En bilsælger der tilbyder en finansiering af en ny bil med udbetaling

BILFINANSIERING
med udbetaling

Hvis man er klar til at ligge en udbetaling, der som regel ligger på mindst 20% af bilens værdi, så bliver de samlede omkostninger også meget lavere end ved finansiering uden udbetaling. Prisen på billånet afhænger som regel af selve lånebeløbet, din egen udbetaling og løbetiden på lånet. Så der er altså god mulighed for at få det billigste billån og en billig bilfinansiering, hvis man er villig til at ligge mindst 20% af bilens samlede værdi.

Derfor er det også altid anbefalelsesværdigt at vælge denne type, hvis man har mulighed for det. ÅOP vil være lavere, så du låner altså pengene for færre omkostninger.

Ved optagelsen af et lån kan du som regel vælge mellem fast eller variabel rente, alt efter hvor sikker man gerne vil være på det beløb, der skal tilbagebetales. Med en fast rente er du sikret den aktuelle rente i hele perioden, og ved altid, hvad din månedlige ydelse er. Men vælger du en variabel rente, bliver din månedlige ydelse løbende reguleret i forhold til den offentlige referencerente, og den kan både blive højere og lavere end den faste rente i perioden.

I tvivl om hvilken rente der er bedst for dig? Læs "Skal jeg vælge fast eller variabel rente?" i oftest stillede spørgsmål.

Bilmodeller med 20% i udbetaling

Nedenfor vises låneeksempler på Nissan Qashqai og Hyundai i30 5-dørs med 20% i udbetaling - men vi kan også tilbyde denne finansiering på mange andre modeller.

Kontakt os her på siden, for at høre mere om finansiering af din næste bil uden udbetaling.

Vil du kontaktes om, hvordan din fremtidige bil kan blive finansieret?

Det kan vi godt forstå – udfyld blot felterne herunder.

Dine data bliver kun brugt i forbindelse med finansieringen af en bil. Vi opfordrer dig til at læse hele vores privatlivspolitik.

Finansiering af Nissan Qashqai med udbetaling

Finansieringseksempel på Nissan Qashqai MHEV 140 Visia

Finansiering til kr. 2.738,-
om måneden i 96 måneder med 57.596 kr. i udbetaling.

Vejl. udsalgspris (inkl. levering): 287.980 kr.
Variable debitor rente: 0,79%
Årlig nominel debitorrente: 1,97%
ÅOP før skat: 3,4%
Samlet kreditbeløb: 230.384 kr.
Samlede kreditomkostninger: 32.381 kr.

Samlede tilbagebetaling: 262.765 kr.

Denne beregning er et finansieringseksempel og er udelukkende vejledende. Forbehold for rente- og afgiftsændringer. Etableringsomkostninger samt månedligt kontogebyr er medtaget i beregningen. Forudsat betaling via betalingsservice. Bilen kan være vist med ekstra udstyr.

Nissan Qashqai der kan finansieres med udbetaling
Hyundai i30 der kan finansieres med udbetaling

Finansiering af Hyundai i30 med udbetaling

Finansieringseksempel på Hyundai i30 5-dørs 1.0 T-GDi Pure

Finansiering til kr. 2.152,-
om måneden i 96 måneder med 42.999 kr. i udbetaling.

Vejl. Udsalgspris: 214.995 kr.
Samlet kreditbeløb: 34.627 kr.
Pålydende fast rente: 1,95%
Årlig nominel debitorrente: 1,97%
ÅOP: 4,77%
Samlede kreditomkostninger: 34.627 kr.

Samlede tilbagebetaling: 206.623 kr.

Denne beregning er et finansieringseksempel og er udelukkende vejledende. Forbehold for rente- og afgiftsændringer. Kræver kreditgodkendelse. Kaskoforsikring er obligatorisk. Betaling via PBS. Udbydes i samarbejde med Hyundai Finans. Bilen kan være vist med ekstraudstyr.

Interesseret i en ny bil?

Vi har altid mange biler nye biler til salg. Både nogle til omgående levering og andre der er klar til at blive lavet på fabrikken.