De nuværende priser er ikke længere gældende. Vi afventer ny opdateret model og nye ydelser.

Hyundai Kona N Banner

Ny Hyundai
KONA N
Heftigere end nogen anden Kona

Pris fra 549.995 kr.

Book en prøvetur

Se priser og udstyr

Hyundai KONA N fakta

Længde: 4,215 meter

Bredde (inkl. sidespejle): 1,800 meter

Højde: 1,565 meter

Km/l ved blandet kørsel: 11,7 km/l.

Acceleration fra 0-100 km/t: 5,5 sek.

Motor: 280 HK

.

Vil du prøvekøre Hyundai KONA N?

Det kan vi godt forstå - udfyld felterne herunder.

Dine data bliver kun brugt i forbindelse med testkørslen af Hyundai KONA N. Vi opfordrer dig til at læse hele vores privatlivspolitik.

KONA N

fra kr. 549.995,-

Den nye Hyundai Kona N koster fra 549.995 kroner. Vi kan også være behjælpelige med både finansiering og forsikring.

KONA N findes i én meget veludstyret variant. Du får bl.a.:

  • Med Traction Control kan KONA N præstere under selv de mest barske forhold. Du får næsten samme følelse som firehjulstræk. Vælg mellem fire forskellige tilstande: dyb sne, sne, mudder og sand.

  • Systemet hjælper hjælper dig med at undgå udskridning i al slags føre, i sving og under acceleration eller bremsning.

  • Denne funktion er specielt designet og konstrueret til at give stabil kørsel i selv de mest udfordrende sving ved at fordele motorkraft forskelligt til hvert hjul. Dit vejgreb er forbedret, og du får overført maksimal kraft til vejen, samtidig med at du sikrer den optimale svinghastighed.

  • Den automatiske nødbremsefunktionen anvender bilen frontkamera til at scanne vejen foran dig og bremser automatisk, hvis den registrerer pludselige opbremsninger af forankørende biler, fodgængere eller cyklister på vejen.

  • Når du bakker ud af en parkeringsplads, hjælper denne funktion dig med at forudse trafik, der krydser fra siderne. Den bremser også for dig, hvis nødvendigt.

Rundt om Kona N

Kan du lide, når det hele går lidt mere tjept? Og når der er overskud på vejen? Super. Kona N er nemlig en SUV som få. Både i sit look og i sine præstationer.

Lad os begynde ude. Her mødes du af LED-forlygter med sort kant, men også iøjefaldende luftindtag, som giver den nødvendige nedkøling. Du kører på 19 tommer fælge – og du bremser med røde bremsekalibre. Det må også godt lyde af lidt ikke? Alle tiders. Forvent en høj og karakteristisk brummen fra de to store udstødningsrør.

Mere? Meget mere faktisk. Blandt andet en tagspoiler. Du vælger i øvrigt selv mellem syv farver og automatgear er standard i Kona N. 

Sæt dig ind

Du er ikke i tvivl. Det handler om performance. Et særligt N-rat med paddel shifters til gearet, giver dig mulighed for selv at bestemme hvilket gear, du vil køre i. Den røde knap? N Grin Shift-knappen hedder den. Den lukker op for de bedste præstationer. Måske du griner – men du vil helt sikkert smile. Du får også alu-pedaler, sportssæder, masser af skærme samt mulighed for både læder, alcantara, opvarmet rat og sæder samt et soltag. Det fortjener du.

Brum. Bruuum.

Hyundai Kona N giver dig 280 hestekræfter – de kommer fra en 2,0 T-GDi motor, som lover kvik respons og øget moment fra de selv de lavere omdrejninger. Det tegner godt – og den kører endnu bedre. Du får også specialfremstillede performancedæk, som Hyundais egne racerteams kører med. Automatgearet rummer i øvrigt otte gear, som via en dobbeltkobling giver lynhurtigt og glidende gearskift. Det fortjener du også.

Sikkerhed

Du kører godt. Kona N kører godt. Tro det eller ej – jeres samspil bliver endnu. Det sker blandt andet på grund af Traction Control, Stabilitetskontrol, Corner Carving Differential og meget mere. Aktiv blindvinkel-senor for eksempel – og vognbaneassistent. Men også RCCA, som er et advarselssystem til bagved-krydsende trafik.

Kona N Saeder
Kona N Rat
Kona N Motor
Kona N Soltag

Var det noget med en prøvetur i Hyundai KONA N?

Udfyld felterne i formularen, så kontakter vi dig og finder et tidspunkt, der passer i din kalender.

Serviceaftaler

Med en serviceaftale fra Andersen Biler kan du være helt tryg og behøver ikke længere at bekymre dig om uforudsete værkstedsregninger. Du vil altid kende dine serviceomkostninger og slipper for uforudsete udgifter og eventuelle prisstigninger.

minHyundai app

Få flere fordele med minHyundai – og det er gratis!

Hvis du ejer en Hyundai og gerne vil have alle informationer om din bil samlet på ét sted, så er minHyundai noget for dig.

Find din Andersen Biler Hyundai N forhandler her: