Ny Suzuki Swift

Mere sjov i gaden

Suzuki Swift er bilen, der kan få selv den kedeligste tørvetriller til at sprudle af køreglæde. Sænket undervogn, bred bagdel og masser af frække features tænder bildrømmen, mens letvægtskonstruktionen holder benzinforbruget i stramme tøjler. Og selvom priserne begynder ved attraktive 129.990 kr. for den billigste version, får du her både 90 hk og lækkert udstyr som fx aircondition, cd-radio med Bluetooth, el-spejle med varme, centrallås, læderrat og el-ruder foran. 

Den nye Swift kommer med et motorprogram, der sætter ekstra skub i køreglæden, og som kører op til 25 km/l ved blandet kørsel (EU-Norm). Vælg mellem Suzukis energieffektive Dualjet motor med 90 hk og den skarpe Boosterjet turbomotor med 112 hk og hele 170 Nm. Begge motorer fås også med Suzukis mild-hybrid teknik, hvor en lille, men effektiv el-motor assisterer benzinmotoren under acceleration, og derved spares der på de dyre dråber. 

Vi tager gerne din brugte bil i bytte

Kampagnetilbud

Swift til XTRA stærke priser


Lige nu sparer du 9.000 kr. i forhold til normalprisen, på denne Swift Club XTRA model med Dualjet motor og 90 hk. Bilen har en fantastisk økonomi, med 23,3 km/l ved blandet kørsel (EO-norm). Prisen er kun 129.990 kr. og kommer med en fantastisk udtsyrspakke: 

 • Automatisk nødbremsesystem, der advarer og bremser op ved risiko for en kollision
 • Aktiv fartpilot, der selv holder afstanden til den forankørende
 • Aircondition
 • CD-radio med USB og aux
 • Bluetooth, håndfri via rattet
 • Læderrat med betjening af Bluetooth og audio
 • El-betjente sideruder for
 • El-sidespejle med varme
 • Fjernbetjent centrallås
 • Splibagsæde (60/40)
 • Højdejusterbart førersæde og rat

Se også de andre XTRA kampagnemodeller!

Varianter


Club

Som Club-model er den nye Swift allerede fra start righoldigt udstyret. Her medfølger bl.a. aircondition, automatisk nærlys og LED kørelys samt Bluetooth til håndfri betjening af mobiltelefon.    

Action

Udstyret i Swift Action tilføjer ekstra køreglæde. Det begynder allerede udvendigt, hvor bilens sporty DNA understøttes af 16” alufælge, tågelygter og mørke ruder. Indvendigt suppleres der med den store 7” touchskærm, der foruden DAB+ radio og connectivity til mobiltelefon, også inkluderer et bakkamera.

Exclusive

Swift Exclusive har skruet helt op for udstyret. Fuldautomatisk klimaanlæg, vognbaneassistent og slingreadvarsel, aktiv fartpilot (ACC) og hastighedsbegrænser, fuld sikkerhedspakke og fuld LED-lygteføring hører bl.a. til de detaljer, der hæver Swift op til det eksklusive.

Se den fulde udstyrsliste i "Brochure".   

PRISER


Alle priser er inklusiv leveringsomkostninger på 3.980 kr.

Club

fra kr. 129.990,-

Action

fra kr. 143.990,-

Turbo

fra kr. 153.970,-

Exclusive

fra kr. 168.970,-

Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.

Få et tilbud – eller book en prøvekørsel

Indtast dine kontaktinformationer, så hører du fra os snarest.

Loading...