Nissan Townstar Combi med familien på udflugt ved stranden

Nissan
Townstar Combi

Den nye Townstar Combi – bygget til familiebrug

Den helt nye Nissan Townstar Combi har familieeventyr indbygget i hvert eneste designvalg med rummelig plads til fem, uforlignelig alsidighed og banebrydende sikkerhed.

Uanset hvad hverdagen byder på, vil Nissan Townstar Combi nemt kunne opfylde alle dine behov. Udfyld felterne med dine oplysninger i kontaktformularen, og vi vil sørge for, at du ikke går glip af noget som helst om den nye Townstar Combi.

Kontakt mig endelig, når den kan ses og prøves!

Det gør vi! Udfyld nedenstående felter, så tales vi ved!

Kom ombord den nye Townstar Combi

Med sit unikke design og perfekt passende dimensioner sikrer den nye Townstar, at du med garanti vil skille dig ud og køre stressfrit rundt i byen.

Lige meget om det er børnene, der skal køres i skole eller om det er hele familien som skal på skiferie, så er den nye Nissan Townstar Combi klar til ethvert eventyr. Du vil blive overrasket over dens rummelige interiør og dens sikkerhedssystemer, tilslutningsmuligheder og førerassistentsystemer, som man tidligere kun kendte fra højere modelklasser.

Oplev mere komfort, sikkerhed og køreglæde for alle.

Nissan Townstar Combi set foran
Nissan Townstar Combi set fra siden
Nissan Townstar Combi set bagfra
Instrumentbrættet i Nissan Townstar Combi
Nissan Townstar Combi med adaptiv fartpilot
Nissan Townstar Combi med sikkerhedsudstyr der sikrer en parkering uden skader
Fronten på Nissan Townstar Combi

Bagagerumsvolumen (775 liter til 3.500 liter)

Den lave læssekarm gør opfyldningen af bagagerummet til en barneleg, og dens rumlighed giver plads til en masse kufferter, poser og andet. Hvis du folder bagsæderne ned, får du ekstra meget plads, med et enormt stort 3.500 liters bagagerum.

Synes du også at den lyder interessant?

.