Suzuki Swift

Mere sjov i gaden

Suzuki Swift er miniklassens køreglade bil. Og med Dualjet-motoren, der har hele 90 HK, og alligevel kører 23,3 km/l, forenes høj ydelse med lavt forbrug. Med en Swift får du både et sporty og unikt design samt skarpe køreegenskaber. Sammen med en kraftig motor og masser af udstyr betyder det, at køreglæden er indbygget som standard i alle modellerne. Det vil du nyde hver gang du sætter dig ind bag rattet.

Varianter


Club

Som Club-model er den nye Swift allerede fra start righoldigt udstyret. Her medfølger bl.a. aircondition, automatisk nærlys og LED kørelys samt Bluetooth til håndfri betjening af mobiltelefon.    

Action

Udstyret i Swift Action tilføjer ekstra køreglæde. Det begynder allerede udvendigt, hvor bilens sporty DNA understøttes af 16” alufælge, tågelygter og mørke ruder. Indvendigt suppleres der med den store 7” touchskærm, der foruden DAB+ radio og connectivity til mobiltelefon, også inkluderer et bakkamera.

Exclusive

Swift Exclusive har skruet helt op for udstyret. Fuldautomatisk klimaanlæg, vognbaneassistent og slingreadvarsel, aktiv fartpilot (ACC) og hastighedsbegrænser, fuld sikkerhedspakke og fuld LED-lygteføring hører bl.a. til de detaljer, der hæver Swift op til det eksklusive.

Se den fulde udstyrsliste i "Brochure".   

PRISER


Club

fra kr. 129.990,-

Action

fra kr. 141.990,-

Exclusive

fra kr. 164.990,-

* Vejl. udsalgspris inkl. moms og reg. afgift. Alle priser er ex. leveringsomk.: kr. 3.880 inkl. moms. Fra prisen, er for den billigste model.

Få et tilbud – eller book en prøvekørsel

Indtast dine kontaktinformationer, så hører du fra os snarest.

Loading...