Mitsubishi ASX 2024

Mitsubishi ASX
helt ny og forbedret SUV

Ny Mitsubishi ASX kommer til Danmark i år

En hel ny og forbedret Mitsubishi ASX kommer til Danmark og Andersen Biler i 2024. ASX er en kompakt SUV i B-segmentet, og den næste generation byder på sporty design, enestående køreegenskaber og en rummelig kabine.

Det kompakte SUV-design gør det nemt at manøvrere i byen, mens der stadig er plads til, at 5 personer kan sidde komfortabelt.

Den kommende Mitsubishi ASX er blevet opdateret med den nyeste teknologi og førerassistancesystemer, der sikrer, at du kommer trygt omkring i byen.

Med ASX kommer naturligvis Mitsubishis garantiforpligtelse, som inkluderer en femårig / 100.000 km fabriksgaranti, der giver ro i sindet for kunderne, samtidig med at mærkets ry for kvalitet og pålidelighed fremhæves.

Er du interesseret og vil gerne høre mere, når prisen og flere specifikationer bliver frigivet? Så udfyld formularen og vi vil kontakte dig op til lanceringen.

Vil du høre mere om Mitsubishi ASX?

Det kan vi godt forstå. Udfyld felterne herunder.

Ny Mitsubishi ASX set fra siden
Ny Mitsubishi ASX set bagfra
Ny Mitsubishi ASX set skråt bagfra

De første billede af den helt nye Mitsubishi ASX

Mitsubishi har lige løftet sløret for den nye ASX. SUV’en er designet til dem, der værdsætter avanceret teknologi, klasseførende tilslutningsmuligheder og moderne design.

Den nye ASX har frontdesignet "Dynamic Shield", som er kernen i mærkets design-DNA og giver et robust og dynamisk udseende.

Bilens sideprofil kombinerer en kraftfuld silhuet med brede, høje skuldre, der giver en smidig og sporty holdning, forstærket af valget mellem 17" eller 18" hjul.

Lygterne har en markant stil og er fuld LED. Designet suppleres bagerst med ASX-navneskiltet og Mitsubishi-navneskiltet på tværs af bagklappen, som fremhæver den nye Mitsubishi ASX.

Interiøret i den nye ASX

Den nye ASX er komfortabel og praktisk. Bagsæderne kan glide 16 cm frem eller tilbage, hvilket giver endnu mere plads og opbevaring i bagagerummet eller øget benplads.

Med sæderne fremme opjusterer du bagagerumsvolumen med 69 liter oven i de allerede 332 liter. Hvis du har brug for mere plads, er der andre store opbevaringsmuligheder tilgængeligt i kabinen. Handskerummet, armlænet i midten og opbevaringspladserne i dørene giver dig over 22 liter plads.

Mitsubishi ASX’s infotainmentsystem er centreret om en 10,4" HD-touchskærm. Den giver et klart og skarpt billede og al den information, du har brug for, uanset om det er trådløs smartphone-spejling for at få adgang til kortoplysninger eller et stort antal af andre apps.

Smartphones kan også oplades trådløst i bilen.

Hele instrumentbrættet i den nye Mitsubishi ASX
Rattet i ny Mitsubishi ASX
Den store touchskærm i Mitsubishi ASX
Forsæderne og bagsæderne i Mitsubishi ASX

Synes du også, at den nye ASX ser vild ud?

Så book da en uforpligtende prøvetur nu. Vi kontakter dig, når vi ved den endelig dato for, hvornår vores demobiler ankommer.

.