IONIQ 7 Til Fremvisning

Hyundai
IONIQ 7

En stor SUV der er 100% elektrisk

I 2024 kommer den sidste annonceret elektriske IONIQ - den store SUV, IONIQ 7.

Fælles for alle tre IONIQ modeller er, at de bliver bygget på Electric Global Modular Platform (E-GMP), som er Hyundais platform for elektriske biler. Den byder blandt andet på lang rækkevidde samt mulighed for ekstra hurtig opladning.

De endelige tal for blandt andet rækkevidde og hestekræfter samt det endelige design for IONIQ 7 er endnu ikke blevet frigivet, men designet for IONIQ 7 vil formentlig ligge tæt op ad sin respektive konceptbil, ligesom det var med IONIQ 5. Vi formoder dog at dette kun gælder eksteriøret, da den nok vil få et traditionelt rat.

Vil du kontaktes, når IONIQ 7 kan ses og prøves?

Udfyld nedenstående felter, så tales vi ved.

.

Se, hvad du kan forvente af IONIQ 7!

I 2019 præsenterede Hyundai konceptbilen 45, som viste, hvad vi kunne forvente af IONIQ 5. I 2020 kom Prophecy konceptbilen, som viser, hvad vi kan forvente af IONIQ 6. Nu er tiden så inde til at afsløre de første billeder af konceptbilen SEVEN, der vil ligge grund til den endelige produktionsbil: IONIQ 7.

SEVEN demonstrerer Hyundais kreative vision og avancerede teknologiske udvikling i de kommende år. Bilens innovative indvendige plads, miljøvenlige drivlinje og banebrydende sikkerheds- og komfortteknologier afslører en spændende fremtid for Hyundais SUV-kunder.

Se bare i galleriet herunder:

IONIQ 7 Eksteriør
IONIQ 7 Set Foran
IONIQ 7 Set Fra Siden
IONIQ 7 Bagkofanger
IONIQ 7 Set Bagfra
IONIQ 7 med begge døre åbnet
IONIQ 7 Med Ultra Komfortabel Interiør
IONIQ 7 Interiør

Interesseret i IONIQ 6?

Mens du venter på IONIQ 7, kan du læse mere om IONIQ 6 her.

Den er bestemt et besøg værd

Ladetider afhænger bl.a. batteritemperatur, batteriets og ladestanderens tilstand, tilgængelige ladestrøm, laderens beskaffenhed, udendørstemperatur og antallet af brugere på samme lader.

Rækkevidder oplyses iht. WLTP. Rækkevidden kan variere afhængigt af vejforholdene, kørestil, temperatur og dæktype.

Find din Andersen Biler Hyundai forhandler her: