Citroën C4 og e-C4

Privatleasing af
Citroën ë-C4

Interesseret i privatleasing af Citroën ë-C4?

Det kan vi godt forstå. Udfyld nedenstående så snakkes vi ved.

Dine data bliver kun brugt i forbindelse med Citroën privatleasing. Vi opfordrer dig til, at læse hele vores privatlivspolitik.

Privatleasing af
Citroën ë-C4
EL 136 HK Feel

Citroën ë-C4 Shine Sport

Vælg mellem:

Priser under opdatering

Udvalgt udstyr på ë-C4 Feel:

18″ alufælge

Apple CarPlay

Active Safety brake

Varme i forsæderne

LED-forlygter

Læderrat

Baksensor

Med en batteripakke på 50 kWh har Citroën ë-C4 en rækkevidde på op til 350 kilometer (WLTP). Men det mest interessante er opladningen. For med en hurtiglader på 100 kW vil batteriet kunne oplades fra 0-80 % på cirka 30 minutter.

Priseksemplerne er baseret på 36 mdr. op til 10.000 km/år. Minimumsleje er 12 mdr. + udbetaling. Citroën ë-C4 privatleasing via Jyske Finans. Samlet betaling i perioden er inkl. afleveringsgebyr kr. 600. Priserne er inkl. finansierings- og leveringsomkostninger samt service i perioden. Priserne er ekskl. dæk, forsikring, brændstof, Adblue og øvrige væsker samt grøn ejerafgift. Kaskoforsikring, positiv godkendelse af kunden og betaling via NETS forudsættes. Ved leasingperiodens udløb returneres bilen til Jyske Finans. Der tages forbehold for pris-, afgiftsændringer og trykfejl. Kampagnetilbuddet kan ikke kombineres med øvrige tilbud og er enkeltstående. Bilen er vist med ekstraudstyr. Priser er gældende så længe lager haves.