Afgifterne stiger på plug-in hybrid biler

Køb en Plug-in Hybrid nu og undgå de nye afgifter

Spar flere tusinde kroner

Hvis du er på udkig efter en plug-in hybrid, er der ekstra god grund til at slå til, inden 2023 rinder ud. For ved årsskiftet tager især plug-in hybriderne et afgiftshop, der gør bilerne dyrere.

Vi har heldigvis bestilt en stor mængde forskellige biler hjem, så vi kan imødekomme efterspørgslen, som vi allerede mødte sidste år, da samme stigninger også gjorde sig gældende der.

Nogle modeller stiger omkring 10.000 kroner, mens andre stiger 16.000 kroner – det afhænger af mærke og model, men herunder kan du se, hvilke biler, der står til at stige. Tag endelig fat i os, hvis du vil vide mere!

Kvinder der lader sin plug-in hybrid bil

Vil du vide mere om Citroën plug-in hybrider?

Netop nu har vi to modeller, som det kan svare sig at købe før årsskiftet. Det drejer sig om PHEV-modellerne Citroën C5 X og Citroën C5 Aircross.

Vil du vide mere om Ford plug-in hybrider?

Netop nu har vi to modeller, som det kan svare sig at købe før årsskiftet. Det drejer sig om modellerne Ford Kuga og Ford Explorer PHEV.

Vil du vide mere om Hyundai plug-in hybrider?

Netop nu har vi to modeller, som det kan svare sig at købe før årsskiftet. Det drejer sig om PHEV-modellerne Hyundai Tucson og Hyundai Santa Fe.

Vil du vide mere om Mitsubishi plug-in hybrider?

Netop nu har vi en model, som det kan svare sig at købe før årsskiftet. Det drejer sig om PHEV-modellen Mitsubishi Eclipse Cross.

Vil du vide mere om Suzuki plug-in hybrider?

Netop nu har vi en model, som det kan svare sig at købe før årsskiftet. Det drejer sig om PHEV-modellen Suzuki Across.

Vil du vide mere om Honda plug-in hybrider?

Netop nu har vi en model, som det kan svare sig at købe før årsskiftet. Det drejer sig om PHEV-modellen Honda CR-V.