Nissan privatleasing
– nemt og overskueligt

Vælg en Nissan model:

Nissan privatleasing hos Andersen biler sikrer dig fuld tryghed i hverdagen.

Forkæl dig selv og opgrader din daglige køreglæde med privatleasing af en ny Nissan bil.

Se leasingperiode, kilometer kørsel per år og flere betingelser på siderne for de enkelte modeller eller kontakt os for at høre mere.

Privatleasing af de mest populære Nissan modeller

Hos Andersen biler giver vi dig et stort råderum. Vi tilbyder privatleasing af flere Nissan-modeller, så der både er muligheder til dig, der har brug for en benzindreven Qashqai, og dig der har brug for en elektrisk-drevet Leaf. Derfor er Nissan privatleasing en god mulighed for alle, der samtidig ønsker at få en bil uden uforudsete udgifter eller værditab.

Vælg selv lav udbetaling eller lav ydelse

Vi har gjort privatleasing mere økonomisk fordelagtigt ud fra dine behov. Nu kan du nemlig selv vælge, om du vil betale en lav udbetaling med normal månedlig ydelse, eller om du vil betale lidt mere i udbetaling og slippe med en lavere månedlig ydelse. Uanset hvad du vælger, kan du se de samlede omkostninger for den treårige periode.

Priserne er taget ud fra en årlig kørsel på 10.000 eller 15.000 km, men du kan sagtens få flere kilometer om året.

Vælg din ønskede Nissan model, og kontakt os for at høre mere – det er naturligvis uforpligtende.

Fordelene ved at privatlease en Nissan

Der er en række fordele ved at privatlease en Nissan. Vi har listet nogle af dem herunder:

Du skal ikke tænke på udgifter til service og reparation:

Med vores privatleasingaftale er du dækket, når bilen skal til service og reparation. Derfor er du fri for at skulle betale uforudsete udgifter.

Du skal ikke tænke på bilens værditab:

Alle biler taber værdi. Også dem der privatleases. Det skal du dog ikke bekymre dig om, når du leaser bilen, eller når du afleverer den tilbage efter leasingperioden.

Du kan få en bil, der passer til dine behov:

En leasingaftale er en nem og hurtig måde at få en bil, der passer til dig nu og her – uden at den koster en formue. Er der familieforøgelse på vej, eller har du akut brug for en mindre bil, er privatleasing en ideel løsning.

Nissans lækre og fortrukne modeller

Nissan er et godt bud på et bilmærke, som du burde overveje, når valget omkring en ny bil skal tages. Uanset om du leder efter en brugt bil eller en ny bil til køb eller privatleasing, så har Nissan mange forskellige modeller til forskellige behov, og der vil helt sikkert være en, der falder i din smag.

Modellen Nissan Qashqai er klart det mest populære valg ved Nissan privatleasing, og det er ikke uden grund. Nissan Qashqai er nemlig en meget rummelig bil, der byder på luksus, høj indstigning, køreglæde og lækkert design, men er samtidig meget velegnet til lange køretur og som familiebil.

Udover privatleasing af Nissan Qashqai, er der også andre interessante Nissan modeller, der kan leases. Privatleasing af Nissan X-Trail, Privatleasing af Nissan Juke og privatleasing af Nissan ARIYA er også en mulighed.

Privatleasing via samarbejde med Nissan Financial Services. Du er dækket af garanti i løbet af hele leasingperioden. Også selvom fabriksgarantien skulle udløbe i mellemtiden.