Citroën C4 - Ude at køre

Privatleasing af
Citroën C4

Interesseret i privatleasing af Citroën C4?

Det kan vi godt forstå. Udfyld nedenstående så snakkes vi ved.

Dine data bliver kun brugt i forbindelse med Citroën privatleasing. Vi opfordrer dig til, at læse hele vores privatlivspolitik.

Privatleasing af
Citroën C4
ICONIC 130hk automatgear (benzin)

Citroen C4 Shine Sport

Vælg mellem:

Priser under opdatering

Udvalgt udstyr på C4 ICONIC:

10″ Touch Screen

18″ fælge

Apple CarPlay

Aut. klimaanlæg

Baksensor

Fartpilot

LED-forlygter

Læderrat

Regn- og lyssensor

Varme i forsæderne

Citroën C4 kombinerer genretræk fra en SUV med hatchbackens dynamik og elegance, og resultatet er et designmæssigt statement. Det flydende design, taglinjen og den skrånende bagrude understreger bilens aerodynamik, der er et af Citroëns varemærker.

Priseksemplerne er baseret på 36 mdr. op til 10.000 km/år. Minimumsleje er 12 mdr. + udbetaling. Citroën C4 privatleasing via Jyske Finans. Samlet betaling i perioden er inkl. afleveringsgebyr kr. 600. Priserne er inkl. finansierings- og leveringsomkostninger samt service i perioden. Priserne er ekskl. dæk, forsikring, brændstof, Adblue og øvrige væsker samt grøn ejerafgift. Kaskoforsikring, positiv godkendelse af kunden og betaling via NETS forudsættes. Ved leasingperiodens udløb returneres bilen til Jyske Finans. Der tages forbehold for pris-, afgiftsændringer og trykfejl. Kampagnetilbuddet kan ikke kombineres med øvrige tilbud og er enkeltstående. Bilen er vist med ekstraudstyr. Priser er gældende så længe lager haves.