej 6, 2750 Ballerup

Tlf.:
88 77 56 00

E-mail:
skadecenter@andersenbiler.dk

Skadecenter Frederikssund

Adresse:
Vølundsvej 11 3600 Frederikssund

Tlf.:
48 20 04 40

E-mail:
skadecenter-frederikssund@andersenbiler.dk

Skadecenter Hillerød

Adresse:
Lokesvej 4 3400 Hillerød

Tlf.:
48 20 04 00

E-mail:
skadecenter-hillerod@andersenbiler.dk

Skadecenter Holbæk

Adresse:
Tåstrup Møllevej 6 4300 Holbæk

Tlf.:
70 23 02 20

E-mail:
skadecenter-holbaek@andersenbiler.dk

Skadecenter Gladsaxe

Adresse:
Gladsaxe Møllevej 14 2860 Søborg

Tlf.:
72 59 14 00

E-mail:
skadecenter-gladsaxe@andersenbiler.dk

Skadecenter København

Adresse:
Rovsingsgade 78A 2200 København N

Tlf.:
88 77 55 55

E-mail:
skadecenter-kbh@andersenbiler.dk

Skadecenter Roskilde

Adresse:
Københavnsvej 154 4000 Roskilde

Tlf.:
46 38 00 40

E-mail:
skadecenter-ros@andersenbiler.dk

Skadecenter Taastrup

Adresse:
Husby Alle 7-9 2630 Taastrup

Tlf.:
72 59 17 00

E-mail:
skadecenter-taastrup@andersenbiler.dk