C3 Banner (1)

Citroën
C3
skiller sig ud fra mængden

Book en prøvetur

Se priser og udstyr

Se privatleasing ydelser

Sæt dit eget præg på C3!

Byd velkommen til den nye Citroën C3. Citroëns mest populære bil, C3, er en helt unik sedan med et design, der skiller sig ud fra mængden. Den har ændret stil og look, så den nu signalerer endnu mere styrke og selvsikkerhed. De muskuløse former fremhæves blandt andet af nye SUV-inspirerede designelementer.

C3 har udvidet farvepaletten med to nye og iøjnefaldende farver, Rød Elixir og Spring Blue, men den kan selvfølgelig også fås i de kendte farver Sort, Grå Platinium, Grå Atense, Sandfarvet og Hvid.

Derudover kan du også vælge mellem fire tagfarver og fire farvepakker (om tågeforlygterne og airbump-ringene). Du vil altså have mange forskellige farvekombinationer, som giver bilen dit helt personlige udtryk.

Vil du prøvekøre Citroen C3?

Det kan vi godt forstå - udfyld felterne herunder.

Dine data bliver kun brugt i forbindelse med testkørslen af Citroen C3. Vi opfordrer dig til at læse hele vores privatlivspolitik.

C3 ICONIC

fra kr. 159.990,-

(Begrænset antal! Ny pris: 179.990)

Inkl. bl.a.:

16" fælge

Fartpilot

El-sideruder, for

7" Touch Screen m. Apple CarPlay

Aut. klimaanlæg

 • Hill Assist

  Coffee Break Alert

C3 FEEL

fra kr. 229.990,-

(Diesel - Begrænset antal! Ny pris: 249.990)

Inkl. ICONIC-udstyr + bl.a.:

Tågeforlygter

C3 FEEL SPORT

fra kr. 189.990,-

(Begrænset antal!)

Inkl. FEEL-udstyr + bl.a.:

Airbumps® (Kan fravælges)

C3 TRIUMPH

Pris fra kr. 184.990,-

(Begrænset antal!)

Inkl. FEEL SPORT-udstyr + bl.a.:

El-sideruder, bag

El-foldbare sidespejle m. varme

Active Safety Brake

Mørktonede ruder, bag

.

11 Sikkerheds- og kørehjælpefunktioner

For en sikker og behagelig kørsel

 • Dette system, som har seks parkeringssensorer foran, hjælper dig med at undgå skader, når du skal parkere tæt på andre biler eller forhindringer. Jo tættere du kommer, jo hurtigere bipper systemet, indtil der lyder en konstant tone.

  Kan deaktiveres

 • Dette overvågningssystem er meget nyttigt på motorveje og landeveje og advarer føreren, når der er en bil i den blinde vinkel ved at en orange diode i et af sidespejlene lyser.

  Kan deaktiveres

  *Afhænger af udstyrsniveau.

 • Når bilens hastighed er over 60 km/t, registrerer systemet en utilsigtet overskridelse af vejstriben (fuldt optrukket eller stiplet) og advarer føreren med lyd og lys i instrumentbrættet.

  Kan deaktiveres

 • Systemet advarer føreren, når det er tid til at holde en pause eller efter to timers kørsel med over 65 km/t.

  Kan deaktiveres

 • Systemet genkender når en hastighedsgrænse ændres, der hvor du kører og anbefaler den nye hastighedsgrænse som den nye indstilling.

  Kan deaktiveres

 • Systemet genkender farttavler og informerer føreren om de aflæste hastighedsgrænser på et display i instrumentbrættet

  Kan deaktiveres

 • Dette nødbremsesystem begrænser risikoen for sammenstød. Det fungerer fra og med 5 km/t og registrerer både faste og bevægelige genstande samt fodgængere indtil en vis hastighed. Hvis der registreres en situation, hvor der er risiko for sammenstød, sendes en advarsel til føreren. Hvis der ikke er nogen reaktion fra føreren, bremser systemet automatisk bilen.

  Kan deaktiveres

  *Afhænger af udstyrsniveau.

 • Dette system analyserer bilens kurs på vejbanen. Hvis føreren mister koncentrationen, advares der med en lydalarm eller en visuel alarm.

  Kan deaktiveres

 • Systemet skifter automatisk mellem nær- og fjernlys afhængigt af trafikken, når der registreres andre biler på vejen.

  Kan deaktiveres

 • Ved skift til bakgear kan du takket være kameraet se området bag bilen på en 7” Touch Screen ved hjælp af farvemarkeringerne, der viser, hvor tæt bilen er på eventuelle forhindringer.

 • Den forhindrer, at bilen ruller frem eller tilbage på skrånende vej, når bremsepedalen slippes. Systemet aktiveres, hvis hældningen overstiger ca. 3%, ved at bremse bilen i ca. to sekunder. Føreren kan således roligt flytte foden fra bremsepedalen til speederen.

Citroën C3 - En sikker bil med masser af sikkerhedsudstyr

Interesseret i privatleasing af Citroën C3?

Sikrer fuld tryghed i hverdagen.

Du kan vælg imellem en lav månedlig ydelse eller en lav udbetaling.

Velkommen til luksusvarianten

Selvom der ikke er den store prisforskel på C3 varianterne, så er der bestemt forskel på udstyret. I topvarianten kan du for eksempel læne dig tilbage i de nye Advanced Comfort-sæder og få en meget behagelig siddeposition takket være både polstring og lændestøtte.

Du vil også nyde godt af bakkamera og navigation samt en række onlinefunktioner og førerassistentsystemer, der alt sammen er med til at gøre din hverdag nemmere og mere komfortabel.

Ny C3 Forlygter
Ny C3 Fra Siden
Ny C3 Fra Siden2
Ny C3 Igennem Vinduet
Ny C3 Interioer
Ny C3 Interioer2
Ny C3 Interioer3
Ny C3 Paa Vejen

Rummeligt bagagerum

Har du bagsæderne i brug har den nye C3 en bagagerumsvolumen på 300 liter, men klapper du dem med, får du hele 922 liter. Dermed er der både plads til dagligdagsindkøb, større bagage til weekendture eller en stor tur til genbrugsstationen.

Med de nye og smallere Airbumps® nederst på dørene skabes der større dynamik og optimal beskyttelse – det er også et af kendetegnene på den nye C4.

Anmeldelser af Citroën C3 Aircross

En ting er hvad vi mener om C3 Aircross, en anden er hvad anmelderne siger.

Se nogle af anmeldelserne her:

Citroën C3 Aircross anmeldelse fra Bil Magasinet


Citroën C3 Aircross er en oplagt konkurrent til den nye VW T-Cross. Det er den du skal vælge, hvis du gerne vil have en komfortabel og rummelig familiebil

Citroën C3 Aircross anmeldelse fra Motor


Med en ny front med opdaterede forlygter, smarte „airbumps“ på siderne og et interiør, der kan give liv til en kedelig hverdag, er den opdaterede udgave af Citroën C3 klar til at fastholde sin position som en af danskernes mest foretrukne biler. Den position understøttes af skarpe priser, hvor denne flot udstyrede Shine-model til 140.000 kr. må siges at give rigtig megen bil for pengene.

Citroën C3 Aircross anmeldelse fra Hvilkenbil.dk


Den nye Citroën C3 er et frisk pust i den populære miniklasse, der spiller videre på design-elementerne fra C4 Cactus. Den bløde undervogn og 'simple living'-indretningen af førerpladsen gør underværker i hverdagen, og man bliver i godt humør af at køre C3 – især hvis man vælger en af turbomotorerne.

Vil du prøvekøre Citroen C3?

Udfyld felterne herunder, så hører du fra os snarest muligt.

Dine data bliver kun brugt i forbindelse med testkørslen af Citroën C3. Vi opfordrer dig til at læse hele vores privatlivspolitik.

Serviceaftaler

Med en serviceaftale fra Andersen Biler kan du være helt tryg og behøver ikke længere at bekymre dig om uforudsete værkstedsregninger. Du vil altid kende dine serviceomkostninger og slipper for uforudsete udgifter og eventuelle prisstigninger.