Glad kvindelig mekaniker der arbejder på en bil

Job som mekaniker
eller pladesmed

Mekanikere og pladesmede søges!

Søger du job som mekaniker eller job som pladesmed, så er du kommet til det rigtige sted. Hos Andersen Biler leder vi nemlig altid efter nye, dygtige kollegaer, som er udannet mekaniker eller pladesmed.  

Derfor har vi gjort det nemt for dig. Hos os tager det nemlig ikke længere end 1 minut at sende en ansøgning.

Slut med lange CV’er. Udfyld den korte formular, og så har du måske et nyt job inden længe.

Mekaniker der arbejder på en bil

 

Mekaniker job

Er du uddannet mekaniker og klar på at levere gode kundeoplevelser? Og har du lyst til at være en del af et fællesskab, hvor vi har det sjovt, og hvor der er fokus på det nære og på relationer? Så vil vi rigtig gerne høre fra dig – du kunne nemlig nemt være vores nye kollega!

På vores værksteder hos Andersen Biler bliver du en del af et dedikeret team med søde kollegaer, som hver dag brænder for at give vores kunder de bedste oplevelser, når det kommer til salg, service og rådgivning.

Se alle vores ledige stillinger som mekaniker:

 

Pladesmed job

Er du pladesmed og klar på at levere gode kundeoplevelser? Og har du lyst til at være en del af et fællesskab, hvor vi har det sjovt, og hvor der er fokus på det nære og på relationer? Så vil vi rigtig gerne høre fra dig – du kunne nemlig nemt være vores nye kollega!

På vores pladeværksteder hos Andersen Biler bliver du en del af et dedikeret team, som dagligt brænder for at give vores kunder de bedste oplevelser.

Se alle vores ledige stillinger som pladesmed:

To pladesmede der kigger på en bil

Kunne du tænke dig at blive Mekanikerlærling eller karosseriteknikerlærling

Er du interesseret i at blive Mekanikerlærling eller Karosseriteknikerlærling hos Andersen Biler, så tag et kig på vores jobside.

Vi leder altid efter dygtige og engageret mekanikerlærlinge og karosseriteknikerlærlinge til vores team.