Nissan ARIYA

Stor prisnedsættelse på Nissan ARIYA
- og bedre levering

Få Nissan ARIYA Engage fra 359.900 kr.

Elbils-markedet tordner derudaf, og de store produktionsvansligheder forsvinder stille og roligt - det betyder samtidig kortere leveringstider! For Nissans vedkommende betyder det også, at man har valgt at sænke prisen på den populære crossover elbil, Nissan ARIYA, med helt op til 55.360 kroner!

Nissan ARIYA elbilen har været populær hos kunderne fra starten af, og det skyldes blandt andet ARIYAs høje udstyrsniveau, som allerede findes fra "indstigningsmodellen". På trods af de flotte prisnedsættelser, er der ikke ændret på udstyrsniveauet i Nissan ARIYA.

Standardudgaven, Advance, har bl.a. to 12,3" digitale skærme, Blink spot warning, adaptiv fartpilot, trådløs oplader til smartphone, p-sensor for og bag, trådløs Apple CarPlay og Android Auto, navigation og meget andet.

Leveringstiderne på ARIYA er nu nede på 0–6 måneder på de mest gængse varianter. Kontakt os via formularen, så finder vi en dato, hvor du kan komme forbi og prøve ARIYA.

Vil du prøvekøre den nye Nissan ARIYA?

Det kan vi godt forstå - udfyld felterne herunder.

Nissan ARIYA holdende derhjemme

 

Køb en NY Nissan ARIYA inden 1. april, og få 3 års service med – gratis!

Den er god nok – køber du en ny Nissan ARIYA i marts måned hos Andersen Biler, kvitterer vi med en EASY serviceaftale i 3 år*.

Dermed skal du ikke tænke på serviceudgifter i de første 3 år, og med en serviceaftale får du samtidig rabat på en række andre services og produkter.

* Tilbuddet glæder ved køb inden d. 31/3-2023, og aftalen dækker service i 3 år ved en maksimal kørsel på op til 20.000 km. pr. år.

Vil du vide mere om Nissans nye elbil?

Læs mere om den her.

 

Nissan Ariya med fart på
Nissan Ariya set fra siden
Nissan Ariya set bagfra
Nissan Ariya forlygte
Nissan Ariya der oplader
Nissan Ariya interiør
Nissan Ariya touchknapper indvendigt
Nissan Ariya sæder
Midterkonsol
Skråt Forfra I Højden