Hyundai privatleasing
– sikrer fuld tryghed i hverdagen

Vælg en Hyundai model:

Leasing af en Hyundai bil på dine vilkår

Når du leaser en bil hos Andersen Biler Hyundai, bestemmer du selv om du vil have en lav udbetaling eller en lav månedlig ydelse. Uanset dit valg er priserne gennemsigtige, og du kan let se de totale omkostninger på den treårige periode.

Hvis du har brug for flere kilometer om året, kan dette også lade sig gøre. Vælg en model og kontakt os via formularen, og tager vi en snak og finder en løsning der passer til dig og dine behov.

Forkæl dig selv og opgrader din daglige køreglæde med privatleasing af en ny Hyundai bil. Hyundai privatleasing hos Andersen biler sikrer dig fuld tryghed i hverdagen.

Priseksemplerne er alle baseret på en 36 mdrs. leasingperiode og op til 10.000 km/år. Se flere betingelser på siderne for de enkelte modeller eller kontakt os for at høre mere.

Hvorfor privatleasing af Hyundai giver mening

Du kan nu få fuldt overblik over dine månedlige udgifter til din nye Hyundai med privatleasing. Læn dig tilbage og nyd turen med din familie i en bil fra Hyundai og slip for bekymringer om dyre billån, uventede udgifter til service og et irriterende værditab, når du på et tidspunkt skal sælge.

For når du vælger Hyundai Privatleasing, ved du præcis, hvad din bil kommer til at koste dig om måneden. Og når leasingaftalen er slut, afleverer du bare bilen hos os igen. Så enkelt er det.

Du betaler en lav éngangsydelse og derefter en fast månedlig ydelse. Serviceudgifter, værditab og gensalg er ikke noget, du skal bekymre dig om. Det er vores opgave! Du får kort sagt alle fordelene ved at køre i en ny Hyundai – og slipper samtidig for bøvlet og bekymringerne ved at være bilejer. Og med den lave udbetaling får du mulighed for at køre i vores nyeste modeller uden store billån.

Attraktivt privatleasingtilbud på Hyundai elbiler!

Hos Andersen Biler Hyundai tilbyder vi privatleasing af elbiler. Den stigende interesse for grønnere biler og de mange fordele ved privatleasing er med til, at vi nu har åbnet op for privatleasing af elbiler.

Flere og flere får øjnene op for privatleasing af biler og de mange fordele, der er ved det. Samtidig kigger flere og flere danskere på klimaregnskabet, når de leder efter ny bil. Hvert år kommer der flere og flere elbiler på vejene. Det får os til at tilbyde privatleasing af elbiler, så det fremover er muligt at lease stort set alle modeller i Hyundais sortiment.

Vil man afprøve en SUV, der kører på el, er det nu bl.a. muligt at privatlease KONA electric – der er en af Danmarks mest solgte elektriske SUV’er. Den har en imponerende rækkevidde og kort opladningstid.

Hvis man vil have endnu længere rækkevidde, så kan man vælge den nye Hyundai IONIQ 5 med en rækkevidde op til 507 km