Suzuki Vitara - Billede af bilen på vejen

Privatleasing af
Suzuki Vitara

Interesseret i privatleasing af Suzuki Vitara?

Det kan vi godt forstå. Udfyld nedenstående så snakkes vi ved.

Dine data bliver kun brugt i forbindelse med privatleasing af Suzuki Vitara. Vi opfordrer dig til at læse hele vores privatlivspolitik.

Privatleasing af
Suzuki Vitara
1.4 Hybrid Club

Vejl. pris inkl. levering: 224.990,-

Suzuki Vitara Club

Vitara Club

Ydelse pr. måned: 3.595 kr.

Udbetaling: 4.995 kr.

Totale omkostninger: 135.015 kr.

Udvalgt udstyr på Vitara Club:

Aktiv fartpilot

Apple CarPlay/Android Auto

Aut. nødbremse

Bakkamera

Klimaanlæg (auto a/c)

Multimediesystem med 7" farveskærm

Navigation

Parkeringssensor for og bag

Regnsensor

Grundmodellen i Vitara-programmet kommer med Suzukis 1.4 Boosterjet turbomotor med 129 hk, hybridteknik, 6-trins manuel gearkasse og imponerende meget udstyr til prisen.

Leasingpriserne er pr. maj 2022 og inkl. moms, men ekskl. evt. metallak og beregnet på 36 måneders leasing, med et årligt km-forbrug på 10.000 km. I alt 30.000 km. Aftalen kan også laves med et større årligt km-forbrug. Ved fx 15.000 km årligt skal du kun lægge 100 kroner til de ovenstående månedlige ydelser.

Udbetalingen (ekstraordinær førstegangsydelse) skal indbetales før afhentning af bilen. Den månedlige ydelse er inkl. autoriseret service, men ekskl. forsikring, ejerafgift, brændstof og dæk (der kan tilkøbes). Beløbet for samlet betaling i leasingperioden er inkl. 600 kr. i afleveringsgebyr ved leasingaftalens ophør. Der tages generelt forbehold for kreditgodkendelse af Nordea Fleet.

Tag en snak med din Andersen Biler Suzuki forhandler om leasing af din næste nye bil og få et tilbud, der matcher dine ønsker og kørselsbehov. Vi kan også give dig merpriserne ved tilkøb af fx vinterdæk og ekstraudstyr til de enkelte modeller.