01 Ioniq6 Streamliner (1)

Hyundai
IONIQ 6

Book en prøvetur

100 % elektrisk - og lige om hjørnet

Nu er vi endelig et skridt nærmere lanceringen af endnu en nyhed i IONIQ serien fra Hyundai – tag godt imod IONIQ 6! Der bliver tale om en sportslig sedan, der er 100 % elektrisk, og som er inspireret af konceptbilen Prophecy, som blev afsløret i marts 2020. Vi gør opmærksom på, at billederne er af en prototype, hvorfor den endelige variant kan variere fra billederne. 

Fælles for alle annoncerede IONIQ modeller er, at de bliver bygget på Electric Global Modular Platform (E-GMP), som er Hyundais platform for elektriske biler. Den byder blandt andet på lang rækkevidde samt mulighed for ekstra hurtig opladning. I 2021 blev IONIQ 5 lanceret, og i 2024 kommer den store SUV, IONIQ 7.

Vil du kontaktes, når IONIQ 6 kan ses og prøves?

Udfyld nedenstående felter, så tales vi ved.

Dine data bliver kun brugt i forbindelse med testkørslen af Hyundai IONIQ 6. Vi opfordrer dig til at læse hele vores privatlivspolitik.

Eksteriør

Designet til køreglæde – og dig

Forvent en futuristisk, men stadig realistisk bil. IONIQ 6 har det bedste fra teknologien – og matematikken. Der er regnet og regeret for at skabe de bedste aerodynamiske forhold, så vindmodstanden sænkes og rækkevidden øges. Læg derudover elegante detaljer og materialer, såsom gennemsigtige materialer på bagspoileren, parametriske pixels inde såvel som ude samt mulighed for digitale sidespejle. Det er den korte historie…

 

Interiør

Kig ind – IONIQ 6 bliver ikke meget bedre.

Det gælder både plads, opbevaring og belysning. Faktisk det hele. Knapper og kontakter i fordøren er fjernet – det giver ro og plads til opbevaring. Og så ser det godt ud. Kan du lide farver? Det kan vi også – du kan vælge mellem 64 farver og seks temaer med dobbeltfarver. Instrumentbræt og infotainment findes selvsagt elektronisk og med touch-funktion. Tryk den af.

Det var lidt om IONIQ 6
– er du nysgerrig eller sågar solgt?

Det er vi også. Skriv dig op til en prøvetur her.

Se alle IONIQ modeller

I IONIQ serien finder du både 5, 6 og 7. Du kan du læse mere om dem her.