Finansiering af din bil

At købe bil er en af livets helt store økonomiske beslutninger. Det kan være svært at kende alle begreber og muligheder hvis man ikke til dagligt beskæftiger sig med biler. Det gør vi.

Hver dag hjælper vi kunder med at vælge den rigtige bil, og den rigtige måde at finansiere den på. Dagligt hjælper vi vores kunder med at forklare hvad ÅOP betyder, og hvad det betyder for den samlede bilhandel.

Vores rådgivning er uforpligtende

Vi hjælper også dig. Med alle de spørgsmål du måtte have. Det er den eneste måde, man kan blive klogere på. Kun når man har fået den rette information, kan man beslutte sig. Det ser vi som en grundlæggende forpligtigelse som bilforretning.

Gratis rente på værkstedsregningen

Dårlig timing af værkstedregning? Prøv vores nulrente løsning hos Andersen Biler i Ballerup! Skal bilen have skiftet bremser, lige som du skulle til at bestille efterårsferien? Eller passer det dig bare bedre at dele udgifterne til service, ud over flere måneder?

Hjælp til finansiering

I vores Ballerupafdeling kan vi hjælpe dig med at finansiere din værkstedsregning over 10 eller 20 måneder. Uden renter og gebyrer. Kontakt vores værksteds- og reservedelsafdeling. De kan give dig meget mere information om tilbuddet.