Privatlivspolitik Banner

Andersen Biler A/S privatlivspolitik

Som kunde hos Andersen Biler A/S betror du os dine oplysninger.

Denne privatlivspolitik er beregnet som en hjælp til at forstå, hvilke informationer og data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til. Dette er vigtige oplysninger, så vi håber, du vil tage dig tid til at læse dem. Husk, at du altid kan skrive en e-mail til info@andersenbiler.dk, hvis du vil vide mere om hvilke oplysninger, vi har om dig. 

Vores privatlivspolitik beskriver:

 • Hvilke oplysninger vi modtager og indsamler.
 • Hvad dit samtykke indeholder, og hvordan vi anvender disse oplysninger.
 • De valgmuligheder, som vi giver dig, og hvordan du kan få adgang, opdatere og slette oplysningerne. 

Andersen Biler A/S registrerer ikke umiddelbart personfølsomme data om vores besøgende på hjemmesiden eller når vores kunder handler i vores forretninger. Hvis vi gør, vil det fremgå tydeligt i processen. Andersen Biler vil til enhver tid, behandle personoplysninger i overensstemmelse med gældende lovgivning. Den juridiske enhed, hvor vi indsamler, behandler og passer på dine data, er:

Anden A/S
CVR.: 29829233 C/O Andersen Biler A/S
Energivej 2, 2750 Ballerup
Telefon: 36 30 55 55
E-mail: info@andersenbiler.dk

1. HVORFOR SAMTYKKE OG HVAD VI BRUGER DET TIL

Et samtykke er et dokument, du skal underskrive, for at vi kan få lov til at behandle dine data, eksempelvis din e-mail eller dit telefonnummer. Et lovligt grundlag for behandling af persondata kan også være en aftale, lovgivning eller ud fra en interesseafvejning. Eksempelvis hvis du har underskrevet en slutseddel på en bil eller tegnet en serviceaftale, må Andersen Biler A/S også behandle de persondata, du har oplyst i forbindelse med dit køb.

Vi bruger dit samtykke til følgende:

 • Indkaldelse til service og dækskifte.
 • Forbrugerinformation- og kundetilfredshedsundersøgelser.
 • Markedsføring.
 • Rustinspektionsindkaldelse.
 • Garantiindkaldelser.
 • Nyheder og information om særlige kundefordele hos Andersen Biler A/S.

Vi lagrer dine data og samtykke, indtil du trækker det tilbage eller i fem år, hvis du ikke har været aktiv. De informationer, du oplyser, er vi forpligtet til at opbevare sikkert, så de ikke kan kompromitteres (af nogen udefrakommende).

Samtykket kan du kun afgive i en af vores forretninger eller på www.andersenbiler.dk/persondataforordningen. Her kan du også kalde dit samtykke tilbage. Læs mere om, hvordan du tilbagekalder dit samtykke under punkt 4.

Bemærk: Mangler vi dit samtykke, kan vi ikke kontakte dig omkring vigtige serviceindkaldelser og forbrugerinformation, der kan have indvirkning på din bils garanti og vedligeholdelse. Behandling af persondata kræver dog ikke altid et samtykke. Et lovligt grundlag for behandling af persondata kan også være en aftale, lovgivning eller ud fra en interesseafvejning.

3. HVEM VI DELER DINE OPLYSNINGER MED OG HVORDAN

Som kunde hos Andersen Biler A/S deler du ofte nogle informationer omkring dig selv. Det kan være en e-mail eller et telefonnummer. I afsnit 2 kan du se, hvilke informationer du deler med os. Årsagen til, vi deler informationer med tredjepartnere, er flere. For dig betyder det først og fremmest en bedre service. Du får nyttige informationer om service og andre vilkår, der drejer sig om din bil og sikkerhed. Vi kan også nemt indkalde dig til dækskifte, og se hvornår din bil burde komme til service, så du kan beholde din bils fabriksgaranti.

3.1 Generelt for Andersen Biler A/S

Har vi modtaget dine personoplysninger, er vi ansvarlig for at dine oplysninger bliver opbevaret forsvarligt. Alt afhængig af hvilke mærke din bil har, deler vi også dine informationer med den pågældende importør. Herunder kan du se hvilke importører, Andersen Biler A/S samarbejder med.

 • Citroën, Interdan A/S
 • Ford, Ford Motor Company Danmark

  Ford Motor Company kan overføre dine personoplysninger til følgende lande uden for EU/EØS: USA
  Dette vil ske på grundlag af følgende overførselsgrundlag:
  Landet er ikke af Kommissionen vurderet, som et land, der sikrer et tilstrækkeligt beskyttelsesniveau af personoplysninger. Ford Motor Company vil derfor sikre, at der er fornødne garantier ved brug af Kommissionens standardkontrakter, som publiceret af Kommissionen eller ved andre kontrakter godkendt af kompetente myndigheder. Du har mulighed for at få en kopi af denne kontrakt/aftale ved at kontakte Ford Motor Company på DPeurope@ford.com

 • Mitsubishi, Interdan A/S
 • Nissan, Nissan Nordic Europe OY
 • Suzuki, Suzuki Bilimport Danmark A/S
 • Volvo Cars Europe
 • Hyundai Bil Import A/S

Andersen Biler A/S overfører ikke data til tredjelande udenfor EU.

Vi får indsigt i e-mailadresser og navne i forbindelse med kundetilfredshedsundersøgelser på Trustpilot.dk. 

Interne IT systemer

I Andersen Biler A/S har vi også en række interne IT systemer, vi benytter til behandling af kundedata. Disse systemer er altid opdateret og bedst muligt skærmet for hacking og indtrængning udefra. I disse systemer deler vi kundedata på tværs af alle vores forretninger. Den juridiske enhed, hvori du har afgivet dit samtykke, er den samme.

4. HVORDAN DU TILBAGEKALDER DIT SAMTYKKE MED ANDERSEN BILER A/S

Ønsker du af den ene eller anden årsag at tilbagekalde dit samtykke, respekterer vi selvfølgelig dette fuldt ud.

Vi er lovmæssigt forpligtet til at kunne tilbagekalde alle informationer, du har givet til os. Også fra samtlige tredjepartnere. For at rette, begrænse eller helt tilbagekalde dit samtykke skal du blot kontakte os via hjemmesiden www.andersenbiler.dk/persondataforordningen og fortælle os, hvad der skal ske med dit samtykke. Herefter vil vi hurtigst muligt vende tilbage til dig med bekræftelse på ændringen eller sletningen.

Du har krav på at få udleveret alle informationer, som Andersen Biler A/S har opbevaret omkring dig i et struktureret, almindeligt anvendt maskinlæstbart format, således at du kan sende dine personoplysninger til en anden dataansvarlig. Du kan også rette eller begrænse hvilken persondata vi lagrer om dig. 

Du kan klage til Datatilsynet, hvis du mener Andersen Biler A/S ikke har overholdt gældende regler om beskyttelse af persondata. Du kan læse mere om klagevejledning her:

 

Klageadgang for forbrugere

Er der sket en fejl, eller er du utilfreds? 

Måtte du have haft en oplevelse hos Andersen Biler, der ikke levede op til dine forventninger, bedes du til at skrive til os på info@andersenbiler.dk.  

Vi bestræber os på at svare inden for 24 timer. 

Er du ikke tilfreds med vores løsninger, kan du benytte dig af følgende mulighed:

Klager over køb af bil, reparationer og fejl kan rettes til Ankenævn for biler. Deres adresse er Lautrupvang 2, 2750 Ballerup. Find mere information på www.bilklage.dk

Har du spørgsmål til vores persondatapolitik?

Uanset om du har spørgsmål til hvordan vi behandler dine persondata eller gerne have at vi sletter dine persondata fra vores system, så vil det selvfølgelig være muligt.