Nye varevogne til salg

Hos Andersen Biler har vi en række varevogne til salg fra forskellige bilmærker. Vi har en varevogn til ethvert behov, og der er en række gode grunde til, hvorfor du skal vælge os som din varebilsleverandør. Her får du en perlerække af fordele.

Bilen bliver klædt på til arbejde. Vi indretter bilens varerum præcis som du ønsker. Du kan bl.a. få reoler, arbejdsbord, beklædt varerum, rotor/blitzblink, dekoration, køle/frys anlæg, varmeanlæg, eller 6-8 paller alukasse med lift. Mulighederne er uendelige og kun fantasien sætter grænser. Og ja, vi rådgiver dig naturligvis hele vejen igennem.

Da opbygninger af en varebil tit og ofte er omkostningstunge, giver vi dig muligheden for, at det alt sammen kan medfinansieres, til en mindre ekstraydelse per måned.

Vi råder over flere kompetente erhvervssælgere, som alle har lang erfaring med rådgivning, både inden for finansiering, serviceaftaler og opbygninger. Så du kan føle dig helt tryg ved, at lade os levere din næste varevogn.

Derudover tilbyder vi også fordelagtige forsikringer og serviceaftaler med lånebil og vejhjælp. På den måde vil du kende dine omkostninger lang tid frem – faktisk helt op til 7 år.  

Citroën Varevogne

Vi et stort udvalg af Citroën varevogne, og står klar til at hjælpe dig hvad enten du ønsker at købe eller lease en ny varebil. Vi har biler til hvert et behov – uanset om du skal bruge en kassevogn eller van, så har vi varevognen til dig.

Ford varevogne

Vi et stort udvalg af Ford varevogne, og står klar til at hjælpe dig hvad enten du ønsker at købe eller lease en ny varebil. Vi har biler til hvert et behov – uanset om du skal bruge en kassevogn, chassis, pickup eller minibus, så har vi varevognen til dig.

Ford E-Transit

Læs mere om Ford E-Transit der ankommer i 2022. Skriv dig op, så bliver du kontaktet, når denne 100% elektriske varebil kan blive prøvekørt.

Hyundai varevogne

Vi et stort udvalg af Hyundai Vans, og står klar til at hjælpe dig hvad enten du ønsker at købe eller lease en ny van. Vi har biler til ethvert behov.

Nissan varevogne

Vi et stort udvalg af Nissan varevogne, og står klar til at hjælpe dig hvad enten du ønsker at købe eller lease en ny varebil. Vi har biler til hvert et behov – uanset om du skal bruge en kassevogn, chassis eller pickup, så har vi varevognen til dig.

Mitsubishi varevogne

Vi et stort udvalg af Mitsubishi varevogne, og står klar til at hjælpe dig hvad enten du ønsker at købe eller lease en ny varebil. Vi har biler til hvert et behov