Hyundai i30 Fastback

Ekstraordinær god stil.

Den første Fastback fra Hyundai er kommet til Danmark. Du genkender den på de elegante linjer. På det enestående design, der imponerer. og på de mange smarte features, som er standardudstyr i i30 Fastback. Læg dertil ekstraordinære 5 års garanti uden kilometerbegrænsnings. 

Hyundai i30 Fastback er det ultimative udtryk for god smag. Meget mere end bare et transportmiddel, som bringer dig fra A til B. i30’s elegante samspil af selvsikker fremtoning, perfekte proportioner, dynamiske konturer og innovativt design appellerer til din sans for de fine detaljer i livet. Denne stilsikre 5-dørs Fastback er designet til at fange din opmærksomhed og forføre dig med sit elegante ydre og uovertrufne ydeevne.

Vi tager gerne din brugte bil i bytte

Varianter


Trend

I Trend varianten får du alt det grundlæggende som eksempelvis 17" alufælge, Apple Carplay, regnsensor, bakkamera, smartkey og blindspot detection.

Premium

Opgrader til Premium og forkæl dig selv med ekstraudstyr som Fuld LED forlygter, knæairbag og aut. skiltegenkendelse.

Se den fulde udstyrsliste i "Priser og udstyr". 

Priser


Alle priser er inklusiv leveringsomkostninger på 3.980 kr.

Trend

fra kr. 253.975,-

Premium

fra kr. 273.975,-

Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.

Få et tilbud – eller book en prøvekørsel

Indtast dine kontaktinformationer, så hører du fra os snarest.

Loading...