Hyundai IONIQ electric

Lad op til fremtidens kørsel.

Få op til 15.000 kr. i klimarabat på IONIQ

Nye, lavere afgifter betyder, at vi sænker prisen på Hyundai IONIQ med op til 15.000 kr., så den bæredygtige bil fremover kan fås fra blot 254.995 kr. – uanset om man vil have den som hybrid, plug-in hybrid eller elbil.

Kort før jul vedtog Folketinget at lette registreringsafgiften for en række af de mest miljøvenlige biler på markedet. De snørklede regler betyder, at prisen kunne sænkes på den familievenlige og pendler-egnede IONIQ plug-in hybrid – men ikke på hybrid- og elbilen.

Men for at tilgodese alle miljøbevidste Hyundai kunder uanset kørselsbehov, så har vi valgt at sænke prisen på alle IONIQ-modeller med op til 15.000 kr. Så uanset om man overvejer at købe en hybrid, en plug-in hybrid eller en ren elbil, er det med ét slag blevet endnu billigere at køre grønt.

Nul emission er det optimale inden for ren mobilitet, og det mål har IONIQ electric nået. Jeg er vild med det rene og enkle princip: En 88 kW elmotor koblet til et 28 kWh litium-ion-batteri giver op til 280 km* kørsel på en enkelt opladning. Det er ægte frihed og lige præcis, hvad IONIQ electric handler om.

Varianter


Trend

16" fælge i letmetal med plastcover, 7" supervision instrumentering, Adaptiv fartpilot, Automatisk nødbremsesystem med fodgængergenkendelse, Træthedsregistrering, Bakkamera, Klimaanlæg, Parkeringsensor for/bag, Regnsensor, Smartkey med start/stop, Trådløs opladning af mobiltelefon (kompatibel med udvalgte telefoner), Apple Carplay, LED kørelys, Armlæn for, Rat i imiteret læder med varme, Vognbaneassistent (aktiv) m.m.

Premium (udstyr ud over Trend)

Bakspejl med automatisk nedblænding, Blindvinkel sensor med RCTA, El-indklappelige sidespejle m. indstigningslys, Forlygter: LED nærlys og halogen fjernlys, LED baglygter, Forsæder med køling, Elektrisk førersæde med memoryskum, Sportsdetaljer (Alu-look), Sædeindtræk læder/kunstlæder, Sædevarme på for og bagsæder m.m.

Se den fulde udstyrsliste i "Priser og udstyr".

Priser


Alle priser er inklusiv leveringsomkostninger på 3.980 kr. 

Trend klima 
(Kampagnetilbud)

fra kr. 254.995,-

Premium klima 
(Kampagnetilbud)

fra kr. 279.995,-

Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Alle biler er ekskl. leveringsomkostninger. Se prisliste for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.

Få et tilbud – eller book en prøvekørsel

Indtast dine kontaktinformationer, så hører du fra os snarest.

Loading...
Vi tager gerne din brugte bil i bytte