Ford Tourneo Courier 2023

FORD
Tourneo Courier
100 % elektrisk eller med benzinmotor

Ny elektrisk model i Ford Tourneo-familien

Den nye elektriske Ford E-Tourneo Courier er den næste elektriske model i Ford Tourneo-familien. Den kommer dog med flere drivlinjer og kan derfor også fås med traditionel benzinmotor.

Den nye og praktiske MPV er designet med tanke på at skabe en rummelig og robust bil, der stadig er nem at køre uden at virke klodset. Bilen kommer i et stilrent design med futuristiske elementer.

Uanset om bilen skal anvendes til familieeventyr og fyldes med bagage eller om sæderne skal lægges ned for at rumme diverse indkøb fra et byggemarked, så møder bilen dine behov. Det SUV-inspirerende design er robust udvendigt og rummeligt indeni.

Tourneo Courier har plads til fem voksne og har mere end 44 procent mere bagagerumsplads end den tidligere Tourneo Courier. Passagererne på bagsædet vil blandt andet kunne nyde godt af den forbedrede skulderplads og kabinehøjde.

Ford Tourneo Courier kan allerede bestilles fra denne sommer med levering i udgangen af året, mens den elektriske E-Tourneo Courier kan blive din fra 2024. Skriv dig op nu og vi vil kontakte dig når den kan ses og opleves.

Vil du holdes opdateret på den nye Ford Tourneo Courier?

Skriv dig op herunder og få besked, når den kan ses.

Tourneo Courier løfter persontransport til nye højder

Tourneo Courier er overraskende rummelig med fleksible, sammenklappelige bagsæder og masser af opbevaringsmuligheder, der gør det nemt at pakke til ture ud i det fri.

Den er til dig, der har hang til eventyr og leg, og som har brug for bilen med den nødvendige plads i en kompakt og by-venlig form.

Den elektriske E-Tourneo Courier oplevelse

E-Tourneo Courier har en 100 kW / 136 hk elmotor, der giver dig en kompromisløs køreoplevelse, mens de avancerede førerassistancesystemer sammen med automatgearet kan gøre din daglige kørsel endnu mere behagelig.

Opladningen kan både ske i hjemmet via en 11 kW AC-oplader, hvor en opladning fra 0-100 procent vil tage op til 5,7 timer, eller med en 100 kW DC-hurtigoplader, hvor du vil kunne lade fra 10-80 % på under 35 minutter. Med hurtigopladeren kan du også en rækkevidde på 87 km på blot 10 minutters opladning.

Dens endelige elektriske rækkevidde (ifølge WLTP) vil blive offentliggjort tættere på lanceringen.

Ford E-Tourneo Courier med ladestik sat til

Nyt opdateret interiør og flere varianter

Bilen har et digitalt instrumentpanel og en 12” touchskærm med Fords SYNC 4-system. Infotainmentsystemet er trådløs kompatibelt med Android Auto og Apple CarPlay og har automatiske OTA-opdateringer (over the air), som hjælper dig med at holde din bil opdateret, uden at du behøver lægge vejen forbi en forhandler hver gang.

Tourneo Courier bliver tilgængelig i et udvalg af stilfulde varianter heriblandt den karakteristiske Active, hvor du f.eks. kan få et tag i kontrastfarve til resten af bilen, tagrælinger og hjulkasser i robust design.

Se de første billeder her:

Ford Tourneo Courier kørende af snoede veje
Ford Tourneo Courier set fra siden
Ford Tourneo Courier bygget til eventyr og fritidsaktiviteter
Ford E-Tourneo Courier der holder ved stranden
Ford E-Tourneo Courier set bagfra
Ford E-Tourneo Courier med fart på set bagfra
Et kig ind af ruden på Ford E-Tourneo Courier
Instrumentbrættet i Ford E-Tourneo Courier
Bagsæderne i Ford E-Tourneo Courier

Skal du med på eventyret?

Skriv dig op til den nye Ford Tourneo Courier i dag.

Ladetider afhænger bl.a. batteritemperatur, batteriets og ladestanderens tilstand, tilgængelige ladestrøm, laderens beskaffenhed, udendørstemperatur og antallet af brugere på samme lader.

Rækkevidder oplyses iht. WLTP. Rækkevidden kan variere afhængigt af vejforholdene, kørestil, temperatur og dæktype.