Værksted og service hos Andersen Biler

Herunder kan du læse mere om vores andre services:

Service og serviceaftaler

Med en serviceaftale hos Andersen Biler får du maksimal tryghed og nul bekymringer.

Læs mere

Undervognsbehandling/rustkontrol

Forlæng din bils levetid med en SUVO undervognsbehandling med rustbeskyttelse. Vi har skrevet om priser og de mange grunde til, at du bør rustbeskytte din bil.

Læs mere

Airconditionservice

På biler med klimaanlæg bør anlægget efterses mindst en gang om året på et specialværksted.

Læs mere

Hjulskifte

Det er vores klare anbefaling at få foretaget hjulskifte to gange om året, så dækkene på din bil matcher sæsonen.

Læs mere

Buler og ridser - skadeservice

Det er en irriterende affære at få en skade på sin bil, men heldigvis kan de fleste buler og ridser laves ganske nemt og hurtigt, uden at det bliver en stor udgift for dig.

Læs mere

Webasto bilvarmer

Oplev den perfekte temperatur for din parkerede bil. Skal den være kølig og frisk om sommeren og dejligt opvarmet om vinteren?

Læs mere

4-hjulsudmåling

En forkert sporing slider mere på dæk og benzinøkonomi, end de fleste er klar over.

Læs mere

Tandremsskift

Din bils tandrem skal skiftes indenfor et bestemt interval, der typisk er beskrevet i bilens servicemanual / instruktionsbog.

Læs mere

Ferieklar?

Uanset om man bliver hjemme eller skal på bilferie, er der mange ting at holde styr på. Er du og din bil ferieklar?

Læs mere

Ofte stillede spørgsmål på værkstedet


Find svar på dine spørgsmål her, eller kontakt din nærmeste forhandler her.

Med et besøg og en servicering på et autoriseret værksted hos Andersen Biler får du mekanikere med relevant teknisk indsigt og uddannelse, som har en dybdegående specialviden om netop dit bilmærke.

Vi har nemlig mærkeuddannede mekanikere, der altid er opdaterede med den seneste viden fra mærket og importøren. Det betyder bl.a., at de har viden om korrekt udførelse af reparationer, da de kan trække på fælles erfaringer fra andre autoriserede værksteder i Danmark og resten af Europa.

Vores avancerede computersystemer er i direkte forbindelse med de forskellige mærkers fabrikker i Europa, hvilket gør os i stand til at stille en præcis diagnose. Vi sparer tid ved fejlfinding, som du ellers skulle betale for, og vi har de rigtige reservedele og det nødvendige værktøj klar, når du afleverer din bil.

Vi bruger altid originalt specialværktøj, hvilket er vigtigt, da nogle reparationer kræver specialværktøj for korrekt udførelse af reparation. Samtidig benytter vi os naturligvis kun af originale reservedele og sørger for, at alle forskrifter bliver overholdt.

Er der en fejl på din bil inden for garantiperioden og har du passet dine service hos et autoriseret værksted med originale reservedele, så dækker din garanti alt andet end slitage. Garantien omfatter normalt reparationer forårsaget af materiale- eller fabrikationsfejl. Disse fejl får du lavet gratis ved reparation eller ved udskiftning af de defekte dele.

Med garantien er man sikret med minimum købelovens bestemmelser, dog kan man med nogle bilmærker være endnu bedre stillet. Du kan altid se præcist hvad din garanti dækker ved at læse i bilens service- og garantihæft. Ellers er du velkommen til at kontakte os.

Garantien varetages af den forhandler, hvor du har købt din bil og træder i kraft fra dens første indregistreringsdato. Som udgangspunkt har alle biler 2 års garanti, dog tilbyder nogle bilmærker en længere garantiperiode.

Se garantiperioderne, for de 7 bilmærker som vores værksteder håndterer, her:

Bilmærke Garantiperiode
Citroën 2 år
Ford 2 år
Hyundai 5 år
Mitsubishi 5 år/100.000 km
Nissan 3 år/100.000 km
Suzuki 3 år/100.000 km
Volvo 2 år

Da der er en stor forskel på biler, vil det være svært at komme med en generel pris på service. Derudover kan det også ske at der kan være mere arbejde i din bil end først antaget.

Derfor er det altid en god ide at komme ind med din bil. Vores mekanikere kan hurtigt få den undersøgt, og derefter give dig et mere præcist tilbud på service og eventuelt reparationen af din bil. Læs mere om vores service her.

Et serviceeftersyn koster naturligvis penge, og det kan være fristende at springe dem over, hvis man ikke lige føler, at der er noget i vejen med ens bil. Men det kan vise sig dyrere at springe serviceeftersynet over, da et sammenbrud kan ende i meget større udgifter og skade yderligere dele af bilen.

Ved et serviceeftersyn kan eventuelle problemer blive spottet, før de reelt opstår. Det betyder både, at din bil er mere driftssikker, men også at du potentielt kan spare en del penge, da f.eks. en ødelagt tandrem kan forårsage meget mere skade end en nedslidt en, som bliver skiftet i tide.

Ud over sikkerhed og økonomi, så er et andet godt argument for at tage sin bil til serviceeftersyn i de anbefalede intervaller i din bils servicehæfte, at bilens garanti normalt kun er gyldig, hvis bilen serviceres som det står i servicehæftet.

Nyere biler har desuden en del mere kompliceret elektronik end ældre biler, og bl.a. foretages meget fejlsøgning, målinger og indstillinger via elektronik, og det er essentielt, at dette bliver gjort helt korrekt.