Citroën privatleasing
Genvejen til oplevelser og frihed

Vælg en Citroën model:

Citroën privatleasing hos Andersen biler sikrer dig fuld tryghed i hverdagen

Forkæl dig selv og opgrader din daglige køreglæde med privatleasing af en ny Citroën.

Priseksemplerne er alle baseret på en 36 mdrs. leasingperiode (24 mdrs. for C5 Aircross PHEV). Se flere betingelser på siderne for de enkelte modeller.

Hvorfor burde jeg overveje privatleasing?

Når du leaser en bil, få du fuldt overblik over dine månedlige udgifter. Læn dig tilbage og nyd turen med din familie i en bil fra Andersen Biler Citroën og slip for bekymringer om dyre billån, uforudsete udgifter til service og et irriterende værditab, når du på et tidspunkt skal sælge.

Drømmer du om en ny bil? Så gør det nemt og få dækket dit kørselsbehov på en smart måde. Vi står naturligvis for alle serviceeftersyn og reparationer på bilen i hele leasingperioden.

Har du en brugt bil?

Andersen Biler elsker brugte biler, og du kan altid få en gratis bilvurdering hos os uanset bilmærke.

Ekstra info

Samlet betaling i perioden er inkl. afleveringsgebyr kr. 600. Priserne er inkl. finansierings- og leveringsomkostninger samt service i perioden. Priserne er ekskl. dæk, forsikring, brændstof og grøn ejerafgift samt Adblue og øvrige væsker. Kaskoforsikring, positiv godkendelse af kunden og betaling via NETS forudsættes. Ved leasingperiodens udløb returneres bilen til Jyske Finans. Der tages forbehold for pris-, afgiftsændringer og trykfejl. Kampagnetilbuddet kan ikke kombineres med øvrige tilbud og er enkeltstående. Priser er gældende til så længe lager haves. Bilerne kan være vist med ekstraudstyr. Forbruget er angivet efter den nye WLTP-norm. Du kan læse mere på wltp.dk.