Suzuki S Cross Banner

Privatleasing af
Suzuki S-Cross

Interesseret i privatleasing af Suzuki S-Cross?

Det kan vi godt forstå. Udfyld nedenstående så snakkes vi ved.

Dine data bliver kun brugt i forbindelse med privatleasing af Suzuki S-Cross. Vi opfordrer dig til at læse hele vores privatlivspolitik.

Privatleasing af
Suzuki S-Cross
1.4 Hybrid Comfort

Vejl. pris inkl. levering: 244.990,-

S-Cross Comfort

Ydelse pr. måned: 3.895 kr.

Udbetaling: 4.995 kr.

Totale omkostninger: 145.815 kr.

Udvalgt udstyr på S-Cross Comfort:

Aut. nødbremse

Skiltegenkendelse

Aktiv fartpilot

Multimediesystem med 7" farveskærm og DAB+ radio

Bakkamera

17" alu-fælge (grå)

Apple CarPlay og Android Auto

Med S-Cross Comfort modellen får du Suzukis 1.4 Boosterjet turbomotor med 129 hk, 48V hybridteknik og 6-trins gearkasse. Og udstyrsniveauet er imponerende til prisen.

Leasingpriserne er pr. maj 2022 og inkl. moms, men ekskl. evt. metallak og beregnet på 36 måneders leasing, med et årligt km-forbrug på 10.000 km. I alt 30.000 km. Aftalen kan også laves med et større årligt km-forbrug. Ved fx 15.000 km årligt skal du kun lægge 100 kroner til de ovenstående månedlige ydelser.

Udbetalingen (ekstraordinær førstegangsydelse) skal indbetales før afhentning af bilen. Den månedlige ydelse er inkl. autoriseret service, men ekskl. forsikring, ejerafgift, brændstof og dæk (der kan tilkøbes). Beløbet for samlet betaling i leasingperioden er inkl. 600 kr. i afleveringsgebyr ved leasingaftalens ophør. Der tages generelt forbehold for kreditgodkendelse af Nordea Fleet.

Tag en snak med din Andersen Biler Suzuki forhandler om leasing af din næste nye bil og få et tilbud, der matcher dine ønsker og kørselsbehov. Vi kan også give dig merpriserne ved tilkøb af fx vinterdæk og ekstraudstyr til de enkelte modeller.