Hyundai Elbiler2

Hyundai elbil
Se dem alle her

Kunne du tænke dig en Hyundai elbil?

Få et overblik her

Hyundai elbiler er blevet meget populære de seneste år pga. deres lange rækkevidde, lave pris og innovative features samt moderne design.

Yderligere kommer alle Hyundais elbiler med 8 års garanti på batterier, dog med maksimalt 160.000 km kørte kilometer. Derudover får du også 5 års fabriksgaranti på selve bilen - helt uden kilometer-begrænsning.

Hvis du er klar til at køre elbil, så kunne Hyundai sagtens være mærket for dig. Herunder kan du se alle Hyundais elektriske biler.

Hyundai IONIQ 5

IONIQ 5 vandt både Årets Bil i Danmark 2022 og Årets Bil i Verden 2022.

Det faktum, at det er tale om en SUV, samt at dens store batteri giver en rækkevidde på op til 507 km på en enkelt opladning, var formentlig med til at dens popularitet overgik alle forventninger. Derudover accelererer den hurtigste variant fra 0-100 km/t på bare 5,2 sekunder.

Der er myter om, at elbiler ikke kan trække noget, men elbiler kan efterhånden trække ret meget – f.eks. kan Hyundai IONIQ 5 trække helt op til 1600 kg.

 

Hyundai IONIQ 5
Hyundai IONIQ 6

Hyundai IONIQ 6

Den næste elbil fra Hyundai, IONIQ 6, er lige på trapperne, og lanceringen finder sted her i 2023. Bilen er bygget på samme elektriske platform som IONIQ 5 og har en forventet rækkevidde på op til 614 km.

IONIQ 6 er en sedan med aerodynamisk design, skrånende tag og afrundede linjer.

Elbilen imponerer på mange måder, men det er alligevel overraskende, hvordan du får 315 kilometer mere kørsel efter bare 15 minutter i hurtigladeren.

 

Hyundai KONA Electric

KONA Electric så allerede dagens lys på det danske marked i 2018, men de sidste modeller er nu udsolgt, da produktionen er lavet om til den næste generation. Den nye KONA Electric forventes at blive lanceret i efteråret 2023.

SUV’en design er betydeligt ændret og er blevet meget mere strømlinet, aerodynamisk og futuristisk.

Elbilen bliver en smule større, og så kommer den også i en benzin udgave, hvis man ikke er helt klar til el.

 

Hyundai KONA Electric
Hyundai IONIQ 7

Hyundai IONIQ 7

Da Hyundai i 2020 præsenterede IONIQ, som et undermærke til Hyundais fremtidige elbilserie, introducerede de også de tre fremtidige elbiler.

Udover IONIQ 5 og IONIQ 6 vil der i 2024 komme en til - den store SUV: IONIQ 7.

Dens endelige design og specifikationer er endnu ikke frigivet, dog er der nogle konceptbilleder, som kan give os en idé om, hvordan den kommer til at se ud. IONIQ 7 vil også have samme platform som de to andre IONIQ-modeller.

 

En lille elektrisk Hyundai bybil er på vej

Blandt disse større elbiler mangler en lille én i Hyundais modelprogram. Det mener Hyundai også selv og har derfor bekræftet, at en sådan elbil er under udvikling.

En sådan bil, der skal masseproduceres, er lang tid under vejs, og vi må nok vente til 2024, før vi kan få fingrene i den.

 

Hyundai Mini Elbil
Opladning af IONIQ 5

Hvad med opladningen af elbilen?

Hvis du køber en ny, elektrisk Hyundai, får du automatisk et Charge myHyundai-kort udleveret sammen med bilen. Med Charge myHyundai får du adgang til over 300.000 ladepunkter i hele Europa.

Det betyder, at du kan benytte forskellige ladestationer og udbydere uden, du behøver at lave særskilte aftaler med disse. Du kan også frit kombinere dette med de gode ladeløsninger, som vi kan tilbyde med vores samarbejdspartnere.

Med den avancerede batteristyring i elbilerne, kan du indstille den til at oplade om natten, hvor elprisen er billigst. Så kan du vågne til en fuld opladet elbil næste morgen.

To Hyundai plug-in hybrid modeller

En plug-in hybrid er til dig, som vil have glæde af fordelene ved at køre på el, og samtidig gerne vil have benzinmotoren til de lange ture. Heldigvis har Hyundai også to plug-in hybrid modeller, som netop gør dette: Hyundai Tucson plug-in hybrid og Hyundai Santa Fe plug-in hybrid.

Tucson kan køre op til 62 km på el, mens Santa Fe kan køre op til 58 km på el. I kombination med både el og benzin kan de naturligvis køre meget længere.