.

CITROËN SERVICE

Få et komplet tandremsskifte hos Andersen Biler Citroën

I modsætning til f.eks. bremser, kan du ikke mærke, hvis tandremmen er slidt. Derfor kører mange, indtil tandremmen knækker, hvilket kan medføre alvorlig skade på motoren – desværre med store udgifter til følge. Det kræver specialværktøj at skifte tandremmen, så lad dit autoriserede Citroën-værksted klare opgaven, så du – og din bil – er i trygge hænder.

Skift tandremmen – og forbliv godt kørende.

Tandremmen er en vital del af din motor. Går tandremmen i stykker, kan det som nævnt ødelægge motoren. Derfor anbefaler vi, at du får skiftet tandremmen hvert 6. år eller ved frabrikkens anbefalede kilometerinterval – alt afhængig af, hvad der kommer først.

 

Husk din bils vigtigste værkstedsbesøg!

På ære. Vi lyver ikke. Din bils liv afhænger af, at vi får skiftet tandremmen i tide.

Kontakt Andersen Biler og et godt tilbud til på udskiftning af tandremmen på din Citroën!

 

Autoriseret serviceværksted sikrer dig kvalitet

Hos os er du sikret, at arbejdet udføres korrekt af autoriserede Citroën mekanikere. Vi laver nemlig ikke andet hele dagen end at skrue og gøre ved, på biler der skal passes og plejes. Vi har faktisk papir på det. Du finder Andersen Bilers Citroën værksteder hele fem steder på Sjælland.

 

Ændrede anbefalinger for skift af tandrem

I mange tilfælde har biler kunne køre længe uden skift af tandremmen. Nogle gange helt op til 10 år. Vi oplever desværre, at tandremmen knækker før tid. Derfor har Citroën ændret intervallet for hvornår det anbefales at skifte tandremmen.

Nu anbefales det, at skifte tandremmen efter 6 år eller ved kilometerbegrænsningen oplyst i din bils garanti- og eftersynshæfte. Er du i tvivl om hvad der er korrekt for din Citroën, så tøv ikke med at kontakte din lokale Andersen Biler. Så skal vi nok hjælpe dig.

 

Hvad er tandremmen? Og hvorfor skifte vandpumpen?

Tandremmen forbinder krumtapakslen og knastakslen. Hvis det allerede er blevet for teknisk, så bær over med os lige et par linjer endnu. For hvis tandremmen knækker af slid, ender stemplerne og ventilerne inde i motoren, med at støde sammen. I værste fald står du med en totalskadet motor. I bedste fald skal topstykket skiftes.

Det er surt at bruge penge på en ny motor til en ældre bil, skal vi hilse at sige. Vandpumpen sidder typisk nede i bunden af motoren. Derfor skifter man den samtidig med at man har motoren oppe, så man sikrer at den ikke går i stykker mellem tandremsskift og derved skal en ekstra tur på værksted.

Book en tid på dit nærmeste værksted