Bastian Buus med racerhjelm og racerdragt på ved siden af sin bil

Bastian
Buus

Seneste nyheder

Halløj fra Zanzibar - Bastian Buus på familieferie!

Bastian har sendt en hilsen fra de varme lande - og det varer ikke længe, før vi får endnu en update, hvor årets race-planer bliver afsløret. Men hov? Skal der trænes og løftes vægte? Hm - det må du hellere se i videoen her...

Oktober nyt – om bremser og finaler

Om end weekendens løb ikke gik som ventet, så skal du ikke snydes for en update fra Bastian Buus. Og der er godt nyt, hvis du er tilhænger af bremsefakta og lidt close-ups af en vaskeægte racervogn…

Seks mere til samlingen…

Hvordan står det mon til hos Bastian Buus? Har han været på farten? Er der nogle sejre eller gode placeringer i spil? Og har han overhovedet nogen pokaler i sit værelse? Uh – der er nok at gætte på, men du kan få svar på det hele i videoen her.

Rundt om et rat – og dets knapper

Bastian har vundet et vigtigt løb og trods den jyske ydmyghed, er der smil at spore. Vi skal også have væsentlig og interessant viden om et Porsche rat, der slet ikke ligner et rat, du kender!

En hilsen og en status fra Bastian

Bastian har ikke været hjemme i måned – og med udsigt til cirka 19 løbsweekender mere i år, så bliver kufferten nok en fast bestanddel i tilværelsen. Og hvad er det for noget med bedste rookie…? Se filmen med den evigt rare Bastian og få svaret.

Breaking Bastian News

Der er godt nyt fra en i forvejen travl, Bastian Buus. Faktisk er antallet af fri-weekender pludselig reduceret. Og hvad er det for noget med Monaco? Og et østrigsk racerhold? For slet ikke at tale om iskørsel? Få svarene i videoen!

Positiv trods negativ – og det er positivt

Bastian huserer i familiens kælder – og måske overskriften giver dig svaret på, hvorfor det forholder sig sådan… Men hvordan med timingen? Og mad? Få svaret i den uformelle video fra Bastian.