Nye Ford varebiler til salg

Vi et stort udvalg af Ford varevogne, og står klar til at hjælpe dig, hvad enten du ønsker at købe eller erhvervslease en ny varebil. Vi har erhvervsbiler til hvert et behov – uanset om du skal bruge en kassevogn, chassis, pickup eller minibus, så har vi varevognen til dig.

Få leveret din nye Ford på din hjemmeadresse

Når du køber en Ford Hos Andersen Biler, tilbyder vi dig altid at få leveret bilen på din adresse – uanset om du køber en personbil eller en varebil. Ved en hjemmelevering gennemgår vi selvfølgelig også din nye bils og dens mange funktioner, så du er klar til at indtage vejene og få mest muligt ud af din nye bil.

Processen og oplevelsen er i øvrigt den samme som ved en ”normal” afhentning af en Ford i vores forretning – det er kun adressen, der adskiller sig. Vil du vide mere om en hjemmelevering, må du endelig tage fat i os!

Ford Transit varebil

Er du interesseret i en af vores Ford varebiler?

Det kan vi godt forstå. Udfyld felterne herunder, så kontakter en af vores erhvervsspecialister dig.

Dine data bliver kun brugt til at kontakte dig. Vi opfordrer dig til at læse hele vores privatlivspolitik.

Varebil, varevogn eller kassevogn?

En varebil kaldes også en varevogn eller en kassevogn. Der ingen forskel på de tre begreber, og de kan derfor alle benyttes til at betegne denne biltype. Det er en bil opbygget til godstransport, servicevogn eller håndværkervogn som ingen bagsæder har.

Den kommer normalt med et let tilgængeligt vare- eller værkstedsrum bagi. Den kan betragtes som en mellemting mellem en personbil og en lastbil.

Da der ved en totalvægt på over 3.500 kg kræves kørekort til lastbil, er det her, at man skelner i færdselsloven mellem en varebil og en lastbil. Derfor holder de fleste Ford varebiler sig lige under denne totalvægt.

Kassevogne, varevogne og varebiler er altså tre betegnelser alle brugt om den samme type bil.

Nye og brugte Ford varebiler

Uanset om du leder efter nye eller brugte Ford varebiler, så har vi altid nogen klar – og til omgående levering – hos Andersen Biler Ford.

Nye Ford varebiler kan du finde herovenover. Tryk på knappen for at se vores nuværende brugte varebiler.

Vores Ford erhvervskonsulenter står klar til at hjælpe dig

Andersen Biler Ford har sin egen erhvervsstyrke, som kan løse alle jeres behov indenfor erhvervsbiler.

Vores erhvervsafdelinger har et kæmpe lager af nye og brugte Ford varebiler, hvilket betyder, at vi kan tilbyde jer et fremragende udvalg af alle de populære Ford modeller.

Vi har nogle nye Ford varebiler klar til omgående levering, men ellers kan vi altid bestille varebilen, så den opfylder jeres virksomheds behov.

Ford erhvervssælgere går over fodgængerfeltet ved Abbey Road

Ford varebiler kommer i alle former og størrelser

Se nogle af vores populære Ford varebiler i videoen herunder.

Varebiler, busser, chassis cab eller pickup

Uanset dine behov til dit fremtidige erhvervskøretøj, så har vi løsningen. Hos Andersen Biler Ford står vores erhvervsspecialister klar til at hjælpe både dig og din virksomhed, så I kan komme godt videre.

Ford Varebil Transit van

Ford varebil

Ford varebil er til dig, som har brug for et funktionelt og komfortabelt erhvervskøretøj. Ford Transit-serien er smartere, mere innovativ og mere robust end nogensinde før. Den dækker alt fra den mest kompakte Ford varebil i Transit-sortimentet, Transit Courier, til Ford Transit van der har klassens største varerum.

Ford Transit Mini bus

Ford bus

En Ford bus er specialbygget til at være pålidelig og komfortabel. Tag f.eks. den nye Ford Transit Minibus, der med sine 18 siddepladser sjældent løber tør for plads til passagerer eller deres bagage. Dens slidstærke materialer sikrer, at bussen forbliver i top stand i lang tid. Med en eldrevet sidedør og et eldrevet trin er det nemmere end nogensinde før at komme ind og ud af bussen. Mens stikkontakter i hele kabinen hjælper med at holde dine enheder opladet på hele turen.

Ford Transit Chassis Cab

Ford chassis cab

Ford transit chassis cab er bygget til de tungeste læs. Den kan fås i flere længder, så du kan få den tilpasset dine behov. Vælg mellem forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk, enkeltkabine eller dobbeltkabine - du kan altid regne med, at Ford Transit Chassis klarer selv de mest krævende og tunge arbejdsopgaver.

Ford Transit Chassis er stærk som en lastbil og let at køre som en varebil. Alle varianter har en robust chassisramme, der udgør et plant og stærkt fundament for opbygninger af forskellig art.

Ford Pickup Ranger Raptor

Ford pickup

Noget af det ypperste indenfor pickups er Ford Ranger. Med en ekstraordinær bæreevne, trækkraft op til 3.500 kg og et formidabelt udvalg af motorer er med til at Ford Ranger er Europas bedst sælgende pickup.

Hvis du vil have en robust og terrængående pickup der tilbyder samme komfort som i en førsteklasses personbil, så er Ford Ranger svaret.

De viste billeder på ford.dk, andersenbiler-ford.dk eller andersenbiler.dk, kan afvige fra de danske specifikationer og kan indeholde ekstraudstyr og tilbehør der kan udløse ekstraomkostninger. Farverne kan variere fra virkeligheden.