Fået en bule?
Opretning af buler i bilen

Hvis uheldet har været ude, kan vi hjælpe dig med rette bulen i bilen ud. Vi har mange års erfaring med opretning af buler på alle typer af biler.

Uanset om du har en lille eller stor bule, står vi klar til at rådgive dig og hjælpe med opretningen af bulen. Ved opretning af små, bløde buler hvor lakken ikke er skadet, kan reparationen hurtigere og billigere end traditionelt pladearbejde.

Skal du have lavet en mere omfattende udretning af buler, tilser vi gerne din skade og giver dig et uforpligtende tilbud på reparationen, hvis skaden ikke dækkes af dit forsikringsselskab.

Ridser eller lakskade på bilen?

Har der været trængsel på parkeringspladsen eller har din bil på en anden måde fået en ridse eller to? Så fortvivl ikke, for i de fleste tilfælde kan mindre ridser repareres på kort tid og uden store omkostninger.

Man kan naturligvis allerede her vælge at kontakte vores værksted, men ved en lille ridse så kan du muligvis selv udbedre skaden.

Først skal du bedømme din ridse. Hvis det er en dyb ridse, der gaber, så metallet kan ses gennem lakken, så anbefaler vi at du kontakter os. For hvis der er hul igennem lakken til metallet, er der fare for rustskader. Rustskader kræver langt mere arbejde og flere udgifter end udbedringen af en lille ridse.

Men mange afskrabninger er ofte ikke lakskader, men afsmitning af en farve, man har strejfet. Og her kan du formentlig klare arbejdet selv. Med en ren og blød klud kan du ofte fjerne farven. Er der alligevel sket en afskrabningsskade på lakken, skal denne repareres.

Lakstift og polermiddel til din bil


Er du en rigtig gør-det-selv-mand og har mod på at kaste dig i lag med klud, polering, lakstift eller spray, så er det vigtigt at vælge rigtigt mellem de mange produkter på markedet. Den bedste løsning er som regel at kontakte din lokale Andersen Biler forhandler for dit bilmærke og bede dem om hjælp, til at finde det rigtige produkt for din bil. Dette kan vi gøre ved at du oplyser din bils stelnummer.