Serviceaftale Banner 03

Serviceaftale og serviceeftersyn
med økonomisk tryghed

Kontakt forhandler

Se priser

 

Maksimal tryghed
– få en serviceaftale til din bil

Med en serviceaftale fra Andersen Biler kan du være helt tryg og behøver ikke længere at bekymre dig om uforudsete værkstedsregninger. Du vil altid kende dine serviceomkostninger og slipper for uforudsete udgifter og eventuelle prisstigninger. Samtidig sikrer du dig højest mulig gensalgsværdi for din bil, når den er serviceret på et autoriseret værksted. Kontakt os for at få prisen for en serviceaftale til netop din bil.

En DriveBASIC 4+ serviceaftale kan oprettes til alle biler uanset mærke og model.

Til nye biler

DriveEASY

Autoriserede serviceeftersyn efter fabrikkens forskrifter.
Lånebil ved service
Mulighed for lånebil ved reparation (20 kr. pr. mdr.)
Attraktiv rabatordning på reparationer og tillægsarbejde
Fabriksopdateringer ved serviceaktioner
Rabat på tilbehør og andre værkstedsydelser*

DriveEASY serviceaftale er til dig der ønsker at være fuldt dækket ved serviceeftersyn, få attraktive priser på reparationsarbejde og en masse andre fordele. Aftalen kan tegnes til både nye og brugte biler, og kan løbe i hele din bils levetid.

Pris fra kun kr.


220,-

Populær

DriveSAFE

Autoriserede service og reparationer
Lånebil ved service
Mulighed for lånebil ved reparation (20 kr. pr. mdr.)
Opfyldning af motorolier og kølervæske imellem services
Udskiftning af pærer imellem services
Syn af bil. Vi syner din bil inkl. alle reparationer og udgifter.
Bilen bevarer garantien
Fabriksopdateringer ved serviceaktioner
Mærkespecialiserede mekanikere, der kender dit bilmærke bedst.

DriveSAFE er til dig der ønsker at være helt sikker og få dækket alle omkostninger til både serviceeftersyn og reparationer, samtidig med en masse andre fordele. Perioden kan løbe op til 7 år, dog højst til bilen har kørt 210.000 km. Derefter kan du overgå til Basic 4+ pakken. DriveSAFE aftale kan ikke oprettes, hvis bilen er over 13 måneder gammel.

Pris fra kun kr.


259,-

Til biler 4+

Årligt autoriseret basiseftersyn.
Attraktiv rabatordning på reparationer.
Mulighed for lånebil ved service (20 kr. pr. mdr.)
Fabriksopdateringer ved serviceaktioner.
Kontrol og gennemgang af bilens funktioner, ifølge importørens tjeklister.
Rabat på tilbehør og andre værkstedsydelser*
Gratis udskiftning af viskerblade og pærer (ekskl. materialer)
Stempler i servicebogen

Basic 4+ er til dig der har en bil som er 4 år eller ældre. Her får du en super god serviceaftale, med en masse services, rabatter og fordele. Aftalen kan tegnes til at løbe i hele din bils levetid.

Pris fra kun kr.


99,-

Service på bil og serviceaftale

Et serviceeftersyn er vigtigt for din og andres sikkerhed samt driften af bilen. Hvis du sørger for at overholde dine serviceeftersyn, vil du spare penge på udgiften til skader på din bil, som kunne være forebygget med et eftersyn.

Vi laver rigtig mange obligatoriske serviceeftersyn, og vi følger naturligvis de forskrifter og anvisninger bilproducenten har udarbejdet til netop din bil. Desuden bruger vi udelukkende godkendte originale reservedele af høj kvalitet, hvilket betyder, at din bils fabriksgaranti bevares.

Som et autoriseret værksted er vi naturligvis opdaterede mht. uddannelse, udstyr og software, så vi kan servicere din bil på allerhøjeste niveau.

Book værkstedstid nu

Opsigelse af serviceaftale?

Hvis din bil f.eks. er blevet solgt, skal du huske at opsige din serviceaftale.

Kvinde der vinker farvel

Spørgsmål og svar

 • Som udgangspunkt bliver alle trukket via PBS, men hvis du ønsker det kan du også modtage faktura på mail.

 • Da en kontrakt betales forud, vil der i den første periode ofte fremsendes to opkrævninger. En for den pågældende måned og en for den kommende måned.

 • Ekspeditionstid kan forekomme ved oprettelse. Derudover opkræves betalingen via PBS månedligt og der kan derfor gå lidt tid før du modtager din første opkrævning.

 • Alle tre aftaler kan opsiges efter fem måneder med en måneds varsel til udgangen af en måned.

 • Brug vores formular her: Opsigelse af serviceaftale

 • Send gerne en mail til serviceaftaler@andersenbiler.dk og du vil hurtigst muligt modtage et tilbud på en ændret aftale.

 • Ja det er muligt at få hjulskift og hjulopbevaring med, som en del af aftalen. Send gerne en mail til serviceaftaler@andersenbiler.dk og du hurtigst muligt modtage et tilbud på en ændret aftale.

 • Ja det er muligt at forlænge en nuværende serviceaftale. Send gerne en mail til serviceaftaler@andersenbiler.dk og du vil hurtigst muligt modtage et tilbud på en ændret aftale.

 • Aftalen kan ikke overdrages til andre. Til gengæld vil vi altid gerne give et tilbud til den nye ejer af bilen.

 • Der er inkluderet fri lånebil ved service i både vores DriveSAFE aftale og i vores DriveEASY aftale. Der er yderligere tilkøbsmulighed for lånebil ved reparation i DriveEASY og DriveSAFE for kr. 20,- pr. mdr. og ved service i Basic 4+ for kr. 20,- pr. mdr.

 • Olie, sprinkler og kølervæske er inkluderet i SAFE serviceaftale, også imellem services, hvis behovet skulle opstå. Dog er der ikke inkluderet væske til aircondition og AdBlue.

 • Hvis du har en SAFE aftale kan du altid komme i værkstedets åbningstid og få dine pærer skiftet.

  Hvis du har en DriveEasy og Basic4 skifter vi dine pærer uden beregning men eksklusiv reservedele. 

 • Ja, så længe din bil er mere end fire år gammel. Er din bil ikke blandt de syv mærker, vi er autoriseret værksted for, koster det fra 125 kr. om måneden. Er din bil blandt vores syv mærker koster det fra 99 kroner om måneden.

 • Ved oprettelse af DriveBASIC 4+ serviceaftale er der ingen begrænsning på årgang og kilometer, så længe bilen er 4 år eller ældre.

* Der er ikke rabat på kampagneprodukter og i forvejen nedsat tilbehør og serviceydelser

Har du købt en ny bil?

Med en god service- og reparationsaftale kan du som forbruger lappe lidt på en mangelfuld eller kort garanti på din bil. Derfor giver det mening med en serviceaftale hos Andersen Biler.

Du kan for et fast månedligt beløb sikre dig, at din bil bliver vedligeholdt og serviceret, som den skal på et autoriseret værksted. Det giver dig giver dig budget sikkerhed og tryghed hele vejen.

Du kan skræddersy din Serviceaftale, så den også indeholder lånebil ved reparation. For både DriveEASY og DriveSAFE kan du for bare 20 kr. mere om måneden mulighed for lånebil ved reparation.