Ford Mustang 2023

Ford Mustang 2023
Syvende generation af Mustang er på vej

Ny Ford Mustang lanceres til næste år

Den nyeste generation af Ford Mustang lanceres i 2023 og der er meget at glæde sig til. Den nye Mustang byder naturligvis på masser af hestekræfter, en hæsblæsende V8-motor, og som noget helt nyt en gennemført højteknologisk kabine.

Den nye 2023 årgang har genkendelige elementer, der fastholder legenden bag den ikoniske bil, men den er samtidigt opdateret med et helt nyt design af bilens digitale displays i kabinen.

Bilens lave kølerhjelm er inspireret af det originale Mustang-design fra 1960’erne, som er opgraderet med nye LED-forlygter for at give bilen en endnu stærkere fremtoning. Mustangs linjer, fra front til bagende samt dens slanke taglinje, er tro mod den første generation af Ford Mustang.

Er du interesseret i verdens bedst sælgende sportsvogn?

Udfyld felterne herunder, så får du besked, når den nye Ford Mustang kan ses og prøvekøres.

Vælg en Mustang der passer til din personlighed

For første gang nogensinde har hver variant en unik front, hvilket giver dig mulighed for at vælge netop det look, der matcher din personlighed. Derudover har du 12 farvemuligheder, herunder tre helt nye: Blue Ember, Vapor Blue og Yellow Splash.

Du kan endda også vælge imellem to forskellige 19” alufælge-design med sorte eller røde bremsekaliber – alle med Mustang-logo. Du kan også vælge mellem automatgear eller manuelt gear i din nye Mustang.

Se præsentationen af Ford Mustang i USA her

Ford Mustang 2023 set foran
Ford Mustang 2023 set fra siden
Fronten på Ford Mustang 2023
Forhjul på Ford Mustang 2023
Ford Mustang 2023 instrumentbræt
Rattet i Ford Mustang 2023

Ford Mustangs højteknologiske instrumentpanel

Rattet er nyt og bag dette sidder et digitalt instrumentpanel på 12,4”. Skærmen flyder elegant over i den 13,2” store SYNC 4 midterkonsol.

Begge skærme giver dig et let visuelt overblik, som du samtidig kan skræddersy til din egen personlige digitale oplevelse. Du kan f.eks. vælge hvilke detaljer om bilen, der skal vises og hvordan disse vises. Da flere funktioner nu er integreret i bilens touchskærm, har det bl.a. givet plads til trådløs opladning af mobiltelefonen i bilens midterkonsol.

Ford har udviklet den nye Mustang efter kundernes ønsker og resultatet er den mest digitale Mustang til dato med en førerfokuseret kabine.

Fords SYNC 4-system er fuldt kompatibelt med Apple CarPlay og Android Auto, som uden problemer kan anvende FordPass-appen. Dette er den letteste måde at holde sig opdateret om bilens ve og vel.

Det nyeste B&O-anlæg giver en knivskarp lyd gennem de 12 højtalere og en subwoofer, mens lydteknologien sørger for, at motorlyden fortsat kan nydes i kabinen.

.

For Mustang GT 2023

med klassiske køretilstande

Den helt nye Mustang GT-variant har seks brugerdefinerede køreindstillinger, der sikrer dig den rette køreoplevelse uanset vejens underlag. Mustang GTs køretilstande er ’normal’, ’sport’, ’slippery’, ’drag’ og ’track’ 4, mens du også selv kan definere en skræddersyet køretilstand, der er tilpasset dine præferencer.

Den nye Mustang GT har mere kant og er endnu skarpere i sin fremtoning, mens den stadig læner sig op ad den klassiske Mustangs tidløshed og modige udtryk. Den har fået større åbninger i frontgrillen, mens dens aerodynamik er optimeret med nye motorhjelmsventiler og ny front splitter.

Ford Mustang GT 2023 der holder parkeret
Ford Mustang GT 2023 set fra siden
Ford Mustang GT 2023 set bagfra
Ford Mustang GT 2023 set foran
Forhjulet Ford Mustang GT 2023
Ford Mustang GT 2023 med fart på


Ford Mustang GT er eksklusiv og kan - i modsætning til den traditionelle Ford Mustang - kun opleves i vores Ford Store i København, når den lanceres. 

Den nye Mustang kan fås som coupé og cabriolet

De danske priser på 2023 udgaven af Ford Mustang, og dens forskellige varianter, offentliggøres tættere på lancering i 2023.

Vil du have besked når den kan ses og prøvekøres?