Nye Ford biler der kan finansieres med 20% i udbetaling

Bilfinansiering med udbetaling

Hvis man er klar til at ligge en udbetaling, der som regel ligger på mindst 20% af bilens værdi, så bliver de samlede omkostninger også meget lavere end ved finansiering uden udbetaling. Prisen på billånet afhænger som regel af selve lånebeløbet, din egen udbetaling og løbetiden på lånet. Så der er altså god mulighed for at få det billigste billån og en billig bilfinansiering, hvis man er villig til at ligge mindst 20% af bilens samlede værdi.

Derfor er det også altid anbefalelsesværdigt at vælge denne type, hvis man har mulighed for det. ÅOP vil være lavere, så du låner altså pengene for færre omkostninger.

Ved optagelsen af et lån kan du som regel vælge mellem fast eller variabel rente, alt efter hvor sikker man gerne vil være på det beløb, der skal tilbagebetales. Med en fast rente er du sikret den aktuelle rente i hele perioden, og ved altid, hvad din månedlige ydelse er. Men vælger du en variabel rente, bliver din månedlige ydelse løbende reguleret i forhold til den offentlige referencerente, og den kan både blive højere og lavere end den faste rente i perioden.

I tvivl om hvilken rente der er bedst for dig? Læs "Skal jeg vælge fast eller variabel rente? " i oftest stillede spørgsmål.

 

Bilmodeller med 20% i udbetaling

Nedenfor vises låneeksempler på Hyundai i30 5-dørs, Ford Focus og Suzuki Swift med 20% i udbetaling - men vi kan også tilbyde denne finansiering på mange andre modeller.

Kontakt os her på siden, for at høre mere om finansiering af din næste bil uden udbetaling.

 

Vil du kontaktes om, hvordan din fremtidige bil kan blive finansieret?

Det kan vi godt forstå – udfyld blot felterne herunder.

Finansiering af Hyundai i30 5-dørs med udbetaling

Finansieringseksempel på Hyundai i30 5-dørs 1.0 T-GDi Pure

Finansiering til kr. 2.214,-
om måneden i 84 måneder med 38.999 kr. i udbetaling.

Vejl. udsalgspris: 194.995 kr.

Pålydende fast rente: 1,95%

Årlig nominel debitorrente: 1,97 %

ÅOP: 5,18%

Samlet kreditbeløb: 219.996 kr.

Samlede kreditomkostninger: 30.167 kr.

Samlet beløb til tilbagebetaling: 186.163 kr.

 

Denne beregning er et finansieringseksempel og er udelukkende vejledende. Forbehold for rente- og afgiftsændringer. Kræver kreditgodkendelse. Kaskoforsikring er obligatorisk. Betaling via PBS. Udbydes i samarbejde med Hyundai Finans. Bilen kan være vist med ekstra udstyr.

Finansiering af Ford Focus med udbetaling

Finansieringseksempel på Ford Focus stationcar Titanium 1.0 EcoBoost Hybrid 125hk

Finansiering til kr. 2.605,-
om måneden i 96 måneder med (20%) 53.744 kr. i udbetaling.

Salgspris: 268.720 kr.

Variabel rente: 0,99 %

Nominel rente: 0,99 %

ÅOP før skat: 3,9 %

Samlede kreditomkostninger: 35.073 kr.

Samlede tilbagebetaling: 250.049 kr.

Etableringsomkostninger samt månedligt kontogebyr er medtaget i alle beregninger. Forudsat betaling via betalingsservice. Ovennævnte skal alene betragtes som et finansieringsforslag - og ikke som et bindende tilbud. Bilen kan være vist med ekstraudstyr.

Finansiering af Suzuki Swift med udbetaling

Finansieringseksempel på Suzuki Swift 1.2 Hybrid Club

Finansiering til kr. 1.511,-
om måneden i 96 måneder med 29.598 kr. (20%) i udbetaling.

Bilens kontantpris: 147.990 kr.

Variabel debitorrente: 0,95%

ÅOP: 5,3%

Samlet kreditbeløb: 118.392 kr.

Samlede kreditomkostninger: 26.640 kr.

Tilbagebetaling i alt: 145.032 kr.

 

Denne beregning er et finansieringseksempel og er udelukkende vejledende. Tilbud på billån fås hos Andersen Biler Suzuki forhandleren. Beregningen forudsætter kaskoforsikring og betaling via Betalingsservice. Der er fortrydelsesret på lånet. Finansieringen tilbydes i samarbejde med eBilfinans - et selskab i Nordea Finans Danmark A/S. Vi tager forbehold for fejl, prisændringer og renteforhøjelser. Bilen kan være vist med ekstra udstyr.