Citroën C5 Aircross - På vej over en bro

Citroën
C5 Aircross
- Ultra-komfortabel og fleksibel indretning

Book en prøvetur

Se priser og udstyr

Den ultra komfortable SUV, med en fleksibel indretning og en unik karakter

Den nye Citroën C5 Aircross er en 100% SUV i formgivningen med de store hjul, et muskuløst og beskyttende design og høj frihøjde. Og uden tvivl en Citroën pga. personligheden, de grafiske elementer og de mange muligheder for en personlig tilpasning.

Den nye C5 Aircross SUV er den mest komfortable og mest fleksible i sit segment. Med Best in Class bagagerumsvolumen fra 580 liter til 720 liter - afhængigt af om sæderne er kørt frem. Den er omfattet af Citroën Advanced Comfort-programmet, som med store nyheder som Progressiv Hydraulisk Stop-affjedring®, sæder med Advanced Comfort samt 3 separate multifunktionelle bagsæder. En Next Generation-SUV med 20 hjælpefunktioner til kørslen og 6 online kommunikationsteknologier.

Vil du prøvekøre Citroen C5 Aircross?

Det kan vi godt forstå - udfyld felterne herunder.

Dine data bliver kun brugt i forbindelse med testkørslen af Citroen C5 Aircross. Vi opfordrer dig til at læse hele vores privatlivspolitik.

En fuldblods SUV med et muskuløst og beskyttende design

Citroën C5 Aircross - Thumb

C5 Aircross TRIUMPH

fra kr. 489.990,-

Inkl. bl.a.:

19" alufælge

3 individuelle nedfældelige bagsæder

8" Touch Screen med Apple CarPlay®*

Active Safety Brake

 • LED-kørelys

  Aut. klimaanlæg m. 2 zoner

  Tagrails

  Progressiv Hydraulisk Affjedring

  El-foldbare sidespejle m. varme

  Parkeringssensor, for og bag

  Bakkamera (inkl. 180° Top Rear Vision)

  Nøglefri adgang & start

  3D-navigation

  Pack Drive Assist 2 med: Adaptiv fartpilot m. stop funktion, Udvidet skiltegenkendelse, Aut. fjern-/nærlys og Opmærksomhedsalarm

  Tagfarve i Sort Perla Nera**

  Parkeringsassistent m. håndfri betjening

Citroën C5 Aircross - Thumb

C5 Aircross SHINE SPORT

fra kr. 500.490,-

Inkl. TRIUMPH udstyr + bl.a.:

Elektrisk bagklap m. håndfri betjening

*Apple CarPlay kræver iPhone 5 eller nyere version med mobildækning.

Få en fornemmelse af C5 Aircross her!

Den nye C5 Aircross SUV kan fås med flere effektive og højtydende Euro 6.2 motorer med 6-trins manuel gearkasse BVM6 eller 8-trins automatgearkasse EAT8.

.

Nyhed! Citroën C5 AirCross kan nu privatleases.

Sikrer fuld tryghed i hverdagen.

Du kan vælg imellem en lav månedlig ydelse eller en lav udbetaling.

Det udtryksfuldt design der skiller sig ud

SUV'en er 4,50 meter lang og skiller sig ud fra konkurrenterne ved at have en personlighed fuld af beslutsomhed og energi - uden at være aggressiv. Den frisker SUV-segmentet op med sin store og imponerende front, en høj motorhjelm, stærke grafiske komponenter som Airbump® med farvet indsats, store hjul på 720 mm i diameter, frihøjde på 230 mm, beskyttelser nederst på karrosseriet, hjulkasser samt stylede og to-farvede tagbøjler. Den nye C5 Aircross SUV er forsynet med et stort panoramaglastag. Taget, som med et ubrudt rudebælte hele vejen rundt og en forkromet signatur med form som et "C", syner flydende, og signalerer plads og rummelighed. Den store og brede bagende vidner om et stort og rummeligt bagagerum (580 liter - 720 liter). Lygterne er udstyret med fire aflange 3D-moduler med LED i begge sider.

Citroën C5 Aircross - Parkeret ved kirke
Citroën C5 Aircross - Bilen set bagfra
Citroën C5 Aircross - Bilen set forfra
Citroën C5 Aircross - Bilen kørende i en skov
Citroën C5 Aircross - Bilen set fra siden
Citroën C5 Aircross - Bilen set bagfra i en skov
Citroën C5 Aircross - Bilen set kørende forfra
Citroën C5 Aircross - Bagsæder ligges ned
Citroën C5 Aircross - Forsæder
Citroën C5 Aircross - Bilen set indefra
Citroën C5 Aircross - Interiør billede
Citroën C5 Aircross - Interiør og sædeindtræk i farve
Citroën C5 Aircross - Bilens interiør
Citroën C5 Aircross - Bilen set fra bagsædet, kørende i byen
Citroën C5 Aircross - Bilen set fra bagsædet med sæderne lagt ned
Citroën C5 Aircross - Bilen kørende i skoven
Citroën C5 Aircross - Bilen kørende i skoven med sol fra oven
Citroën C5 Aircross - Bilen kørende mellem træer i en skov

Vil du vide mere?

Eller kunne du tænke dig en prøvetur? Det forstår vi fint. Skriv dig op her, så kontakter vi dig, så snart den kan prøvekøres.

.

 • Den europæiske jury havde ud af 38 deltagende biler stemt 7 biler i finalen i konkurrencen om at blive kåret som årets bil i Europa 2019. Citroën havde for 3. år i træk glæden over at have en model med i kapløbet om den flotte titel.

  Store dele af den europæiske jury havde tidligt på året tilbragt en uge i det nordjyske for at testkøre og sammenligne dette års felt af nye biler – netop for først og fremmest at stemme 7 biler ind i finalen.

  Her var den nye C5 Aircross også meget eksklusivt repræsenteret. Den nye SUV, der er en liga for sig selv, når det gælder komfort og indvendig plads især på grund af 3 individuelle og fleksible bagsæder, det nyudviklede affjedringssystem Progressive Hydraulic Cushions® og de lækre sæder Advanced Comfort seats, gjorde også et meget positivt indtryk på de mange journalister i det nordjyske miljø.

  Citroëns nye C4 Cactus var den første bil i Europa udstyret med Progressive Hydraulic Cushions, som var med til at gøre at den vandt komfortprisen til Car of the Year award 2018. Derfor er det videreudviklet og overført til C5 Aircross. Læs mere om den nye Citroën C4 Cactus her.

 • Der er nok ingen, der betvivler at trenden peger på biler med betegnelsen SUV, og at disse segmenter har været i vækst. Størst har væksten det seneste år været i C-SUV segmentet, der nu er det 3. største segment i Danmark. Men har Citroën så blot tænkt sig, at kaste endnu en SUV ind i det marked? Svaret er selvfølgelig nej. Fordelen ved ikke at være de første i det segment er, at man har kunne nå at lave nogle analyser af, hvad kunderne efterspørger og ikke mindst savner i de nuværende tilbud på markedet. Eksempelvis har Nissan Qashqai og Peugeot 3008 haft vind i sejlene, men Citroëns undersøgelser viser, at 20% af kunderne kommer fra MPV segmentet og de klager over manglende plads, komfort og modulitet i de nuværende tilbud. Dette er ellers egenskaber som man normalt finder i de biler, som kunderne kommer fra.

  Men nu behøver de ikke søge mere. Med den nye C5 Aircross, der er klasseledende på rummelighed og komfort, findes der nu en SUV, der ikke går ned på hverken komfort, plads eller køreglæde for hele familien.

  Det er klassens mest fleksible SUV, der kommer med en stor vifte af teknologier, der giver øget komfort i kabinen. Heriblandt kan nævnes de tre separate og multifunktionelle bagsæder som er lige brede og kan justeres i længden. Der er også kælet for forsæderne, der er udstyret med højdensitetsskum, så man undgår at de synker sammen efter flere timers kørsel samt en højdeindstilling, nakkestøtter, der er justerbare i højden og dybden samt et multipunkts- massagesystem.

  Motoren har den seneste generation 8-trins automatgearkasse EAT8 (Efficient Automatic Transmission) med Shift and Park by Wire, som giver yderligere effektivitet og komfort: Et brændstofforbrug reduceret til 7% i forhold til EAT6 takket være 2 ekstra gear. Med de 2 ekstra gear er det muligt at reducere springet i motoromdrejninger mellem hvert gearskifte, hvilket giver øget komfort.

  Til C5 Aircross SUV tilbydes du med et stort udvalg af produkter til personlig styling. Udvendigt er der 30 mulige kombinationer baseret på 7 karrosserifarver: (Blanc Banquise (hvid), Noir Perla Nera (sort), Gris Platinium (grå), Gris Acier (stålgrå), Rouge Volcano (vulkanrød), Bleu Tijuca (blå) og Blanc nacré (hvid perlemor). Samt 3 farvepakker (sølv, hvid og rød). De udvendige farver kan kombineres med et sort tag.

  Den personlige styling forlænges ind i kabinen med 5 kabineindretninger, der refererer til klarhed, varme og raffinement. Udover standardindretningen fås også Wild Grey, Metropolitan Beige, Metropolitan Grey og Hype Brown (farve og interiør afhænger af dansk modelprogram).

 • Det er Citroëns ambition at have en stor rolle i overgangen til vedvarende energi ved at udvide sit udvalg af lav-emissionsbiler.

  Den fremtidige PHEV-model (plug-in hybrid bil) af ny SUV C5 Aircross lanceres i 2020 og bliver Citroëns første PHEV-model. Den er det første skridt i planen om, at 80% af Citroëns biler er elektrificerede i 2023, og 100% i 2025.

  Hvis du har nogle spørgsmål om Citroën C5 Aircross kan de stilles via formularen nedenunder.

.

Vil du prøvekøre Citroen C5 Aircross?

Udfyld felterne herunder, så hører du fra os snarest muligt.

Dine data bliver kun brugt i forbindelse med testkørslen af Citroën C5 Aircross. Vi opfordrer dig til at læse hele vores privatlivspolitik.

Serviceaftaler

Med en serviceaftale fra Andersen Biler kan du være helt tryg og behøver ikke længere at bekymre dig om uforudsete værkstedsregninger. Du vil altid kende dine serviceomkostninger og slipper for uforudsete udgifter og eventuelle prisstigninger.