Webasto Banner

WEBASTO
BILVARMER
Nyd en opvarmet bil – fra du sætter din ind i den

Se priser her

Køb en Webasto bilvarmer løsning

Er der noget værre end at sætte sig ind i en iskold bil på en blæsende frostvejrsdag? Eller en brandvarm bil på en glohed sommerdag? Med en Webasto bilvarmer løsning kan dette undgås. Om vinteren vil bilen være dejligt opvarmet, når du sætter dig ind, og om sommeren vil du kunne nyde en kold og frisk luft inde i bilen, takket være ventilationsfunktionen. Så forkæl dig selv med den ultimative temperatur komfort og nyd 21° følelsen i din bil – på alle årstider!

Vil du høre mere eller booke tid til Webasto?

Det kan vi godt forstå - udfyld felterne herunder.

Dine data bliver kun brugt i forbindelse med testkørslen af Hyundai i10. Vi opfordrer dig til at læse hele vores privatlivspolitik.

Spar tid og penge

Uanset om du vil have det dejligt varmt eller dejligt køligt i bilen, så vil du, kunne få det sådan lige fra starten af din køretur. Isskrabning samt våde og kolde fingre og fødder hører fortiden til. Du sparer tid med en bilvarmer da du hverken skal afise, lufte ud eller bruge unødvendige tomgangstimer på at opvarme bilen. Du skåner både bilens motor og miljøet. Du skal bare sætte dig direkte ind og køre afsted. Med en MultiControl Timer kan du sætte tiden ude i bilen for, hvornår din bilvarmer skal starte.

CITROËN

  Citroën logo

Model

Benzin/Diesel

Pris

C3, C3 Aircross

Benzin

15.995,-

Berlingo, C4 Cactus

Benzin / Diesel

19.995,-

C4 Spacetourer, C4 Grand Spacetourer

Benzin / Diesel

19.995,-

C5 Aircross

Benzin / Diesel

19.995,-

HYUNDAI

 

Model

Benzin/Diesel

Pris

I20

Benzin

15.995,-

I30

Benzin / Diesel

17.995,-

KONA

Benzin / Diesel

18.495,-

TUCSON

Benzin / Diesel

18.995,-

FORD

 

Model

Benzin/Diesel

Pris

Focus

Benzin

18.995,-

C-Max

Benzin / Diesel

18.995,-

Mondeo / S-Max

Benzin / Diesel

19.495,-

Kuga

Benzin / Diesel

19.495,-

NISSAN

 

Model

Benzin/Diesel

Pris

Qashqai (ej motorforvarmning)

Benzin

18.995,-

Qashqai

Benzin / Diesel

19.995,-

X-Trail (ej motorforvarmning)

Benzin / Diesel

18.995,-

X-Trail

Benzin / Diesel

19.995,-

MITSUBISHI

 

Model

Benzin/Diesel

Pris

Space Star

Benzin

14.995,-

Eclipse Cross

Benzin

17.995,-

Outlander

Benzin / Diesel

17.995,-

L200

Diesel

15.995,-

SUZUKI

 

Model

Benzin/Diesel

Pris

Swift

Benzin

15.995,-

S-Cross

Benzin

18.995,-

Vitara

Benzin

18.995,-

Priserne er inkl. MultiControl timer, montering og moms.
Det er mulig at få Webasto til andre mærker og modeller. Kontakt din lokale Andersen Biler forhandler for at høre mere.

Stadig i tvivl?
5 årsager til at anskaffe sig en Webasto bilvarmer

De bedste anmeldelser

Webasto bilvarmere får altid de bedste anmeldelser – uanset, hvor den testes! Lige meget om det er hos “TÜV SÜD” eller “Auto Motor und Sport”, så vil navnet på testvinderen for bilvarmere altid være Webasto.

Udvidet garanti på din bilvarmer

På alle Thermo Top Evo varmere tilbyder vi 12 eller 36 måneders udvidet garanti, udover de lovpligtige 2 år. Registrerer du din varmer inden 30 dage fra installationsdato, får du 1 års udvidet garanti – gratis.

Afprøvet kvalitet – bilvarmere for din komfort og sikkerhed

Uanset hvilken bilstørrelse eller varevogn du kører i, så har Webasto den ideelle bilvarmer til alle køretøjstyper – for en enestående god komfort og øget sikkerhed.

Kom aldrig for sent igen

Nu er det nemt at overholde aftaler. Den ekstra tid på at fjerne sne og is fra ruderne eller udluftningen på en varm sommerdag er ikke længere nødvendig! Din bil er klar, når du har brug for den!
Med en Webasto bilvarmer kommer du altid afsted i et tempereret klima fra start af, og slipper for alternative varme metoder i de kolde måneder.

Ren el – prøv den elektriske bilvarmer fra Webasto

Med den elektriske bilvarmer eThermo Top Eco får du en pålidelig bilvarmer, der let og enkelt opvarmer bilen og motoren. Så få den velkendte Webasto komfort og sikkerhed, som du er vant til. Og den passer til alle bilklasser.

FAQ om Webasto

 • En bilvarmer kan monteres i næsten alle køretøjer. Kontakt os nedenunder og hør mere om mulighederne for din nuværende eller næste bil.

 • Bilvarmeren kan aktiveres på flere måde.

  Med en MultiControl timer kan du sætte tidspunkterne for hvornår din Webasto bilvarmer skal aktiveres.

  Dog kan du tilkøbe ThermoCall, og så vil du kunne styre din Webasto-parkeringsvarmeenhed – altid og overalt. Via ThermoCall App’en kan du nemlig starte og styre din bilvarmer præcis hvordan du vil, uanset hvor du er. Det er også muligt at styre den ved at give den et opkald eller sende den en tekstmeddelelse.

 • Det afhænger i vid udstrækning af den omgivende lufttemperatur og størrelsen på bilen. Men en opvarmningsperiode på mellem 20 til 30 minutter burde være nok til at vende kuldegrader til en komfortabel varme i kabinen, så du kan køre af sted i den varme bil du fortjener. Det samme gælder for parkeringsventilationsfunktionen, der også skal tændes 20-30 minutter før, du skal køre. Frisk luft blæses udefra og ind i kabinen, og derved undgår du, at bilen bliver for varm.

 • Funktionaliteten anvender ikke bilens eventuelle aircondition, da det ville dræne batteriet for strøm. Når Webastos bilvarmer aktiverer bilens ventilationssystem, svarer det til at have alle vinduer åbne, og kan altså bringe kabinens temperatur ned på det omgivende udendørs

 • Ifølge statistikkerne sker de fleste uheld om vinteren inden for de første 15 minutters køretid. Grunden til dette er det begrænsede udsyn og de forhøjede reaktionstider på grund af de lave temperaturer. Bilvarmeren giver en høj grad af sikkerhed og komfort på kolde og våde dage om vinteren. Den sikrer at du med det samme kan køre afsted med frit udsyn og samtidig udsættes både motoren og miljøet for mindre belastning.

  Kom altid varmt fra start med din Webasto bilvarmer.

 • Webasto bilvarmere er naturligvis optimeret til et lavt brændstofforbrug. De bruger kun 0,3 l på 30 minutter i gennemsnit ved fuld effekt.

  Men en bilvarmer beskytter både din motor, din pengepung og naturen. Takket være den forvarmede motor, reduceres udledningen af skadelige stoffer med op til 50 % med en forbrændingsmotor. Ligeledes bliver din bils udstødningsemission klassificering heller ikke påvirket.

  De miljømæssige fordele ved en varmstart:
  Benzinkøretøjer:
  Ca. 21 % færre HC- og NOx-emissioner.
  Ca. 44 % færre CO-emissioner.
  Dieselkøretøjer:
  Ca. 5 % færre HC- og NOx-emissioner.
  Ca. 30 % færre CO-emissioner.