Varebiler der alle kan erhvervsleases

Erhvervsfinansiering
& erhvervsleasing af din næste varebil

Hvis du er på udkig efter din nye firmabil, kan vi også hjælpe dig med finansieringen af denne. Vi kan finansiere dine erhvervsbiler, uanset om du køber nye eller brugte, varevogne eller personbiler.

Du skal som regel betale ca. 20% af bilens værdi som udbetaling mens resten af finansieringen betales i månedlige rater, som er afhængige af finansieringens størrelse og løbetiden på lånet.

Du eller din virksomhed kan kontakte os og lade Andersen Biler hjælpe dig i finansieringen af din nye firmabil. Du er også velkommen til at kontakte os med andre henvendelser vedrørende erhvervsfinansiering eller erhvervsleasing.

Erhvervsleasing

En anden finansieringsmetode er erhvervsleasing, hvor dit firma eller arbejdsgiver også håndterer alle udgifterne i forbindelse med bilen.

Der er mange fordele ved ved erhvervsleasing. Ved ikke at binde store mængder kapital i virksomhedens vognpark mindsker man belastningen af virksomhedens likviditet, og ved at outsource biladministrationen kan ens virksomhed i stedet fokusere på kerneforretningen.

Der findes grundlæggende to former for leasing, hvilke er operationel leasing og finansiel leasing.

Vil du kontaktes om, hvordan din fremtidige bil kan blive finansieret?

Det kan vi godt forstå – udfyld blot felterne herunder.

Dine data bliver kun brugt i forbindelse med finansieringen af en bil. Vi opfordrer dig til at læse hele vores privatlivspolitik.

  • Ved operationel leasing slipper du for alle bekymringer forbundet med at have en bil. Alle udgifter til reparationer og service er inkluderet i leasingkontrakten, så du har total budgetsikkerhed og ved nøjagtig hvad det koster dig at have en bil til rådighed hver eneste måned.

    Du afleverer blot den leaset firmabil tilbage når leasingperioden er slut, og du skal ikke bekymre dig om restværdien eller at salg af bilen derefter.

  • Ved finansiel leasing får du finansieret bilen igennem et leasingselskab, hvilke betyder leasingselskabet har ejendomsretten over bilen, og du som leasingtager, får brugsretten over bilen. Med finansiel leasing skal du, modsat operationel leasing, selv betale udgifter til reparationer, service osv.

    Når leasingperioden er slut, skal du også selv anvise en køber til bilen eller selv købe den til den fastsatte restværdi i leasingkontrakten.

Erhvervsleasing af Citroën Jumpy

Eksempel på erhvervsleasing af Citroën Jumpy L2 FLEETLINE Diesel 119 HK Manuelt

Ydelse pr. måned fra: 2.195,-
i 60 måneder med 29.995 kr. i udbetaling (engangsydelse).

Restværdi 50.000 kr.
Årlig kørsel: 15.000 km.

Brændstofforbrug: 13,9 km/l. CO2 udledning: 189 g/km. Grøn ejerafgift: 3.780 kr. Farve - Hvid Banquise, Standardlak.

Denne beregning er et finansieringseksempel og er udelukkende vejledende. Alle priser er vist eks. moms. Ved leasingperiodens udløb skal leasingtager anvise en køber til de viste restværdier ekskl. moms og forholdsmæssig registreringsafgift. Bilen kan være vist med ekstraudstyr.

Citroën Jumpy der kan erhvervsleases
Ford Transit Custom der kan erhvervsleases

Erhvervsleasing af Ford Transit Custom Van

Eksempel på erhvervsleasing af Ford Transit Custom Van Trend 2.0TDCi FWD 130 HK Kassevogn

Ydelse pr. måned fra: 2.145,-
i 60 måneder med 25.995 kr. i udbetaling (engangsydelse).

Totalomkostninger i kr: 154.695
Årlig kørsel: 15.000 km.

Denne beregning er et finansieringseksempel og er udelukkende vejledende. Erhvervsleasing via Ford Credit (Santander Consumer Bank). Alle priser er inkl. serviceaftale og leveringsomkostninger. Priserne er eksklusiv obligatorisk kaskoforsikring og grøn ejerafgift. Positiv kreditvurdering samt betaling gennem betalingsservice forudsættes. Alle beløb er ekskl. moms. Der tages forbehold for trykfejl, ændringer og prisændringer.

Interesseret i en ny varebil?

Se alle vores varevogne og tilbud her.