Hyundai Santa Fe plug-in hybrid kører rundt i et sving

Hyundai
Santa Fe Plug-in Hybrid

Luksuriøs og elektrificeret SUV med plads til 7 personer!

Er du parat til en nyhed fra den luksuriøse hylde? Alle tiders – vi er nemlig stolte af at kunne præsentere Hyundais største og mest luksuriøse SUV med plads til 7 personer: Santa Fe Plug-in Hybrid.

Med den nyeste Santa Fe får du nu mere plads, mere komfort, mere teknologi, mere sikkerhed – og endnu mere luksus. Men festen fortsætter i og med der også er sat strøm til. Vil du udelukkende køre elektrisk, kræver det blot et tryk på en knap, og når den elektriske rækkevidde er opbrugt, fortsætter benzinmotoren. Opladning? Det er nemt – tilslut blot bilen til en ladestation. Så simpelt er det.

Med et fuldt opladet batteri kan du køre op til 58 kilometer på el, inden benzinmotoren automatisk tager over.

Den kraftfulde kombinationsmotor leverer 265 hk, og det nyudviklede 6-trins automatgear leverer endnu bedre transmission og brændstofeffektivitet end sin forgænger. Derudover kan Santa Fe PHEV trække op til op til 1.350 kg.

Vil du prøvekøre Hyundai Santa Fe?

Det kan vi godt forstå - udfyld felterne herunder.

Ny Hyundai Santa Fe på vej

Kan du vente lidt endnu med at bestille og få leveret en ny Santa Fe? I så fald, kommer der en ny 2024 udgave i slutningen af året med ny teknologi og et helt nyt look.

Vil du se mere?

Tryk på knappen og se for dig selv.

Specifikationer og model detaljer

Forbrug v/blandet kørsel

62,5 km/l

Bagagerumsvolumen (m. 3. sæderække lagt ned)

571-782 l

Topfart

187 km/t

Længde

4,785 meter

Maks. ydelse

265 hk

Bredde

1,900 meter

Maks. anhængervægt med bremser

1.350 kg

Højde

1,730 meter

Hyundai Santa Fe plug-in hybrid ultimate

Santa Fe PHEV Essential

fra kr. 548.995,-

Inkl. bl.a.:

10.25” touchskærm

19" alufælge

Adaptiv fartpilot med Stop & Go

Aktiv blindvinkel-sensor

Aut. nedblændeligt bakspejl

 • Bakkamera

  Bluetooth

  DAB+ radio

  eCall

  Elektrisk børnesikring

  Elektriske forsæder

  KRELL Premium-lydsystem

  LED-forlygter

  LED-kombinationsbaglygter

  Navigation med dansk tale

  Paddle shift

  P-sensor for og bag

  Regnsensor

  Støjdæmpende forrude

  Trådløs opladning af mobiltelefon

  Varme i forsæder og rat

  Vognbaneassistent med følgefunktion

Hyundai Santa Fe plug-in hybrid ultimate

Santa Fe PHEV Advanced

fra kr. 586.995,-

Inkl. Essential-udstyr + bl.a.:

360 graders omgivelseskamera

Aircondition, 3. sæderække

Elektrisk lårudtræk ved fører

El-sæde med hukommelsesfunktion (fører)

Motorvejsassistent

 • Stemningsbelysning i 64 farver

  Varmedæmpende forrude

Hyundai Santa Fe plug-in hybrid ultimate

Santa Fe PHEV Ultimate

fra kr. 617.995,-

Inkl. Advanced-udstyr + bl.a.:

220 volts-udtag, 2. sæderække

Automatisk skiltegenkendelse

Head-up display

Selvjusterende undervogn

USB-stik i bagagerum

.

Lang række af nye teknologier og sikkerhedsfunktioner

Santa Fe er blevet modificeret med førsteklasses funktioner og tiltalende æstetik, som enhver SUV-entusiast ønsker. Derudover har den fået tilføjet en masse sikkerhedsteknologier, som gør den til en virkelig familiefokuseret SUV, der er en fornøjelse at køre.

Du får bl.a.:

 • Når du bakker ud af en parkeringsplads med Santa Fe, vil denne funktion hjælpe dig med at forudse trafik, som krydser fra siderne. En akustisk advarsel og visning i displayet gør dig opmærksom på, at der er trafik på vej. Den kan også aktivt bremse for biler, hvis nødvendigt.

 • Ved hjælp af små styreindgreb sørger denne funktion for modstand i dit rat, som gør det svært at trække ud, når der er biler i den blinde vinkel. Dette sker kun, hvis du samtidig benytter dig af blinklyset. Den assisterer også ved udkørsel fra en parallel parkeringsplads.

 • Denne smarte funktion forhindrer ulykker ved at registrere køretøjer, der kommer bagfra. I disse tilfælde låses dørene, så passagerne kun kan træde ud, når det er sikkert.

 • Et kamerasystem og en radar scanner uafbrudt vejen foran din bil og aktiverer automatisk nødbremsen, hvis den forankørende bil pludselig bremser. Den udvidede automatiske nødbremse genkender både fodgængere og cyklister.

 • I tilfælde af en ulykke kan denne funktion automatisk ringe op til 112. Såfremt passagererne i bilen ikke selv er i stand til det, opgiver bilen følgende:

  • Bilens lokation og kørselsretning
  • Ulykkestidspunktet
  • Bilens type

  Funktionen kan også aktiveres manuelt ved at trykke på en knap.

Hyundai Santa Fe plug-in hybrid med masser af sikkerhedsudstyr

Interesseret i privatleasing af Hyundai Santa Fe plug-in hybrid?

Sikrer fuld tryghed i hverdagen.

Du kan vælg imellem udstyrsvarianten Essential eller Advanced.

Hyundai Santa Fe på en helt ny køretøjsplatform!

Der er sket meget siden den første Hyundai Santa Fe rullede ud på de europæiske veje i 2001. 20 år senere ser det hele helt anderledes ud!

Udover et nyt design er Santa Fe også den første Hyundai SUV på verdensplan, som er baseret på Hyundais nye køretøjsplatform, som er den tredje generation. Det betyder – blandt andet – et luftstrømsreguleringssystem, der optimerer luftcirkulationen i motorrummet og dermed varmeafledning.

Bilens tyngdepunkt er også blevet lavere, og derudover vil dens forbedrede aerodynamik øge brændstofeffektiviteten og køreegenskaberne.

Onde tunger vil mene, at en SUV kan være en støjende oplevelse, men det gælder ikke for den nye Hyundai Santa Fe – et særligt lydabsorberende system eliminerer støj fra blandt andet vibrationssensitive dele. På sikkerhedsfronten får du ikke kun teknologiske sikkerhedssystemer, for selve bilens konstruktion er blevet langt stærkere og mere kollisionssikker.

Hyundai Santa Fe med fart på
Hyundai Santa Fe plug-in hybrid holdende ude foran hotel
Hyundai Santa Fe plug-in hybrid front
Hyundai Santa Fe interiør
Alle syv sæder i en Hyundai Santa Fe
Hyundai Santa Fe plug-in hybrid der lader op i en ladestander
Hyundai Santa Fe plug-in hybrid bagagerum

Sæt farve på din Santa Fe

Du kan vælge imellem flere forskellige farver til din Hyundai Santa Fe.

Hyundai Santa Fe i farven Forest Grey
Hyundai Santa Fe i farven Creamy White
Hyundai Santa Fe i farven Abyss Black
Hyundai Santa Fe i farven Magnetic Grey
Hyundai Santa Fe i farven Typhoon Silver
Hyundai Santa Fe i farven Taiga Brown
Køreindstillingsvælger i Hyundai Santa Fe

Fremad – overalt!

Sne eller sand? Sport eller ECO? Du bestemmer. Med køre- og terrænvælgeren kan du nemt skifte køreindstilling til forholdene – og til dit humør.

Vælg Sport-tilstand for forbedret performance og køreegenskaber. ECO-tilstand giver dig den bedste brændstofeffektivitet med reduceret acceleration, skiftepunkter og klimaanlæg. Vælg Komfort-tilstand for en regelmæssig performance og god effektivitet. Til sidst har du Smart, der tilpasser sig din kørestil og vejforhold og skifter automatisk mellem alle af de førstnævnte.

Men hov – nu er det jo en SUV, og med sådan én får man lyst til at køre lidt væk fra vejen. Det ved man hos Hyundai, og derfor kan du vælge imellem sne, sand eller mudder, der alle optimerer bilens præstation til de forskellige underlag.

Den nye Santa Fe plug-in hybrid fås med HTRAC™-firhjulssystem, der gør det sikrere og mere behageligt at køre i glatte byggader og på ujævne landeveje.

Hyundai Santa Fe med 5 års garanti uden kilometerbegrænsning

Som alle andre Hyundai-modeller er SANTA FE Plug-in Hybrid fremstillet ud fra de højest mulige kvalitetsstandarder, derfor får du naturligvis 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, hvis du køber din nye Hyundai Santa Fe hos Andersen Biler.

Nyd den ro i sindet, som én af bilbranchens bedste garantier giver dig – som standard.

Dog kræver garantien, at du får serviceret bilen efter forskrifterne. Det kan lettest klares ved at tegne en serviceaftale.

Følgende elementer er ikke dækket af 5 års garanti: Dæk, fælge, 12 volts-batteri og originalt tilbehør. Disse er dækket af gældende købelov. Radio/navigation har 3 års garanti. 8 års batterigaranti har en kilometerbegrænsning på 160.000 km.

Hyundai Santa Fe ved skihytte

Klar på en prøvetur i Santa Fe?

Udfyld felterne i formularen, så kontakter vi dig og finder et tidspunkt, der passer i din kalender.

Få en komplet ladeløsning

Leder du efter en attraktiv ladesløsning, som du både kan bruge i hjemmet og på farten, må du endelig kaste et blik på vores løsning.

Du får bl.a. servicetekniker på adressen & dansk telefon-support 24/7, det fulde beløb af statens elafgift refunderet og du kan planlægge din opladning, når strømmen er billigst via appen.

Priserne gælder lagerbiler og biler på vej hjem. Der kan være farver, udstyr og varianter, som ikke længere er tilgængelige. Spørg din Andersen Biler forhandler, hvis du har specifikke ønsker.

Ladetider afhænger bl.a. batteritemperatur, batteriets og ladestanderens tilstand, tilgængelige ladestrøm, laderens beskaffenhed, udendørstemperatur og antallet af brugere på samme lader.

Rækkevidder oplyses iht. WLTP. Rækkevidden kan variere afhængigt af vejforholdene, kørestil, temperatur og dæktype.

Serviceaftale til Hyundai Santa Fe

Med en serviceaftale fra Andersen Biler kan du være helt tryg og behøver ikke længere at bekymre dig om uforudsete værkstedsregninger. Du vil altid kende dine serviceomkostninger og slipper for uforudsete udgifter og eventuelle prisstigninger.

minHyundai app

Få flere fordele med minHyundai – og det er gratis!

Hvis du ejer en Hyundai og gerne vil have alle informationer om din bil samlet på ét sted, så er minHyundai noget for dig.

Find din Andersen Biler Hyundai forhandler her: