Michelle Gatting foran sin bil på racerbanen

Michelle
Gatting

Seneste nyheder

Michelle mødte Bastian – igen!

Om end man ikke kører samme løb, så kan en fælles interesse og passion nemt gøre, at man render på hinanden rundt om i verden. Det bekræfter denne video, hvor vi også for en status på året fra Michelle Gatting.

En tydelig rørt - og stolt - vinder!

Det går alt andet end trægt hos Michelle Gatting og team Iron Dames! Er der vundet noget? Og er der i så fald kommet en præmie i spil, som har en placering, som ingen anden præmie nogensinde har haft? Se videoen - og bliv klogere!

En Le Mans hilsen fra Gatting

Michelle er på farten – og denne gang står den på Le Mans med både træning og flere biler end vanligt. God vind herfra!

Vi er på hagen af Michelle Gatting!

Sikkerheden spiller en væsentlig rolle i motorsport – og hjelmen er ingen undtagelse. I denne video viser Michelle Gatting årets hjelm, hvor Andersen Biler også er rykket ind.

Et ret dyrt rat

Har du nogensinde spekuleret over, hvad et racer-rat mon koster? Og hvordan det i det hele taget ser ud? Har det knapper? Og kan man tage det af? Gode spørgsmål! Vi har bedt Michelle Gatting gøre os klogere på sagerne i den seneste video herunder.

Nytårsopdatering fra Michelle

Hvad laver en racerkører i vinterperioden uden for sæsonen? Og kan Michelle løfte sløret for, hvad der skal ske i det nye år? Se videoen, og bliv klogere.