Citroën Kølebiler lavet ud fra en Jumper, Jumpy og Berlingo Van

Kølebiler
til ethvert behov

Kontakt os

Kølebiler til salg eller leasing

Hvis du tænker kølebil, så tænker du sikkert også Andersen Biler. Vi har nemlig årevis af erfaring og de dygtigste medarbejdere, når det gælder rådgivning om en kølebil/frostbil, der løser netop dine behov for transport af fødevarer, blomster, medicin eller andet temperaturfølsomt gods.

Vi kan løse hele opgaven omkring kølebilen, så du undgår uforudsete udgifter og derfor kan bruge tiden til at fokusere på din kerneforretning. Vores eksperter giver dig den bedste rådgivning i alt fra valg af kølebil og finansiering til service og forsikring. Alt i alt en samlet løsning.

Kontakt os og hør mere

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud på, hvordan din næste kølebil kunne se ud.

Udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig snarest muligt.

Dine data bliver kun brugt til at kontakte dig omkring kølebiler. Vi opfordrer dig til at læse hele vores privatlivspolitik.

Se en Citroën Jumpy kølebil

 

Hvad koster det at få en kølebil?

Du kan naturligvis købe en kølebil kontant, men langt de fleste af vores kunder vælger vores særdeles attraktive leasingaftaler. Priserne starter fra 2.499,- (ekskl. moms) om måneden med en startydelse på ca. 20%, men dette varierer meget efter behov.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på hvordan din næste kølebil kunne se ud.

Hvad skal du være opmærksom på, når du vælger kølebil?

Når du anskaffer dig en kølebil, skal du gøre dig en del overvejelser – og vi stiller selvfølgelig alle de relevante spørgsmål, når vi mødes. På denne måde sikrer vi den rette kølevogn, der matcher dit behov.

Her er nogle af tingene, du skal være opmærksom på ifm. anskaffelse af kølebil:

Skal bilen kunne køle, når motoren er stoppet?

Skal varerummet deles op i frost/køl?

Hvor tit skal du ind i varerummet, og hvordan skal adgangen være?

Hvor meget skal du laste?

Hvordan sikrer du kølekæden?

Er der styr på ATP & FRC godkendelser?

Hvilke K-værdier skal din isolering kunne klare?

Skal der monteres særlig fastsurring i varerummet, eller skal der måske være hylder, salgsdisplay eller ”stripperstænger” (ja, det kalder man lodrette fastsurringsskinner)?

Har du behov for transport over landegrænser?

Hvad sker der, hvis du har en skade på bilen?

.

Leasing & Finansiering

Leasing er ikke bare leasing. Leasing af en kølebil kræver også god rådgivning. Du bør f.eks. tage stilling til hvilken finansiering eller leasingtype, der giver mest mening for dig og dine behov.

Finansiel leasing af kølebil

Finansiel leasing betyder bl.a. at du selv anviser en køber efter endt leasingperiode. Dette er en ofte anvendt metode på kølebiler, da dette giver langt bedre muligheder ved slitage, hvis der skulle opstå skader på bilen, såfremt du har kørt mange kilometer m.m. Dog kræver det god rådgivning, så restværdien ikke er for høj. For høj restværdi giver normalt en lille og tillokkende leasingydelse, men har der ikke været grundig rådgivning, står du måske med en udfordring til sidst.

Operationel leasing af kølebil

Denne leasingtype er til dig, der vil kende en fast månedlig ydelse inkl. serviceaftale, og som ønsker at aflevere bilen retur efter endt leasingperiode.

Denne leasingtype kræver dog, at du på forhånd ved hvad dit kilometerforbrug vil være. Samtidig skal du være opmærksom på, at buler og ridser skal udbedres ved tilbagelevering.

Mangler du en kølebil, så du kan transportere madvarer eller lignende, til en fordelagtig finansiering, hvor der er styr på det hele?

.

Service af kølebil, køleanlæg og læssebagsmæk

Vi hjælper dig med at passe godt på din bil. Det gør vi ved både at tilbyde nogle stærke services og ved at samarbejde med relevante leverandører.

Service af kølebilen

Du kan enten vælge at servicere din bil på et af vores mange Citroën værksteder, eller du kan vælge en af Andersen Bilers attraktive serviceaftaler. Vores serviceaftaler skræddersyes efter dine behov, ligesom du kan tilvælge ydelser som eksempelvis dækhotel.

Service af køleanlæg

Når din bil alligevel er til service, tilbyder vi også service af køleanlægget. Vi plejer at koordinere det på en måde, så vores autoriseret køleanlægssamarbejdspartner er på matriklen samtidigt med, at der laves service. Dette sparer dig for tid samtidig med, at du undgår at skulle undvære bilen. Når du vedligeholder anlægget efter forskrifterne med vores partner, så forlænges garantien på køleanlægget og du sikrer optimal drift.

Service af læssebagsmæk

En lift kræver lovpligtigt service en gang om året. Dette tilbyder vi også at udføre i samarbejde med vores certificeret samarbejdspartner på vores matrikel, og selvfølgelig til en konkurrencedygtig pris.

 

 

Toppris for din nuværende brugte bil

Vi tager gerne din nuværende brugte bil, med eller uden køl, i bytte til en toppris set ud fra markedsprisen.

Som én af de største leverandører af nye kølebiler, har vi også et kæmpe netværk af kunder til brugte varebiler, samt samarbejdspartner der køber ældre eller udtjente kølebiler, der ikke passer ind i vores eget sortiment.

Citroën Kølebil avet ud fra en Jumpy

Tilbehør til kølebiler

Når du køber kølebil hos Andersen Biler, er du allerede sikret godt standardudstyr. Vores kølebiler har alt det basale, bl.a. LED loftlys i varerum og vores unikke serviceluge ved døre og lygter, der sikrer let reparation og udskiftning af pære.

Generelt tilbyder vi en lang række af tilbehørsprodukter, så netop dine behov indfries.

Vores tilbehørs top 5

GPS styret Temperaturovervågning af din kølebil

Aludørk og bundafløb som sikrer, at dit varerum er nemmere at rengøre

Binderækker og lastestænger

Mapping af bilen (fødevaregodkendelse til bestemt temperatur)

Trinbræt/indstigningstrin

Vi tilbyder selvfølgelig også traditionelt tilbehør som vinterhjul, anhængertræk, sidebars og sædeovertræk. Men især følgende produkter er meget populære hos os:

Dekoration af bilen, så du har din helt egen reklamesøjle. Dekorationen kan medfinansieres, så du er 100% køreklar, når bilen hentes. Vores samarbejdspartner laver oplæg og korrekturtegning til dig, inden dekoration eller folieindpakning monteres.

Blitzblink. Vidste du, at det er ulovligt at anvende havariblink, hvis du vil advare i forbindelse med aflæsning?

.

Forsikring af kølebil

Forsikringen er også vigtig, når du anskaffer dig en ny bil. Gennem vores samarbejde med markedets nok stærkeste partnere opnår de fleste af vores kunder fordele, som de ikke havde i forvejen.

Vores kunder kommer fra mange forskellige brancher. Andersen Biler leverer kølebilsløsninger til bl.a.: catering service, madudbringning, medicin transport, transport af levende dyr, varme transport – vare som ikke tåler kulde eller frost mfl.

Leje af kølebil

Har du brug for en kølebil, imens din egen er på værksted, eller får repareret en skade? Vi har udlejningsbiler med køl tilknyttet vores værksteder.

Køb af kølebil til nystartede virksomheder

Har du en nyopstartet virksomhed, der skal bruge en kølebil, kan det være svært at komme i gang. I stedet for at købe en gammel bil som måske går i stykker hele tiden, kan du benytte dig af vores startup pakke.

Kontakt os omkring rådgivning af denne mulighed.

Hvordan får jeg min kølebil leveret?

Vi leverer bilen gratis i hele landet (gælder alle brofaste forbindelser).

Andre spørgsmål?

Så er du velkommen til at kontakte os.

Ballerup

Lars Holm Christensen

Erhvervskonsulent

Mobil: 50 60 55 22

Mail: lhch@andersenbiler.dk

Herlev

Marc Lyskov Jepsen

Erhvervskonsulent

Mobil: 50 60 55 11

Mail: mlj@andersenbiler.dk

Holbæk

Tobias Holmelund

Erhvervskonsulent

Mobil: 50 60 55 90

Mail: toho@andersenbiler.dk

Roskilde

Sebastian Grydgaard

Erhvervskonsulent

Mobil: 50 60 55 60

Mail: segr@andersenbiler.dk

Rødovre

Lars Holm Christensen

Erhvervskonsulent

Mobil: 50 60 55 22

Mail: lhch@andersenbiler.dk

Erhvervschef

Henrik Due Hedensted

Mobil: 60 91 53 25

Mail: hdh@andersenbiler.dk