Finansiering af bil uden udbetaling

BILFINANSIERING
uden udbetaling

Det er de færreste danskere, der kan betale deres nye – eller brugte – bil kontant. Så opstår der et akut behov for en bil, og man ikke lige er forberedt på den nye store udgift, kan et billån uden udbetaling være løsningen. Det er dog ikke gratis, og der er umiddelbart en højere rente end et billån med udbetaling.

En ting du også skal tænke på, før du tegner et billån, er lånets løbetid. Løbetiden på dit billån afhænger af, hvor lang tid du regner med at have bilen. Løbetiden bør derfor være kortere, hvis du kører mange kilometer om året, men det vigtigste er, at du afvikler gælden inden den forventede værdiforringelse på bilen.

Fabriksnye biler er lettest at få en bilfinansiering uden udbetaling til, men du skal være opmærksom på etableringsomkostningerne, gebyrer og andre skjulte omkostninger. Derfor skal man holde øje med ÅOP, når man sammenligner lån.

Hvad er ÅOP? Se vores oftest stillede spørgsmål.

Bilmodeller med 0 kr. i udbetaling

Nedenfor vises låneeksempler på Hyundai i20 med 0 kr. i udbetaling og Suzuki S-Cross med kun 5000 kr. i udbetaling. Finansiering med 0 kr. i udbetaling kan vi også tilbyde på mange andre mærker og modeller.

Kontakt os her på siden, for at høre mere om finansiering af din næste bil uden udbetaling.

Vil du kontaktes om, hvordan din fremtidige bil kan blive finansieret?

Det kan vi godt forstå – udfyld blot felterne herunder.

Dine data bliver kun brugt i forbindelse med finansieringen af en bil. Vi opfordrer dig til at læse hele vores privatlivspolitik.

Finansiering af Hyundai i20 uden udbetaling

Finansieringseksempel på Hyundai i20 1.25 MPi Pure

Finansiering til kr. 2.003,-
om måneden i 96 måneder med 0 kr. i udbetaling.

Salgspris: 159.995 kr.
Variabel rente: 2,95 %
Nominel rente: 2,99 %
ÅOP før skat: 4,79 %
Samlede kreditomkostninger: 32.335 kr.

Samlede tilbagebetaling: 192.330 kr.

Kræver kreditgodkendelse og kaskoforsikring. Indtægtskrav iht. betingelser. Tilbydes i samarbejde med Hyundai Finans. Ovennævnte skal alene betragtes som et finansieringsforslag - og ikke som et bindende tilbud. Bilen kan være vist med ekstraudstyr.

Hyundai i20 der kan finansieres uden udbetaling
Suzuki S-Cross der kan finansieres uden udbetaling

Finansiering af Suzuki S-Cross med 5.000,- i udbetaling

Finansieringseksempel på Suzuki S-Cross hybrid Comfort

Finansiering til kr. 3.192,-
om måneden i 96 måneder med 5.000 kr. i udbetaling.

Vejledende pris, fra kr.: 234.990 kr.
Samlet kreditbeløb, kr. 229.990
Debitorrente, variabel: 6,1%
ÅOP (årlige omk. i %): 7,8%
Samlede kreditomkostninger: 75.424 kr.

Samlede tilbagebetaling: 305.414 kr.

Priseksemplerne på finansiering med 5.000 kr. i udbetaling er for den billigste modelvariant i standardfarve. Ret til ændringer forbeholdes. Lånet forudsætter kreditgodkendelse af eBILFINANS, at bilen er kaskoforsikret, og at de månedlige ydelser betales via Betalings Service. Ovennævnte skal alene betragtes som et finansieringsforslag - og ikke som et bindende tilbud. Bilen kan være vist med ekstraudstyr.

Interesseret i en ny bil?

Vi har altid mange biler nye biler til salg. Både nogle til omgående levering og andre der er klar til at blive lavet på fabrikken.