Ford privatleasing
– billeasing uden bekymringer

Vælg en Ford model:

Ford leasing - Privatleasing priser på Ford biler

Prisen på privatleasing af din næste Ford sættes blandt andet ud fra løbetid og kilometer. Du kan se mulighederne for løbetiden på de enkelte modeller, men du skal selv vælge hvor mange kilometer pr. år, du regner med at køre. Er du i tvivl, så skal vi nok hjælpe dig med dette. Uanset dit valg er priserne gennemsigtige, og du kan let se de totale omkostninger på hele leasingperioden.

Vælg en model og kontakt os via formularen, og tager vi en snak og finder en løsning, der passer til dig og dine behov. Vi har muligvis også andre modeller end de listede til rådighed.

Forkæl dig selv og opgrader din daglige køreglæde med privatleasing af en ny Ford model. Ford privatleasing hos Andersen biler sikrer dig fuld tryghed i hverdagen.

Fordelene ved Ford privatleasing

Er du træt af værkstedsregninger, forhandling af pris ved køb af ny bil og ikke mindst bekymret for at få den rigtige pris for din gamle bil? Så er Ford privatleasing noget for dig. Du får en attraktiv løsning, hvor du betaler en fast månedspris, der dækker alle reelle omkostninger, som er forbundet med at køre i en personbil.

Kort sagt er der en hel række fordele ved Ford privatleasing, heriblandt: fast ydelse i hele perioden, lav udbetaling og budgetsikkerhed, ingen udgifter til service og ingen bekymringer om værditab.

En Ford efter dine behov

Hos Andersen Biler har vi mange Ford modeller til rådighed som privatleasing. Måske har du fået et godt øje for familiebilen Ford Focus, som blev årets Bil i Danmark 2019, eller også er du klar til at køre luksus elektrisk med den nye Mustang Mach-E. Uanset hvad har vi en Ford model, der matcher dine behov.

Hvad skal jeg selv betale, når jeg privatleaser?

Udover udbetalingen og fast lav månedlig ydelse, så skal du selv betale for tilvalg såsom metallak og ekstraudstyr, vinterdæk, obligatorisk kaskoforsikring, delydelse, brændstof og grøn ejerafgift. Udbetalingen er en engangsydelse, der betales før første måneds ydelse.

Hvad sker der hvis min privatleasede bil totalskades?

Med Ford Forsikring undgår du at miste din udbetaling, du betalte ved indgåelse af leasingaftalen, hvis din bil bliver totalskadet eller stjålet.

Det eneste krav er, at bilen var fabriksny ved kontraktstart, og at leasingaftalen er af min. 12 måneders varighed. Du får refunderet din førstegangsydelse med maks. 25.000 kr. det første år, 15.000 kr. det andet år, 10.000 kr. det tredje år og 7.000 kr. det fjerde år.

Er du mere til brugte biler?

Heldigvis kan vi også hjælpe med dette.

Ekstra info

Bilerne kan være vist med ekstraudstyr. Leasingydelserne er faste. Alle priser er inklusive serviceaftale og leveringsomkostninger. Positiv kreditvurdering samt betaling gennem betalingsservice forudsættes. Tilbuddet er gældende til datoen på de enkelte modeller eller så længe lager haves og kan ikke kombineres med andre tilbud. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl.