Familie der kigger på biler der kan privatleases

BILFINANSIERING
via privatleasing

Når du leaser din bil, får du først og fremmest økonomisk sikkerhed og du behøver derfor ikke at bekymre dig om stigende renter eller værditab på bilen. Når du vælger at privatlease, ved du nemlig præcis, hvad din bil kommer til at koste dig i udbetaling og om måneden. Når leasingaftalen så er slut, afleverer du bare bilen tilbage hos din Andersen Biler forhandler.

Man kan på en måde sige, at du ”lejer” bilen i stedet for at købe den. Du betaler en lav engangsydelse og én fast månedlig ydelse, mens vi, som ejer af bilen, hænger på fastlagte serviceudgifter, værditab og gensalg.

Du får kort sagt alle fordelene ved at køre i en ny bil, men slipper for bekymringerne forbundet med at være bilejer. Med den lave udbetaling på de fleste af vores biler får du mulighed for at køre i vores nyeste modeller uden store billån.

Udover tryghed i bilbudgettet, hvor det eneste, du skal betale ved siden af, er forsikring, ejerafgift og brændstof, så er der også andre fordele ved privatleasing. Se dem her.

Vil du kontaktes om, hvordan din fremtidige bil kan blive finansieret?

Det kan vi godt forstå – udfyld blot felterne herunder.

Dine data bliver kun brugt i forbindelse med finansieringen af en bil. Vi opfordrer dig til at læse hele vores privatlivspolitik.

Ny bil – uden store lån

Når du køber en bil, skal du typisk betale 20% i udbetaling. Og hvis det er en fabriksny bil du er interesseret i, bliver dette en anseelig sum. En af de åbenlyse gevinster ved privatleasing er, at du får adgang til en helt ny bil med en lav førstegangsydelse. Du kan altså blive rigtig godt kørende, uden at skulle låne unødigt mange penge i banken eller hos din bilforhandler.

Ingen bekymringer om værditab og gensalg

En ny bil taber op mod 25% i værdi om året – og især det første år koster dig dyrt. Når du vælger privatleasing, er du sikret mod værditab på bilen, da du ikke står som ejer af bilen, men udelukkende har brugsretten over den. Værditabet er allerede indregnet i ydelsen. Du kan altså trygt aflevere bilen ved aftalens ophør, uden at skulle bekymre dig om restværdi eller gensalg.

Mulighed for at skifte bil oftere

Ved privatleasing leaser du en bil i en aftalt periode og med et begrænset kilometerforbrug i perioden. Når perioden udløber leveres bilen tilbage – og du er klar til en ny leasingaftale med en ny bil. Privatleasing giver dig derfor mulighed for at skifte bil oftere – og du betaler kun den lave engangsydelse for skiftet.

Privatleasing af Nissan Qashqai

Eksempel på privatleasing af Nissan Qashqai MHEV 140 Visia

Ydelse pr. måned fra: 3.395,-
i 36 måneder med 19.995 kr. i udbetaling (engangsydelse).

Samlet betaling i perioden: 142.215 kr.
Årlig kørsel: 15.000 km.

Denne beregning er et finansieringseksempel og er udelukkende vejledende. Forbrug Qashqai (bl.kørsel):14,9 – 15,9 km/l, CO₂: 143 - 159 g/km. Privatleasing via Nissan Financial Services. Ny Nissan Qashqai. Leasingperiode 36 måneder og 15.000 kilometer årligt. Leasingydelserne er faste. Alle priser er inklusiv serviceaftale og leveringsomkostninger. Priserne er eksklusiv metallak, vinterdæk, obligatorisk kasko forsikring, samt eventuelt ekstra udstyr, delydelse, brændstof og grøn ejer afgift. Betaling skal ske via betalingsservice. Tilbuddet gælder udvalgte farver.

Nissan Qashqai der kan privatleases
Hyundai i20 der kan finansieres med eller uden udbetaling

Privatleasing af Hyundai i20

Eksempel på privatleasing af Hyundai i20 84 hk Essential

Ydelse pr. måned fra: 2.195,-
i 36 måneder med 14.995 kr. i udbetaling (engangsydelse).

Samlet betaling i perioden: 94.615 kr.
Årlig kørsel: 15.000 km.

Denne beregning er et finansieringseksempel og er udelukkende vejledende. Minimumsleje er 12 mdr. + udbetaling. Den månedlige ydelse er inkl. alle fabriksanbefalede services, leverings- og etableringsomkostninger samt gebyr (600 kr.) til FDM, som betales ved kontraktophør, men ekskl. forsikring, metallak, grøn ejerafgift og ekstra dæk. Der er tale om et begrænset antal biler. Kræver positiv kreditgodkendelse. Tilbuddet udbydes i samarbejde med Hyundai Finans. Bilen er vist med ekstraudstyr. Forbehold for udsolgte varer, trykfejl, leveringssvigt samt afgifts- og prisændringer.

Interesseret i privatleasing af ny bil?

Se alle vores privatleasingsbiler og tilbud her.